2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000398 بازدید | 25337 پست
الهام جان میشه من از استرادیواریوس کفش خریدم 76 لیر از منگو کیف خریدم 70 لیر از برشکا شلوار خریدم 100 لیر برند های استرادیواریوس. برشکا.زارا منگو .عادل اشیک.ایپک بول. ماوی و... خیلی برند های دیگه هست از آل سی بهتر
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
سلام ،ساناز مامان دانیال جان ، میشه چند تا رستوران خوب تو استانبول معرفی کنید ، غیر از رستوران های کوچه استقلال من زیاد رستورانهای اونجا رو دوست ندارم 😊یه سوال دیگه مارک استرادیواریوس کجا شعبه داره آیا کوچه استقلال هم شعبه داره ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من خیلی سوال میپرسم چون هفته دیگه دارم میرم استانبول سوال اول تو فری شاپ محدودیت خرید داریم یا نه هرچقدر بخوایم میتونیم خرید کنیم ؟چون میخواستم لوازم ارایش مک بخرم سوال دوم میشه شامپو و شامپو بدن از اونجا بخریم بیاریم گیر نمیدن تو فرودگاه؟
استرادیواریوس تو استقلال نیست ولی تو بیشتر مراکز خرید شعبه داره مک هم از همون فری شاپ بخرید محدودیت هم فکر نکنم داشته باشه رستورانها هم اگر رستوران مدل معمولی میخواهی برو بالای هر مرکز خرید رستوران معمولی داره توشون گرین سالاد .برکت دونر و کوفته رامیز. خوبه به چند تا دیگه هم هست اسماشون یادم نیست متاسفانه ولی عکس غذا ها هستن میبینی انتخاب میکنی دوست داشتید سوفله برگر کینگ را به عنوان به دسر خنک امتحان کنید شامپو را هم خریدی بذار تو چمدونت کاری ندارن
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
Hamideh با سلام به هر حال منطقه تکسیم منطقه شلوغ و پر رفت و آمدی هست و سرو صدا همیشه وجود داره اما آزاردهنده نیستا!!! هتل Lares park هتل خوب و تمیزی هست در اون محدوده که از آژانس ها میتونید بگیرید.Lamartin و Avantgarde taksim یا central palace هم خوب هست. متاسفانه آژانس ها با تعداد محدودی هتل کار میکنند که گاهی مسافر مجبور میشه از همون تعداد،یکی رو انتخاب بکنه. اگر هم کردیت کارت دارید انتخاب های فراوانی در سایت بوکینگ خواهید داشت اگر هم میتونید 5 ستاره هزینه کنید Marti istanbul یکی از بهترین هاست که خلوت تر هم هست.
...
سلام.من تازه عضو این سایت شدم.مطالبشو درباره استانبول خوندم،منم دوتا راهنمایی میخام،ما قراره این جمعه لریم استانبول،میخام اگه کسی یه کلاب خوب واسه رقص وشادی کلا سراغ داره بهم بگه،من با شوهرم میرم
سلام دوستان. من برای اواخر مرداد سوئیت ضیا رو رزرو کردم حالا از دوستانی که اونجا رفتن چند تا سوال داشتم. اول اینکه از آتاتورک تا سوئیت چقدر هزینه تاکسی میشه؟ دوم نزدیک سوئیت مترو یا تراموا هست و اگه هست دقیقا چجوری باید رفت اونجا؟ بعد تو تاپیک خوندم که مثل هتلهای دیگه شامپو و صابون و مسواک نداره و خودمون باید ببریم حالا یعنی روم سرویس هم نداره؟
اگر میخواهی رنگین کمان را ببینی..... باید یاد بگیری که باران را دوست داشته باشی.......