2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000306 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سلام و خسته نباشید به همگی میخواستم اگه میشه یه لطف کنین بین این هتلا بهترینشو از نظر تمیزی صبحانه و مسیر اگه زحمتی نیست بگید مخصوصا شما آقای مهرگان عزیز fronya city center taksim euro plaza pera roz pera tulip خیلی ممنون میشم از کمکتون
سلام لیلا a
هتل هایی که نام بردی جزو هتل های متوسط هستند که همگی در منطقه بیوغلو هستند..
از بین این پنج هتل pera tulip وضعیت بهتری دارد و نزدیک به مترو شیشانه هم هست.
Pera rose هم به همین شکل..
یورو پلازا رو تحت هیچ شرایطی توصیه نمیکنم.
سیتی سنتر و فرونیا هم تقریبا هم سطح هستند و به مترو تکسیم نزدیک هستند و سطح پایین تری نسبت به دو هتل فوق دارند.

در کل خدمتتون عرض کنم که من اگر جای شما باشم هیچ یک از هتل های بالا رو انتخاب نمیکنم.
و اگر بخام انتخاب کنم pera tulip رو انتخاب میکنم که مناسب تر هست.
...
2805
سلام دوستان اگه کسی مشهد خواست بره امروز بلیط مشهد 61 هزار تومن گیر میاد ساعت 13/30 http://digicharter.ir
http://www.digicharter.ir سایت خرید اینترنتی بلیط چارتر هواپیما ***ارزونترین بلیط های هواپیما رو از دیجی چارتر بخواهید ***بانوان متقاضی شغل خانگی ! خانه خود را تبدیل به آژانس هواپیمایی کنید ***خودتان بلیط صادر کنید و پرینت بگیرید و به فرودگاه بروید***برای کسب اطلاعات بیشتر ،با شماره تلفن 09382354339 تماس حاصل نمایید عضویت در تل گرام Https://tel egram.me/digicharter @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
سلام آقای مهرگان ممنون از راهنمایی کامل شما فقط میخواستم در مورد جو استانبول بدونم گویا یک مقدار شلوغ شده و تلویزیون اعلام کرده شبها حکومت نظامیه و ساعت 7 تعطیله آیا درسته؟
سلام آقای مهرگان عزیز، و تشکر از اینکه با حوصله‌‌ به بقیه کمک می‌کنید. می‌خواستم نظرتون رو راجع به هتل dosso dossi hotel old city بدونم. از بوکینگ رزرو کردم، نظرات خوبی‌ داده بودن ولی‌ باز هم می‌خواستم مطمئن بشم. بی‌ نهایت از لطفتون ممنونم....
سلام یاقوت جان چه لذتی ببرید شما با این انتخاب هتلتون..فول پرفکت با یک دسترسی خیلی خوب به تراموای گلهانه و چه کیفی بکنید شما از قدم زدن در کوچه خیابان های اطراف هتل که بهش میگن سیرکچی-سلطان احمد. واقعا التماس دعا داریم :) احسنت به این انتخاب که خب البته بسیار هم هتل گرانی ست امیدوارم لذت ببرید
...
سلام ماکان خیر.چنین چیزی نشنیده ام..اخیرا یک درگیری در استانبول بوده اما همچنان عرض میکنم که این درگیری ها کاملا خارج از مناطق توریستی و مکان هایی ست که توریست ها در اون رفت و آمد دارند هست.. شما ببینید در آمریکا هم از هفته گذشته تا حالا چند نفر به ضرب گلوله کشته شده اند و تیراندازی های زیادی در روز در شهرهای مختلف این کشور رخ میده..میتونی شما بگی آیا آمریکا نا امنه؟؟؟ پس نگران چیزی نباشید..در حال حاضر حدود 21 پرواز هر روز فقط از فرودگاه امام به استانبول پرواز میکنه و همه مسافران ایرانی در صحت و سلامت کامل میرن و برمیگردن
...
سحردخت ببخشید ولی حتی با وجود سطح مالی پایین هم اقامت در آکسارای و لالعی رو بهتون توصیه نمیکنم.. پیشنهاد میکنم هتل هایی رو انتخاب بکنید که سفرتون رو خراب نکنه.. مگر اینکه اصلا انگیزه تفریحی ندارید و مجردی و یا اینکه صرفا برای تجارت و خرید پوشاک برای مزون ها میرید که فقط و فقط میخاید ارزون در بیاد.. در اون صورت هست که میتونید هتل ozbek و یا omer و kaya madrid و Sabena که تورهای ایرانی باهاشون کار میکنند رو انتخاب کنید که بسیار هتل های سطح پایینی هستند.. یا مثلا هتلی به نام prens در فاتیح نزدیک آکسارای رو انتخاب کنید که حداقل کمی تمیز هست.هتل زیاد هست که میشه پیشنهاد داد اما تور ها با هتل های محدودی کار میکنند
...
سلام دوستان من دیروز از استانبول برگشتم. چون از این تاپیک خیلی اطلاعات گرفتم لازم دونستم من هم بیام و تجربیاتم رو بگم. از لحاظ امینیت خیالتون راحت باشه توی یک هفته ای که من بودم اصلا ناامنی ندیدم. ما خودمون هتل و پرواز رو گرفتیم و با تور نرفتیم. پرواز ما ترکیش بود و هتلمون نور الضیا. با بیمه مسافری حدود نفری 1.900.000 تومان شد که با توجه به فصل به نظرم خیلی خوب برامون دراومد. در مورد هتل بگم که سوئیت ضیا هتل خوبی بود. ما برای 4 نفر سوئیت معمولی رو رزرو کرده بودیم ولی وقتی رفتیم اونجا بهمون گفتند که سوئیت دوبلکسشون خالیه و بدون اینکه هزینه بیشتری ازمون بگیرن اتاق دوبلکس رو بهمون دادند. تمیزی هتل خوب بود. برخوردشون خوب بود. صبحانه در حد قابل قبول بود. تا خیابان استقلال کمتر از 5 دقیقه پیاده روی داشت که یه کم سربالایی بود. ولی یه مشکلی که داشت این بود که اصلا برای راننده تاکسی ها آشنا نبود. ما هروقت سوار تاکسی میشدیم و کارت هتل رو میدادیم بلد نبودند و مجبور بودند به هتل زنگ بزنن و آدرس بگیرن. طوری که دیگه ما اجبارا خود میدان تکسیم پیاده میشدیم و تا هتل پیاده روی میکردیم که خوب با توجه به اینکه از خیابان استقلال میرفتیم هم فال بود و هم تماشا. ما چون 4 نفر بودیم اکثر جاها با تاکسی میرفتیم به جز جواهیر و عثمان بی که خود هتل بهمون گفت با مترو راحت تر میرید.فقط قبل اینکه سوار بشیم هزینه رو باهاشون طی میکردیم و از این لحاظ مشکلی نداشتیم. در مورد خرید هم بگم که عالی بود. همه برندها تا 50 درصد آف خورده بودند. ما کلی خرید کردیم. خیابان استقلال عالی بود. پاساژ اولویوم خیلی خوب بود. من کفشی که از نمایندگی derimod تو اولویوم خرید 98 لیر توی نمایندگی خیابون بغدادش دیدم زده 180 لیر. به نظرم حتما یه سر اولویوم برید. جنسهای koton عالی بود با قیمت های عالی تر. من کلی ازش خرید کردم. خلاصه در مورد خرید اصلا نگران نباشید. ما توی یه هفته ای که اونجا بودیم هر 100 دلار رو 285 تا 289 لیر تبدیل میکردیم که خوب خیلی خوب بود. ما تو راه برگشت از بیوک آدا به جای اینکه اسکله کاباتاش پیاده شیم رفتیم و اسکله کادیکوی که تو بخش آسیایی هستش پیاده شدیم و از اونجا سوار دلموشهای بستانچی شدیم و خیابان بغداد پیاده شدیم. واقعا جای قشنگی بود و ارزش رفتن رو داشت. ما وقت نداشتیم وگرنه حتما توی یکی از رستورانهای شیک این خیابون شام میخوردیم. چون آخرین کشتی که به قسمت اروپایی میرفت ساعت 9 شب بود. برای کسانی که میخوان بدونن ما یه د ی س ک و رفتیم اونجا به اسم raine چه دقیقا کنار پل بسفر بود. خیلی جای شیک و قشنگی بود که البته ما 1 ساعت بیشتر نموندیم چون همه ترک بودند و خیلی احساس غربت کردیم. حتما برای نهار تو برنامتون بذارید که زیر پل گالاتا برید. برنامتون رو جوری بذارید که صبح برید بازار مصری ها و بعدش نهار برید زیر پل و ماهی بخورید. اونجا میتونید قلیان هم بگیرید که اونجا بهش میگن نارگیله. طبقه آخر پاساژ جواهیر یه مغازه هست به اسم mado که میتونید چای یا قهوه با باقلوا سفارش بدید. در یک کلام بگم که عالیه. قهوه ترک با باقلوای استانبولی بعد از یه خرید مفصل واقعا میچسبه. یه شیرینی هم دارند به سام کونوفه حتما امتحانش کنید که خیلی خوشمزه است. همون mado که گفتم توی اکثر جاها شعبه داره که ما از شعبه خیابان استقلالش باقلوا خریدیم و با خودمون آوردیم. هر کیلو باقلوا حدود 65 لیر بود. یه مغازه هم اواسط خیابان استقلا هست به اسم koska که لوکوم های خیلی خوبی داره که از اونجا هم با چند بسته لوکوم آوردیم. دو روز اولی که ما اونجا بودیم هوا ابری و بارونی بود ولی بقیه روزها هوا آفتابی بود ولی خیلی گرم نبود. حتی شبها کمی هم خنک بود. ببخشید اگه زیادی حرف زدم بازم اگه سوالی بود در خدمتم.
اگر میخواهی رنگین کمان را ببینی..... باید یاد بگیری که باران را دوست داشته باشی.......
راستش اصلا قصد خرید ندارم خانوادگی با بچه کوچیک دارم می رم و قصدم هم فقط تفریح است اما اخه با خودم می گم جای هتل چه فرقی داره نمی دونم بعد ویالند 80 لیره بلیطش توی سایت زده 80 اما من دیدم هی همه می گن 60
2810