2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000407 بازدید | 25337 پست
خدمت دوستان در رابطه با پروازها چند تا مطلب عرض بکنم:
پروازهای ایرانی که به استانبول پرواز دارند اینها هستند:ماهان،قشم ایر،ایران ایر،تابان،آسمان،معراج،زاگرس،کاسپین و جدیدا آتاایرلاین
بهترین پرواز قطعا متعلق به هواپیمایی ماهان هست با ایرباس های 300-600 و ایرباس های 310 و گاها ایرباس های 340
البته جدیدترین هواپیماهای ماهان متعلق به 23 سال قبل هست اما به خوبی در این کمبود قطعات،سرویس و نگهداری میشود و با همه محدودیت ها پرواز میکند.خدمات کترینگ ماهان هم متعلق به شرکت آرمان هست که کیفیت خیلی خوبی دارد.داخل هواپیماها هم تمیز و مرتب هست.
جدیدا هم چند ایرباس چهار موتوره به نام 340 وارد کردند که برای 15 سال قبل هست اما نوترین هواپیماهای ما همین هاست
...
پرواز ایران ایر هم با ایرباس های 300-600 و 310 انجام میشه.دقیقا همون هواپیماهای ماهان رو در اختیار داره البته با تعداد کمتر. دوستان بدونند که پرواز ایران ایر کمتر چارتر میشن و اکثرا سیستمی به فروش میرسند.
...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدیدا قشم ایر با وارد کردن چند ایرباس 300-600 و ایرباس 320 پروازهای خوبی داره برگزار میکنه.خلبانانش تقریبا همان خلبانان ماهانند که بین دو شرکت جابجا شدن.دوستان پروازهای قشم ایر از لحاظ کیفیت خوب هستن
...
پروازهای هواپیمایی زاگرس،ایران ایرتور،کاسپین به واقع بی کیفیت ترین پرواز ها هستند با داشتن هواپیماهای MD یا همان شرکت ورشکسته مکدانل داگلاس که بویینگ اون رو خرید و دیگر تولید نکرد. شرکت هواپیمایی آتا،زاگرس،کیش ایر،کاسپین،و تابان بیشترین هواپیماهای md رو در اختیار دارند که متعلق به سال 1983 میلادی هستند یعنی 32 سال قبل،اما همچنان میپرند
...
و اما پرواز هواپیمایی معراج،یا همان هواپیمایی آشیانه دولت.جوان ترین هواپیماهای ایران متعلق به این شرکتند.الان دو ایرباس 300-600 این شرکت مرتب به استانبول و ازمیر پرواز میکنند.این هواپیماها 17 سال سن دارند و از تایلند وارد کشور شده اند.
میدونید که ما تحریمیم و اجازه بهمون نمیدن که هواپیماهای زیر 15 سال داشته باشیم اما واقعا دم مکانیک ها و فنی های هواپیمایی گرم که با این وضعیت سخت سعی میکنند پروازهارا روپا نگه دارند
...
اما خطوط ترکیه،بی شک برترین خط هوایی مربوط به ترکیش ایرلاینز میباشداین شرکت جزو اتحادیه استار آلیانز هست و با دارا بودن حدود 200 هواپیمای جدید واقعا کارش درسته.

ایرباس های 321 این شرکت زیاد به تهران،شیراز و مشهد و استانبول پرواز میکنند.ایرباس 321 داخلشون کوچیکه اما بسیار پیشرفته هست و از تکنولوژی روز دنیا استفاده شده در اون..اما اگه شانستون بخوره و ساعت پروازیتون ساعت 3:20 صبح تهران به استانبول و بلعکس 20:50 از استانبول به تهران باشه سوار یکی از بهترین هواپیماهای روز دنیا میشید به نام ایرباس A330 که واقعا ازش لذت میبرید
البته ای کاش این هواپیماهارو به کشور ماهم میدادن و شک ندارم با خلبان های حرفه ای ایرانی،به راحتی ترک هارو جا میگذاشتیم.والا هواپیماهای نو خریدن که هنر نیست
...
بعد از ترکیش،دومین خط هوایی بزرگ ترکیه اطلس جت هست که فقط ایرباس کوچک 321 دارد.که پروازای خوبی رو داره. پگاسوس سومین ایرلاین بزرگ ترک هاست که با داشتن بویینگ های 737 که داشتنش آرزوی هر کشوری ست هم پروازای خیلی خوبی داره. انورایر،آنادلوجت،فری برد،تیلویند،کرندون،هم شرکت های کوچکترند که هر کدام چند ایرباس 320 دارند و به لطف هواپیماهای جدید 320 کم کارکرد،پرواز های خوبی دارند اما کترینگ جالبی نسبت به ایرلاین های خوب ما ندارند
...
ممنونم از دوستانی که راهنماییم کردن ببخشید اگه ایرادی نداره من ٢ تا سوال دیگه هم داشتم مترو استانبول شب ها تا چه ساعتی کار می کنه؟ تویه مترو فضاش چه جوریه؟میشه مثلا وقتی به قول معروف تیپ خوبی زدیم از مترو استفاده کنیم یا آدم تابلو میشه؟(منظورم لباس باز نیستا منظورم تیپ شیکه ولی ساده نباشه) یا اینکه مثل متروی تهران باید ساده پوشید داخل مترو؟من تاحالا با مترو توو کشورای اطراف رفت و آمد نکردم نمیدونم فضاش چه جوریه؟ حالا اگه استفاده از مترو خیلی راحت نبود،کرایه تاکسی مثلا از منطقه شیشلی(حول و حوش جواهر) به ایستینی پارک یا تقسیم حدودا چند لیره؟ والا منو دوستام از تاکسیایه استانبول خیلی ترسوندن،از طرفیم خودم توو مسافرتا همیشه با تاکسی می رفتم اینور انور،الان برام این مسئله معضلی شده سفرم تویه مرداد هست،توو اون هوا میشه پیاده روی کرد؟
ضمنا همه این حرف ها برای روشن شدن ذهن دوستان برای انتخابی مناسب تر هست.این رو هم بدونید که خلبان جون خودشو بیشتر از همه شما دوست داره و اگر خطری هم هواپیما داشته باشه شک نکنید خلبان اجازه پرواز نمیده،پس نکران نباشید و از پرواز لذت ببرید
...
سلام سپیده
مترو استانبول بسیار تمیزتر از مترو خودمون هست مخصوصا خط تکسیم.ضمنا همه ترک ها هم راحت لباس میپوشن و هم پوشیده.من به شخصه هیچ وقت هیچ چیزی ندیدم.پس با خیال راحت از مترو در هر زمانی استفاده کنید.مترو در استانبول از 6 صبح تا 12:30 شب کار میکند.در مرداد هم هوا کمی رطوبت داره و شرجی میشه و در گرمترین حالت ممکنه.اما غروب بسیار بهتر میشه و خنک تر.اما شرجی خیلی اذیت کننده نیست اما به هر حال رطوبت کمی سخت تر میکنه سفر رو.
مثلا در کوالا و بانکوک همیشه رطوبت بالاست و هوا در همه حال شرجی هست اما یکی از توریستی ترین کشورها هستند
...
آقای حسام ما به کمک رسپشن هتل گرفتیم. ولی دفاتر همه جای استانبول هست. خود فرودگاه هم داره. دو جور ماشین اتوبوس های بزرگ که کرایه هر نفر 12 لیره و مینی بوس های بنز با قیمت های مختلف بسته به مسیر.
رویایی دارم، رویای آزادی. ...رویای یک لحظه بی وقفه از شادی....
دوستان کسی خبر داره دست فروشهای بین آکسارای و لالعلی که شبا می آن ، دقیقا تو کدوم خیابونها هستند ؟چون رو نقشه که نگاه کردم چند تا خیابون بین این 2 تا محل هست ؟ از مترو پیاده شم می بینمشون ؟ ممنون