2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000382 بازدید | 25337 پست
برای لباس زمستونه و خرید پالتو کجا برم ؟؟؟
کتاب زندگیت را تنها برای شمار اندکی از مردم باز کن چرا که در این جهان انگشت شمارند کسانی که فصل های کتاب را درک کنند دیگران تنها کجکاوند که بدانند.
سلام ستایش آفرین میگم به انتخابت.هیلتون استانبول بومونتی یکی از بهترین هتلهای محدوده بومونتی از منطقه شیشلی هست که البته حدود 20 دقیقه ای پیاده روی تا عثمان بی و مترو شیشلی دارید. ضمنا شهریور ماه احتمالا حراج آخر فصل میشه و تخفیف هم بد نیست.اما در کل استانبول همیشه آف هست و میشه خوب خرید کرد
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارن جون منم میخوام از اصفهان بلیط بگیرم میشه بگید از کدوم آژانس گرفتید چون به من گفتند پرواز از اصفهان شنبه ها صبح ساعت 4.30 می باشد ولی شما نوشتی جمعه و اینکه هتلتون چیه و هزینه تور چقدر شده؟ کارن طبق اطلاعاتی که من از این سایت گرفتم کت و شلوار مردونه در منطقه آکسارای یه زیرزمینی هست که کت و شلوارهای مردونه به قیمت بسیار عالی داره و بازار مرتر مانتو
دنیا جون من اشتباه نوشتم .ما پروازمون ترکیش برای روز شنبه ساعت 4 و 50 دقیقه و برگشت جمعه ساعت 23 هست .هتل مایا کادرید در اکسارای و قیمت 1850 شد .از اژنس هرمس در اردیبهشت . ممنون از راهنماییت
کتاب زندگیت را تنها برای شمار اندکی از مردم باز کن چرا که در این جهان انگشت شمارند کسانی که فصل های کتاب را درک کنند دیگران تنها کجکاوند که بدانند.
دوستان کسی موزه یخ را رفته ؟الان هست ؟ورودیش چقدره ؟
سلام میشه آقایان فدورا و مهرگانمنم راهنمایی کنید لطفا اول اینکه یک هتل خوب قیمت مناسب که دسترسی راحت داشته باشه و منطقه میدون تکسیمباشه چون پرواز ترکیش گرفتم خیلی گرون شد و اینکه من 2 روز از سفر هم دارم میرم اسکیشهیر با اتوبوس برم بهتره یا قطار؟در مورد اون شهراگه اظلاعاتی هم دارید که چه جاهای دیدنی داره یا مراکز خرید خاصی داشته باشه ممنون میشم
سلام منا تی
در رابطه با انتخاب هتل من هر حرفی بزنم دوستان سوبرداشت میکنن،
شما نام هتل رو بفرمایید من تا اونجا که بلد باشم نظرمو عرض میکنم
در رابطه با بقیه سوالتون هم در پستهای قبلی سایر دوستان خیلی صحبت کردند
...
Red lady تور بلند که دو ساعت هم هست فکر میکنم تا ساعت 2-3. عصر انجام میشه بیشتر از اسکله امینونو، و تا انتهای تنگه بسفر میره و برمیگرده احتمالا با یه اقامت کوتاه در انتهای تنگه تور کوتاه دقیقا کشتی تا بعد از زیر پل بغاز میره و برمیگرده و یکساعته
...
مارماریس
اگه تعدادتون به 4 نفر میرسه و شب به استانبول میرسین از تاکسی استفاده کنید.
اگر بعد از ساعت 6 صبح به استانبول میرسید یکی از راه هاش اینه که درست طبقه زیرین فرودگاه ایستگاه ataturk havalimani سوار بشید و ایستگاه زیتون بورنو پیاده شید،اونجا به سمت تراموای برید و سوار تراموای به سمت کاباتاش بشید.یک ساعتی در راه هستید با تراموا.
به کاباتاش که رسیدید سوار فونیکولار به سمت تکسیم بشید و وقتی رسیدید تکسیم با 15 دقیقه پیاده روی به هتلتون میرسید.
بازم میگم اگه تعدادتون زیاده مثلا 4بزرگسال با یک بچه،بهتره با تاکسی برید.چون برای هر مسیر مترو و تراموا باید دو لیر پرداخت کنید که تقریبا شاید زحمتش برابر با همان پول تاکسی بشه.
ضمنا در فرودگاه اتوبوس هایی توریستی به نام havatas هم هستند که هر نیم ساعت یکبار به سمت مقاصدی مثل تکسیم میرن و فکر کنم نفری 12 لیر میگیرن.جای اونها رو سوال کنید.بیرون فرودگاه روبروی درب خروجی هستند احتمالا
...
کارن سلام
با پروازی مثل ترکیش،هتل مانند کایا مادرید زیاد نمیخونه
چون شخصا محدوده اکسارای رو اصلا نمیپسندم.البته بعضی از دوستان شاید صرفا برای خرید از فروشگاه هایی خاص میرن،چون شنیدم که در آکسارای مغازه هایی هستند که بعضی پوشاک رو میشه به قیمت خوبی خرید.به هر حال هتل کایا مادرید دسترسی خوبی به تراموای و مترو داره که این کار شمارو راحت میکنه.دسترسی به وسایط حمل و نقل عمومی یکی از مهمترین دلالیل انتخاب یک هتل در منطقه ای خاص است.
کایامادرید ازین لحاظ خیلی خوبه اما از دید هتلی و خدمات هتلینگ به نظر بنده خوب نیست و کاملا معمولی هست
...
2810