2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام . کسی راجع به این هتل ها اطلاعاتی داره؟ 1- Tint Residence Taksim Deluxe 2- By Murat Hotels 3- Fatih Hotel Corner 4- Aygunes Hotel 5- Luce Di Pera 6- Nar Pera Hotel
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
مامان اریا بد روزی تو هتل فاتح کرنر بودم یه هتل خیلی کوچولو و تمیزی با کارکنان خیلی مهربون است جاش هم تو عثمان بی دقیقا دم ایستگاه عثمان بی است اتاقاش همونی است که تو عکس میبینی کلا هتل جمع و جوری است ولی رسپشن و کارکنان خیلی خیلی مهربونی داره من خیلی راضی بودم از چند روزی که اونجا اقامت داشتم
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
سلام ، میدونم همه دنبال خرید هستین ولی من دنبال گردشگری هستم پس یه زحمت بکشین بگین مسجد سلیمانیه چه جوری برم ؟ راستش تو گوگل مپ نگاه کردم دیدم نزدیک هیچ ایستگاه تراموایی نیست و با ایستگاه گلحانه و امینو نو هم فاصله زیاد داره !! باید پیاده روی کرد ؟ یا راهی داره سوار یه چی بشم ؟
با عرض سلام خدمت آقای فدورای عزیز ممنون از پاسخگوییتون.من متوجه نشدم.الان که به آژانسا زنگ میزنم میگن برای هفته آخر ماه رمضون هتلا باز نیستن و قیمت نداریم.تازه تو این هفته میشه بلیت و هتل رزرو کرد. و یه سوال دیگه بنظرتون اگه قصد سفر به تنهایی داشته باشم.ممکنه یه هتل خوب که دسترسی راحت داشته باشه و امن باشه معرفی کنین. و هفته آخر رمضان و عید فطر حراج مراکز خرید ادامه دارد؟ بازم ممنون از راهنماییتون