2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000362 بازدید | 25337 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم honny-teh بفرمایید من هستم در خدمت شما دوستان گرامی برای نرخ برابری دلار و یورو در برابر لیر می تونید از سایت زیر استفاده کنید. http://www.doviz.com/ آقای مهرگان امروز هر 100 دلار 283 لیر چنج میشه در ترکیه و 265 مال چند هفته پیش بود. دوستان گرامی در مورد سایت www.booking.com می تونید تاریخ و تعداد بدین و هتل ها رو بررسی کنید از نظر هزینه و کیفیت و رضایت دیگران.از بخش نظرات می تونید نظر مسافران قبلی رو در مورد هتلی که انتخاب کردین ببینید.همچنین از سایت www.tripadvisor.com هم می تونید نظرات رو بررسی کنید. برای گارانتی رزرو هتل از بوکینگ در حالت free cancel pay later اگر نیاز بود پیغام بدین بررسی میکنم و اگر ممکن بود گارانتی میکنم.دقت بفرمایید که در حالت non refundable چک نکنید. این پست حذف خواهد شد. باتشکر
کمک به نیازمندان یک وظیفه دینی،شرعی و انسانی است.نیازمندان را از یاد نبریم ما همه از یک پیکر هستیم.
مارماریس جان تشکر از جوابت شما که هولاس و رفتی دقیق میگی چند دقیقه تا تقسیم پیاده زمان میبره؟ و محل هتل هولاس امن بود؟ چون دقیق نمیدونم ولی بعضی از کوچه های تقسیم شنیدم محله های خوبی نیس و سیاهپوست زیاده
honny-teh منطقه اش میگن شیشلی هست و طبق تجربه من بسیار امنه. نیمه اول کوچه پر از آپارتمان و هتل برای اجاره هست که تو بوکینگ اونها هم هستن و تختهای سنتی و میز بیرون تو کوچه دارن که تا نیمه شب توریستها نشستن و شلوغه. ما سه تا خانواده بودیم و بیشتر وقتها جداگانه بر میگشتیم (بین 12 تا 1.5 شب)، اصلاً نا امنی ندیدیم. خیلی هم پیش اومد تو این ده یازده شب، خانمی از جمع ما تنها برگشته باشه. خیالتون از بابت امنیت کوچه اش راحت باشه. خود هتل هم که بدون اغراق از 10 باید بهش 100 داد!!!! تو اتاق سیف باکس برای پول هست و تعریف هم کردم که 50 یورویی رو آقای آکباش گفت دست نزنید بذارید رو زمین بمونه تا صاحبش بگیره!!!!!!!! کارکنانش عالی بودن مخصوص سوفیا و یه خانم دیگه که اتاقها رو تمیز می کردن. فاصله از در هولاس تا میدون تقسیم با یه پیاده روی معمولی بین 6 تا 10 دقیقه هست که بیشترش هم بخاطر آروم بالا اومدن از شیب زیاد کوچه هست وگرنه فاصله ای نداره و از کوچه اومدی بیرون میدون تقسیم دیده میشه. راه مستقیم میره به میدون.
نیمه اول کوچه چند تا هتل و آپارتمان هست و نیمه دوم که محلی های استانبول بودن و توش سیاه پوست ندیدیم. بچه های کوچیکشون هم تا 12 شب تو کوچه بازی می کردن!!!!!!! اگر بچه دارید برای بالاآوردن کالسکه مرد لازم دارید حتماً چون من میگم شیب و شما می شنوید شیب!!!!!! شیب در حد 70 درجه!!!!! منهای شیب کوچه، بی نهایت راضی بودم از محیط آپارتمانش و بقیه چیزهاش....
a-apartment که تو بوکینگ رنگ متوسطی داره و اکثراً پسر و دخترهای دانش آموز و کم سن و مردها اونجا اقامت داشتن. خانواده ندیدیم توشون. جاش هم نیمه اول کوچه بود که شیب کمتری داشت و هنوز به قسمت با شیب تند کوچه نرسیده.... چند تا هتل هم سر کوچه و بین راه کوچه تا میدون تقسیم بود که متأسفانه اسماشون یادم نیست ولی از بیرون و ظاهراً که خوب به نظر میومدن.... و البته مناسب خانواده و خانم تنها هم بودن. شاید آقای فدورا یا آقای مهرگان بتونن کمکتون کنن و اسم چند تا هتل اون سمتا رو بهتون بگن.
مامان اناهید از مترو گیره تپه به تکسیم بیاید..وارد فونیکولار شید به سمت کاباتاش.. همچنین از مترو گیرتپه مستقیم به سمت ینی کاپی برید..اونجا خط عوض کنید به سمت ایستگاه kocatepe و این ایستگاه پیاده بشید و وارد فروم استانبول بشید
...
2810