2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000348 بازدید | 25337 پست
جناب مهرگان مرکز چرم و فروشگاه سوغات کجاست و ارزش دیدن داره؟تور به ما پیشنهاد داده(همون گشت نیمروز که روی تورمون هست).ما تصمیم داریم اگه خدابخاد فردا رو واسه بازدید از جزیره یا تور تنگه بسفر بگذاریم.بازم راهنمایی بفرمایید که برای رفتن به هریک از بیز جواهیر چطور میتونیم بریم به محل سوار شدن.
baraan jon سلام بله دقیقا درست میگی شما.از اهواز صرفا پرواز ترکیش ایرلاینز مستقیما به استانبول پرواز داره دوستان ببینید.باور کنید خیلی از سربالایی های محدوده تکسیم بیوغلو اذیت کنده نیست ها. سمینال هم با فاصله حدود ۷-۸ دقیقه ای تامیدان تکسیم یک دسترسی بسیار خوب به خیابان استقلال و مترو تکسیم داره. از نظر بنده هتل سمینال از بین درجات ضعیف،متوسط،خوب،خیلی خوب،عالی،لوکس بین متوسط خوب هست و من این هتل رو در حد ۴ستاره تاپ نمیدونم و خیلی هم به شما توصیه نمیکنم. این هتل به همراه فرونیا و چند هتل دیگر صرفا یک هتل برای کسانی هست فقط انتظار یک محل اقامت تقریبا تمیز رو دارند و صرفا جهت استراحت به هتل مراجعه میکنند. من به شما خیلی پیشنهادش نمیکنم. هتل های باکیفیت تر بارها در صفحات قبل تکرار شده.مطالعه فرمایید
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جناب مهرگان مرکز چرم و فروشگاه سوغات کجاست و ارزش دیدن داره؟تور به ما پیشنهاد داده(همون گشت نیمروز که روی تورمون هست).ما تصمیم داریم اگه خدابخاد فردا رو واسه بازدید از جزیره یا تور تنگه بسفر بگذاریم.بازم راهنمایی بفرمایید که برای رفتن به هریک از بیز جواهیر چطور میتونیم بریم به محل سوار شدن.
طنین جان خوبید شما؟ به نظر من وقتتون رو به گشت خرید چرم ندید. این مراکز یکی از فروشگاه هاش در ینی صحرا در کایکوی هست.خیلی جاهای بهتر ازین مراکز هست که شما برید فردا هم صبح حدودای ۹:۳۰ از مترو گیرتپه به تکسیم و از تکسیم به کاباتاش برید و زمان دقیق کشتی های بیوک ادا رو ببینید.با استانبول کارت سوار بشید و به جزایر پرنس هر کدوم دوست داشتید و اخریش که بیوک ادا هست برید. سوار کالسکه بشید قدم بزنید ناهار در رستوران های جزیره میل کنید و زمان دقیق برگشت رو چک کنید تا جا نمونید
...
آقای مهرگان ببینید من خودم می دونم قرار نیست هتل خوب گیرم بیاد بالاخره هر چی پول بدی آش می خوری فقط می خوام توی همین محدوده ای که می دونم خوب نیست یک کم بهترشو انتخاب کنم من دارم 7 روزه می یام و دیگه بالای 1800 هم تور نمی خوام راستش
ترو یک هفته ای از 1500 شروع میشه که ازبک هست که به من خود اژانس گفت نرو مسافرخونه است با بچه اذیت می شی و این حرفا گزینه بعد روی 1700 هست سه تا هتل سه ستاره توی آکسارا که اسم این دو تا یادمه فکر نکنم گزینه های دیگه ای هم داشته باشن چون حدسم اینه تورایی که این قدر پاشون ارزون در می یاد احتمالا اون هتلهای خاص را بلند مدت گرفتن
سحر دخت جان هتل 4 ستاره کمتر نباید بری . من با دو تا بچه رفتم و مشکل ما پیدا کردن هتل با اتاق سه تخته برزگ بود که بهش familly room میگن و بالاخره تو آکسارای هتل گل سویی رفتیم . البته ابتدا اتاق سه تخته دادند که وحشتناک بود و بعد که اعتراض کردیم فرداش به اتاق مربوطه بردند که فضاش خیلی بزرگتر بود. اشتباه نکنی ها چهار ستاره کمتر نری
سحر دخت عزیز ببینید..شما و همسرتون برای همون 1/800 که میفرمایید قطعا بسیار زحمت کشیدید تا این پول جمع شده و الان میخاید از یک هفته ای که در استانبول هستید لذت ببرید.. به نظر خودت،ایا منطقی هست 1/800 هزینه کنی و جایی بری که میدونی زیاد خوب نیست و بهت شاید خوش نگذره؟؟؟ آیا هدف شما و همسرت داشتن اوقاتی خوش و شاد در کنار هم نیست؟؟ میدونی وقتی یکی ازین هتل هایی که نام بردی رو بری موقع ورود به هتل و اتاق چنان ضدحالی میخورید که اول سفر یه خاطره بد به جا میذاره؟؟ من پیشنهادم اینه که شما که صبر کردی این همه،امروز 11 شهریوره،1 ماه دیگه صبر کنید و با همین 1/800 در اواسط مهر به راحتی میشه یه هتل انتخاب کنید که یه کلاس بالاتر از انتخابای خودتون باشه و باعث بشه که خاطره ای خوب و خوش ازین سفر براتون به جا بمونه در حال حاضر بلیط تک چارتر در این زمان که با شما صحبت میکنم اگر شانس بیارید و قیمت خوب گیرتون بیاد شاید بتونید با 1 ملیون تومن پیدا کنید.. والا زیر 1/200 با پرواز ایرانی سخت پیدا میشه. شما که قصد دارید با تور برید پس کمی صبر کنید..عجله نکنید و حتما اگر خواستید در شهریور ماه هم برید هتل های پیشنهادی آژانس هارو اینجا مطرح کنید تا بتونیم با کمک دوستان دیگه یه هتل مناسب رو بهتون معرفی بکنیم
...
nini sara همون هست..ببینید منطقه بیوغلو و تکسیم دقیقا همجواره با شیشلی.. از خیابون Elmadag به بالا جزو محدوده شیشای حساب میشه در تقسیم بندی این منطقه.این هتل نزدیکتر به تکسیم هست اما جزو منطقه sisli قرار میگیره
...
نمی دونم اقای مهرگان اخه مگه چه قدر توی هتلم ؟ راستش من خیلی خیلی اهل مسافرتم خارجی سه بار بوده کلا اما داخلی فراوون همیشه ارزون ترین هتلو برداشتم مشکلی پیدا نکردم ولی خوب به قول شما شاید واقعا هم ترکیه افتضاح باشه هتلاش حالا کلا یک شکی که دارم اینه که درسته می گید اکسارا جای جالبی نیست اما این جور که دیدم نزدیک مراکز تاریخیه که می خواهیم ببینیم و مرکز خرید ارزونم اطرافش زیاده بعد من مادرم همسفرمه که برای کمک به من بابت بچه کوچیک داره می یاد خرید دوست داره اما اصلا هم اهل خرید گرون و مارک و نیست ایا این اکسارا را برام یک امتیاز نمی کنه که اگه مامانم حوصله اش از تفریحاتی من و همسر سر رفت برای خودش نزدیک هتل بره توی این مراکز بگرده ؟
ببین این بحث اشتباه جا افتاده که استانبول هتلای بی کیفیتی داره.. خیر.من قبول ندارم.. مشکل ازینجاست که کارگزاران آژانس های مسافرتی اکثرا با هتل های بی کیفیت در استانبول قرارداد میبندند و آفر های بسیار خوب از صاحبان هتل ها میگیرند و سودهای کلان میبرند.. آژانس ها هم فقط همان چند هتل را به مسافران پیشنهاد میدهند.. مثلا تقریبا تمامی اژانس ها در پکیج هایشان هتل لیون و کریستال رو دارند و مسافران رو به این دو هتل میفرستند به نحوی که اگر شما به این دو هتل برید فکر میکنید در ایران هستید در حالی که این دو هتل واقعا هتل های معمولی و متوسط هستند.. در این شهر بالای 900 هتل 4 ستاره وجود داره که بسیاری ازونها بسیار با کیفیت هستند و شما اصلا خبر از وجودشون ندارید.. درسته که شما زیاد در هتل نیستید و بیشتر وقتتونو در خارج از هتل هستید اما توجه داشته باشید که یک هتل نامرتب و بد،دقیقا میتونه عامل خراب شدن سفر شما باشه نیازی به رزرو هتل عالی شما ندارید با توجه به شرایطتون..فقط اگر هم خواستید در آکسارای و فاتیح اقامت کنید حتما یک هتل با تمیزی قابل قبول رو انتخاب کنید که دسترسی خوبی داشته باشه.. در اینکه آکسارای همه چیز در دسترس هست هیچ شکی نیست اما با توجه به کلاس پایین اون منطقه و وجود مهاجران سوری و عرب و آفریقایی بسیار که یه جورایی پاتوق اونها شده،کمی احساس ناخوشایندی به آدم دست میده..هر چند در همین آکسارای هتل های بسیار خوبی هم وجود داره.. برای شما تکسیم و سلطان احمد فاتیح بهترین منطقه برای اقامت هست
...
2810