2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000382 بازدید | 25337 پست
سلام مامان آریابد هتلی که انتخاب کردی رنک خوبی داره..فقط کمی اتاقاش کوچیکه که ایراد نیست صبحانه در اتاق به این معنی هست که امکان سرو صبحانه به درخواست شما در اتاق هست البته احتمال زیاد با هزینه.. ضمنا در محدوده منطقه هربیه در شیشلی احتمالا تا رسیدن به هتل از تکسیم کمی سربالایی خواهید داشت،البته اذیت کننده نیست. دسترسی شما به این هتل از مترو عثمان بی خوب هست.که سر پایینی هست.ضمنا بلو وی همانند مانسول چند شعبه در استانبول دارد البته به کیفیت مانسول نیست اما کاملا خوب هست اون منطقه یعنی هربیه و بالاترش یعنی شیشلی ار محدوده های محبوب توریستی هست که هم دسترسی خوبی به تکسیم و خیابان عثمان بی داره و هم به شیشلی و مرکز خرید جواهر امیدوارم لدت ببرید
...
ساناز جون میشه بمن بگی 4 روز اونحام چطوری و کجاها بهتره بریم از مساجد یکیش که بهتره را بریم حزیره بیو ادا و بسفر هم کوتاهشو بریم پاساژم چندتا خوب که قیمتاش خوب باشن بریم شنبه بازار هم بدم نمیاد نصفه روز برم ببینم حال و هواشو بیزحمت کس دیگه هم میتونه کمکم کنه،،ماهم 19 ام داریم میریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرگان عزیز ممنون از راهنمایی تون . ولی برداشت من از توضیحات هتل این بود که مثل هتل های دیگه رستوران سلف سرویس نداره .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
خدمت شما عرض کنم که حتما صبحانه به صورت سلف سرویس هست مثل همه هتل ها. بعضی هتل ها به مسافرانشون خدمات سرو صبحانه در اتاق میدن.یعنی همون صبحانه ای که در رستوران هتل سرو میشه رو براتون تو اتاق میارن البته حتما ازتون میپرسن در مورد میلتون..و فکر میکنم هزینشو هم میگیرن
...
مهرگان عزیز توی اون منطقه املاکی هست؟ میخوایم دنبال خونه برای اجاره بگردیم و قیمتها رو ببینیم . به نظرتون کدوم منطقه ها رو برای زندگی ببینیم و بررسی کنیم ؟همین منطقه خوبه یا به درد زندگی نمیخوره؟
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
واای مرسی اقای مهرگان از توجهتون ببخشید تور کوته بسفر که 12 لیره هست چند ساعت میشه؟پس اونکه دوستان یسریشون با کشتیهای عمومی رفتن با این تور چه فرقی داره؟ ببخشید من گیج شدم اینطوری میپرسما چشم به توصیه هاتون حتمااا دقت میکنم
تور کوتاه بسفر به قیمت 12 لیره یک ساعت زمان میبره و تور بلند تر که 25 لیره هست فکر میکنم 2 ساعت. همه این تور ها با کشتی های مختلف هست که اکثرا خصوصی هستند.. کشتی های عمومی و دولتی تا بیوک آدا و جزایر پرنس و بخش کادیکوی(آسیایی) فکر میکنم بیشتر در حرکتند
...
دوستان من اینبار هم مثل دفعه پیش می خوام برای تعطیلات عید فطر برم دفعه پیش هتلم هتل گلدن ایج 1 بود و خداییش همه چیزش خوب بود و تنها مشکلش قدیمی بودن هتل بود دفعه پیش پارک آبی رفتم که دوس نداشتم کلی طول کشید رفتیم الیویوم و بسته بود کلی ازمون کرایه تاکسی گرفتن ولی تو خیابون استقلال خرید خوبی داشتم ایا صوفیه و مسجد سلطان احمد رو رفتیم که خیلی برام جالب نبود جزیزه بیوک آدا هم رفتیم که اونم به نظرم غیر ضروری بود و اگه به جاش گشت بسفر میگرفتیم بیشتر لذت میبردیم اون دفعه با خواهرم و دوستم رفتیم این دفعه دارم با همسرم میرم و در ضمن اولین سفر خارجیمون هستش که با همیم می دونم که اگه فقط صرفا بخوام خرید کنم به همسرم خوش نمیگذره ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که چطور و کجاها بریم که به هر دوتامون خوش بگذره و اینکه چه هتلی بریم بهتره
الان تورها خیلی گرونه . ما با پرواز کروندون اقامت 6 شب هتل blueway city که فکر کنم هتل سه ستاره تاپه گرفتیم نفری 1660
2810