2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000406 بازدید | 25337 پست
خانم aslt‌ بچه‌های زیر دو سال 10 کیلو بار دارند و بقیه مانند بزرگسال محاسبه می‌شن. یعنی 2 سال به بالا همون 30 کیلو بار را می‌تونند بیارند. من از روی تجربه خودم گفتم چون پسرمو از 6 ماهگی بردم کشورهای دیگه.
خانم الهام من از اسکله کاباتاش تور کوتاه بسفر را رفتم. وقتی از ایستگاه فونیکولر پیاده می‌شید. سمت راست کنار آب باجه‌هایی هست که نوشته بسفر.یه سری افراد هم هستند که میان و به شما پیشنهاد می‌دن اونها به نظرم گرون می‌گفتند. اون قسمت که نوشته بود بسفر ما ساعت‌هاش را دیدیم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم هر 1/5 الی 2 ساعت یکبار یک کشتی داشت. بعد با همون استانبول کارت، کارت کشیدیم و وارد به اصطلاح ایستگاه انتظارش شدیم و بعد هم سوار کشتی. این تور که حدوداً 2 ساعت طول کشید 10 الی 12 لیر بود. اونی که دوستان می‌گن 25 لیر تور بلند هستش. درضمن ما بعد از بازدید از دولماباغچه رفتیم تور بسفر. به نظرم خوب بود چون توی کاخ همش سرپا هستیم و واقعاً‌ خوب بود که دوساعت نشستیم و از مناظر لذت بردیم. پیشنهادم اینه که صبح اول وقت را برای بسفر نذارید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به نظر شما میشه تور بسفر را زمانی انجام داد که حداقل برگشتش به شب بیافته . برای کسانی که می خواهند مسقلا از این تور استفاده کنند. من چند سال پیش تور بسفر رارفتم ولی قبل از ظهر . زیبایی شبانه اش را متاسفانه ندیدم .
راستی من کلی از پست ها رو خوندم، بهترین و کم خرج ترین راه رفتن به اولیویوم از تکسیم مترو نیست بهترین راه اینه که برین اون بزرگراه زیر زمین و با اتوبوس 93T برین تا دم در الیویوم فقط با 3 یا 4 لیر. یه ایستگاه به نام الیویوم داره که سه دقیقه پیاده تا اونجا فاصله داره.
این نقشه فارسی استانبول با راهنما و شکل جاهای دیدنی و مراکز خرید با کیفیت عالی که گیر آوردم و برای استفاده همه اسکن کردم و آپ کردم اینجا : http://s6.picofile.com/file/8195457018/istanbul_map.jpg برید دانلود کنید و استفاده کنید ، امیدوارم براتون مفید باشه و تو برنامه ریزی کمکتون کنه
دوستان ما هم دیروز برگشتیم. هوا یک هفته ای که ما اونجا بودیم واقعا عالی بود. ما هتل کوناک بودیم که پیاده 5 دقیقه تا تقسیم فاصله داشت. واقعا هتل عالی و تمیزی بود. به نظر منکه زیاد قیمتا جالب نبود. پارک ابی دلفین خیلی عالی بود. اگه میخواستیم با تور بریم نفری 70 دلار میگرفتن. ولی هزینه ما با ناهار شد 115 لیر. هر دو تا پارک ابی از میدون تقسیم سرویس رایگان دارن. سرویس پارک ابی دلفین هر روز ساعت 9 تا یک ربع به ده میاد تقسیم. بلیطش هم برای خانوما سی لیر و اقایون 45 لیره.