2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000392 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من یادمه ما هم این مشکل را داشتیم فکر کنم حدود ساعت 2 اتاق را تحویل دادیم و می دونم همه هتل ها محلی برا نگهداری چمدونها دارند . نگران نباش . ما تا ساعت پنج بچه ها را پارک نزدیک هتل بردیم و مابقی را به استراحت در لابی هتل پرداخیتم .
بله ماهم ساعت 11 شب پرواز داشتیم و ساعت 9 صبح اتاق و تحویل دادیم و چون سه شنبه بود رفتیم مرکز خرید اولویوم و 6 عصر برگشتیم هتل و چمدونا رو برداشتیم ترانسفر نداشتیم و فرودگاه صبیحا بودیم با متروی مارمارای و هاواش رفتیم اما جالبه که ساعت 8 هم تو فرودگاه بودیم
سلام ساناز جون میشه لطفا با توجه به تجربت من رو راهنمایی کنی و یک برنامه سفر خوب بهم بدی در ضمن اهل برند خریدن هم نیستم. خرید زیادی هم ندارم. میخوام با قیمت مناسب خریدم کنم. 19 تیر ساعت 5 صبح پروازم هست و 25 تیر ساعت 11 شب برگشت زمان خیلی خیلی خوبی دارم.می خوام نهایت استفاده رو ببرم. لطفا از روز جمعه که می خوام از جمعه بازار شروع کنم تا آخر سفر هر روزش رو برام برنامه بده. میخوام جاهای تاریخی و دیدنی رو حتما ببینم. ممنون میشم.
سلام . صبح بخیر بچه ها ایام شب قدر تو استانبول متفاوته؟ تعطیل نیستن؟
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
mrypourآنلاین پست ها : 16عضویت:1394/4/2 1394/4/7 - 1:05 عصر [لینک مستقیم] دوستان ما موقع برگشت پروازمون ساعت 10 شبه اتاقو که صبح باید تحویل بدیم ایا میشه چمدونامدنو تحویل هتل بدیم تا چند ساعتی که بریم فرودگاه؟ ممنون خانمی که جواب سوالم رو دادی ... نگران نباش اونجا اتاقه چمدان داره ما هم هتلمون 3 ستاره بود داشت
مشکلات انسانهای بزرگ را متعالی و انسانهای کوچک را متلاشی می کنند _ دکتر شریعتی
ببخشید mmk انگاری شما آقا بودید شرمنده من گفتم خانمی اگه میشه بگید خوده شما این بام استانبول رو رفتید؟ پیاده روی اش زیادی تا برسیم به پارک؟
مشکلات انسانهای بزرگ را متعالی و انسانهای کوچک را متلاشی می کنند _ دکتر شریعتی
خوب خدارو شکر میبینم که به ما که رسید وا رسید !! به سلامتی همگی دسته جمعی رفتن استانبول مشغول خرید هستند، خانومها و آقایون خوش بگذره ، وقت کردین یه نگاه به این تاپیک هم بندازین، ثواب داره به خدا
مهرنام منم با همین دلار رفتم ولی باز هم دلار بردم لیر نخریدم باز دلار بخری اگر هم بمونه دلار مونده دستت لیر زیاد پول با ارزشی نیست من همیشه دلار میبرم
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...