2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000328 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام eli
ببینید کلا اون منطقه بیوغلو بر روی یک حالت تپه مانندی ساخته شده
شما از داخل کشتی هم که ببینید کلا از تکسیم تا بسفر سرپایینی هست گاها با شیب زیاد..خیلی جاها با شیب ملایم
من در بین سه هتل انتخابی شما بهترین دسترسی ها مربوط به هتل کبان و البته کریستال هست که بنده لوکیشن هتل کریستال رو بسیار بیشتر میپسندم..
اما در رابطه با کیفیت هتل و خدمات اون جایگاهی برای هتل کریستال قایل نیستم و اگر من جای شما باشم هتل کبان رو با احترام به پلازودونیزتی،انتخاب خواهم کرد...
اتاق های بزرگتر،دسترسی راحت تر و تنها پنجاه متر فاصله تا میدان تکسیم و نمره. قابل قبول تر در سایت مرجع و معتبر بوکینگ از دلایل انتخاب این هتل میتونه باشه
هر چند با انتخاب پلازودونیزتی هم ضرر نخواهید کرد
...
دوستان محترم و گرامی
همه شما خوب میدونید که بنده هیچ بحثی با هیچ یک از اعضا نداشته و ندارم و نخواهم داشت اما فردی به همراه دوستانشون هراز چندگاهی بنده رو متهم به مسایلی میکنن و باعث ناراحتی بنده و کدورت میشن
البته دیدگاه و نظر این شخص سر سوزن برای بنده اهمیت نداره..
فقط اینکه همه اعضا این مطالب رو مطالعه میکنند باعث تاسفه،

به بنده و مابقی دوستان، فعالیت هیچ شخصی هیچ ارتباطی نداره و تا به حال به خودم اجازه ندادم درباره کسی از اعضا اظهارنظر کنم و درباره کسی قضاوت بکنم.و تا به حال به هیچ شخصی هیچ جسارتی نکردم.اما اینکه این شخص و برخی دوستانشون به بنده جسارت میکنن مرتب باعث رنجش و ناراحتی بنده هستند
عملکرد و فعالیت هر کاربری در این گروه به شخص خودش مربوط هست و نظر هر شخص در رابطه با هر مطلبی برای خودش محترم

این تاپیک در این سایت در حال حاضر به عنوان یکی از سایت های مطرح کسب اطلاعات درباره سفر تبدیل شده و مهمانان زیادی روزانه از مطالب این سایت استفاده میکنند...

و این طرز صحبت کردن و متهم نمودن بنده،جز ناراحتی و دلخوری چه چیز عاید برخی میکنه درک نمیکنم و فقط اظهار تاسف میکنم
...
بلیط چارتر استانبول رو از دیجی چارتر بخواهید
http://www.digicharter.ir سایت خرید اینترنتی بلیط چارتر هواپیما ***ارزونترین بلیط های هواپیما رو از دیجی چارتر بخواهید ***بانوان متقاضی شغل خانگی ! خانه خود را تبدیل به آژانس هواپیمایی کنید ***خودتان بلیط صادر کنید و پرینت بگیرید و به فرودگاه بروید***برای کسب اطلاعات بیشتر ،با شماره تلفن 09382354339 تماس حاصل نمایید عضویت در تل گرام Https://tel egram.me/digicharter @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
در مورد امنیت استانبول باید بگم که من هفته پیش اونجا بودم و در صف بلیط کاخ دلما باغچه با همسرم ایستاده بودیم که صدای انفجار اومد و بعد صدای ممتد تیر اندازی طوری که همه جا لرزید وحشتناک و مردم با جیغ زدن شروع به فرار کردن و پشت دیوار رستورانی که اونجا بود پناه گرفتن بعد از نیم ساعت همه رو بردن اتاق امنیتی و دو ساعت که در کاخ بودیم گفتن بمب صوتی بوده و امنیت برقراره ولی این موضوع در روز اول سفرمون خیلی بهممون ریخت و تا آخر سفر ترس در وجودمون بود
سلام آقای مهرگان ببخشید میشه بین هتل alkoclar kebab , sabta pera هن نظرتون روبگید.ما ٥ نفر هستیم ویک نفر سنش بالاست میخوایم مسیرش به تکسیم خوب باشه وفقط هتل تمیزی باشه. کدوم رو پیشنهاد میکنید؟santa pera تو بوکینگ نمره خوبی داره. ولی دسترسیش رو نمیدونم؟
2810