2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000390 بازدید | 25337 پست
ممنونم جناب مهرگان از صبر و محبتتون بله منم چون شنیدم سه شنبه ها اونجا حراجه مشتاقم که برم فقط چون یکى از دوستان گفته بودن که با اتوبوسهاى خط T9 میشه مستقیم از تکسیم به اولیویوم رفت میخواستم مدمئن بشم که همینطوره یا نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آقای مهرگان میشه این لیست هتل های انتجابی من راهنمایی کنید کدوم گزینه بهتری هست متشکرم به ترتیب اولویت می نویسم Emerald hotel letter hotel aston residence taksim gonen و نزدیک بودن به میدون تکسیم راحت بودن و دسرسی به وسایل نقلیه واسم مهمه
redlady با سلام زیاد از خط اتوبوس تا الویوم اطلاعی ندارم. فونیکولار،در داخل مترو تکسیم بخشی به نام فونیکولار هست که دقیقا شکل مترو هست اما بدون راهبر قطار..یعنی با توجه به مسیر سرپایینی تکسیم تا کاباتاش،خطی به نام فونیکولار احداث شده که توسط یک چرخ دنده بزرگ باسیم بوکسل های قوی به پایین ول میشود و بلعکس از پایین به بالا کشیده میشود توسط یک اپراتور. این خط فقط از مترو تکسیم به کاباتاش و بلعکس تردد میکند که بسیار پرتردد هم هست
...
سلام منا تی تمم هتل هایی که اسم بردی خوب هستن و مرتب اما شخصا در استون رزیدنس دو سال قبل یک شب بودم و راضی هم بودم.دسترسی همه به تکسیم خوبه..هر 4 هتل تقریبا 5 تا 10 دقیقه شایدم کمتر تا میدان تکسیم پیاده روی دارن و بی شک گزینه هات خیلی خوبن.هر کدوم رو انتخاب کنی خیلی تفاوتی ندارن. تکسیم گونن از جلوش که رد میشی جلب توجه میکنه..سایز هتل بزرگتر از سه هتل دیگست و تعدادی از آژانس های ایرانی هم با این هتل کار میکنن. letter هتل،یه هتل آپارتمان جمع و جوره در بیوغلو..اما سه گزینه دیگه بهتر ازین هتل هست. امرالد هم هتل تمیزی باید باشه..اما در کل من فکر میکنم استون رزیدنس با توجه به سایز کوچیکش و رسیدگی خوب پرسنل آن انتخاب بدی نباشه
...
خانم منا-تی من در اسفندماه 4 شب در تکسیم گونن اقامت داشتم. خیلی هتل خوبی بود. فاصلش تا میدان تقسیم دو دقیقه هم نبود. یعنی از جلوی هتل میدان معلوم بود. نظافتش هم خوب بود و صبحانش هم خیلی خوب.
بلیط ارزان و مناسب استانبول با دیجی چارتر
http://www.digicharter.ir سایت خرید اینترنتی بلیط چارتر هواپیما ***ارزونترین بلیط های هواپیما رو از دیجی چارتر بخواهید ***بانوان متقاضی شغل خانگی ! خانه خود را تبدیل به آژانس هواپیمایی کنید ***خودتان بلیط صادر کنید و پرینت بگیرید و به فرودگاه بروید***برای کسب اطلاعات بیشتر ،با شماره تلفن 09382354339 تماس حاصل نمایید عضویت در تل گرام Https://tel egram.me/digicharter @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
دوستان سلام من تا به حال سه بار استانبول رقتم یک بار هتل crownplaza harbiye 5 که هتل پنج ستاره عالی هست ولی تو سربالایی بود دو بار larespark taksim خیلی هتل خوبی بود 4 ستاره تمیز با موقعیت عالی.اما ایندفعه میخوام یه هتل جدید رو امتحان کنم تقریبا مثل لارس پارک کسی سراغ داره؟
ضمنا من تقریبا اکثر صفحات رو خوندم و یه چیزی برام جالبه شاید هزار بار ادرس جاهای مثل الیویم پرسیده شده . دوستانی که راهنمایی میکنن خسته میشن سوال های تکراری پاسخ بدن مصالعه کنیم بهتر نیست؟
zoghmasti عزیز پیشنهاد میکنم central palace taksim یا point hotel taksim یا nippon hotel taksim رو هم امتحان کنید..البته هتل بسیار زیاده و قیمت ها متفاوت.مثلا cvk hotel bosporus یک هتل عالیییییییییی در تکسیم هست اما با قیمت بالا. هتلایی که شما اسم بردی در حول و حوش قیمت هتل هایی هست که بنده نام بردم در منطقه هربیه شیشلی هم هتل های عالی کم نیست مثل lasagrada..biz cevahir..isatnbul mariot..radisson blu sisli..clarion.. و... پیشنهادات بسیار زیاده..سایر دوستان هم پیشنهادات خیلی خوبی در باقی صفحات دادند که اونهارو هم مطالعه کنید. اما اگر مسائل مالی خیلی برایتان مطرح نیست،هتل های منطقه old sity یا همون سلطان احمد و سیرکچی رو ببینید مثل manesol old sity.. درست نزدیک ساحل امینونو و کاراکوی..حتی قدم زدن ساده هم در اون مناطق لذت بخشه..باز سلایق کاملا متفاوته
...
2810