2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست
دوستان عزیز آقای مهرگان و فدرا میشه یه برنامه سفر با مشخصات زیر بهم پیشنهاد کنید ؟ 1. سفر ما 6 شب و 7 روزه که 23تیره ماه تا 29 تیر میشه قراره 4 شب استانبول باشیم و دو شب اسکی شهیر و این اولین سفر ما بعد ازدواج چهار ماه محسوب میشه (یجورایی ماه عسل) .با پرواز ترکیش صبح میرسه و هتل هم تو تکسیم هست . 2. و روز سه شنبه میرسم که میخوام اول برم مرکز خرید اولویوم 3. زیاد هم اهل بازدید از مراکز تاریخی نیستیم خیلی اهل خریدم .ولی جاهای اساسی که حتما ادم استانبول میره باید ببینه برم (مثل این نشه که مثلا ادم شیراز بره حافظ و سعدی یا تخت جمشید نره ) 4. و مهمترین مسئله اینه که میخوایم جاهایی بریم که زیاد پیاده روی نداشته باشه . 5. این جاها رو هم حتما میخوایم بریم : جزیره بیوک آدا ، ، توری که از روی پل با ماشین به قسمت آسیایی میره ( فکر کنم تور آسیایی بهش میگن ) ، یکی دو تا مرکز تاریخی که به نظرتون بهترین هستند و زیاد پیاده روی نداشته باشن ، خیابون استقلال ، مرکز خرید اولویوم ، مرکز خرید جواهر ، عثمان بی، استقلال ، فروم استانبول ، وقت گذرانی زیر پل بغاز و ساندیچ ماهی !! به نظرتون برای برنامه ای که شامل موارد بالا باشه 4 شب کافیه ؟ چقدر پول برای این تفریحات و پول نهار و شام کافی کم نیارم ؟ سوالهام خیلی زیاد شد ولی ممنون میشم لطف کنید و آدرسهای برنامه ای که پیشنهاد میدید از میدون تکسیم رو هم بفرمایید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نرگس تو شهریور ماه هم حراج هست.میدونید در کل استانبول هممیشه حراج هست و میتونید خوب خرید کنید.حراج آخر فصل هم خیلی خوبه و میشه خریدای خوبی کرد.اواخر مرداد اوایل شهریور ماه هم زمان تقریبا خوبیه.نگران نباشید. به جز استانبول ازمیر هم بسیار زیباست و هم برای خرید مناسب هست البته به استانبول نمیرسه. برای با تور رفتن و جدا رفتن در پست های قبلی دوستان توضیحات خوبی دادن.بنده به شخصه جدا میرم معمولا. در استانبول خیلی کم هستن زبان بلد باشن.زبان شما شک نکنید که بهتر از اونهاست.ضمنا خیلی به زبان نیاز پیدا نمیکنید مکر در هتل.البته پلیس یا ماموران مترو و تراموای کمی زبان بلدن
...
مامان آریابد فستیوال خرید در تاریخ هفتم تیر تموم شد.و گرونی بلیط ارتباطی به فستیوال نداره.صرفا به دلیل تابستان و های سیزن هست که مدارس تعطیله.دانشگاهها تعطیلن و مردم راحت تر میتونن به سفر برن.ضمنا در ترکیه هم هوا گرم و مناسب سفر هست برای مردم
...
مامان آریا بد تفریح برای شب میخواهی سینما بخوای میتوانی بری تور تنگه بسفر خیابان بغداد و نمیدونم چه تفریح های دیگه ای دوست داری ولی برای شب این جا ها را میشه رفت ولی همون قدم زدن در استقلال یا سلطان احمد خودش لذت بخش است
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
با تشکر از دوست عزیزم به خاطر نقل این مطلب: سلام بر دوستان با توجه به این که استانبول ویزا در فرودگاه مقصد صادر میشود و رزرو هتل ها و پرواز ها هم در سایت هایی مثل booking و بلیط های ارزان هم ار طریق سایت هایی مثل http://digicharter.ir/ در دسترس هستند و با استفاده از این امکانات میتوانید نرخ مسافرت را گاهی تا 50 درصد نسبت به تورها کاهش دهید دوستانی که در این موارد آشنایی و یا تجربه دارند لطف کنند یک راهنمای مفصل جهت استفاده باقی دوستان بنویسند که بسیار مفید خواهد بود. بنده تأیید می کنم
http://www.digicharter.ir سایت خرید اینترنتی بلیط چارتر هواپیما ***ارزونترین بلیط های هواپیما رو از دیجی چارتر بخواهید ***بانوان متقاضی شغل خانگی ! خانه خود را تبدیل به آژانس هواپیمایی کنید ***خودتان بلیط صادر کنید و پرینت بگیرید و به فرودگاه بروید***برای کسب اطلاعات بیشتر ،با شماره تلفن 09382354339 تماس حاصل نمایید عضویت در تل گرام Https://tel egram.me/digicharter @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
من جمعه انشاله عازم استانبول هستم،،هم خوشحالم هم استرس دارم که نتونم توی 4 روز و 4 شب خوش بگذرونم در صمن احساس میکنم لباس و کیف کفش شیک زیر 100وخورده ای نشه خرید ،،درسته؟ تو سایت ال سی واکیکی رفتم چیزاش خیلی گرون بود در حالیکه بعضیا میگن خوب میشه خرید کرد
نگران نباش الهام خانم بسیار بهتون خوش میگذره و خوب هم خرید میکنید.ال سی و دفکتوقیمتاش همیشه مناسبن اما دقت کن که مثلا یک تی شرت با قیمت ۹۰ لیر از US polo خیلی بهتره از ۴تا تی شرت ال سی وایکیکی با قیمت ۱۹لیر هست. البته جنس ال سی خیلی هم خوبه اما اگر برند ها تخفیف داشتن سعی کن از برندها بیشتر خرید کنید. مثل Mavi یا COLIN'S و...
...