2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست
سلام من از سایت ترکیش برای عید هم بلیط گرفتم یعنی توهمین فصل برای فرووردین سال دیگه اگر بتونید برنامه ریزی داشته باشید میشه سفر های قیمت مناسبی را داشت پگاسوس هم هست ولی خب ترکیش خیلی بهتره
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیمین جان فکر میکنم هر شهری که فرودگاه بین المللی داشته باشه میشه گرفت من چون از تهران همیشه خریدم برای همین نمیدونم شهر های دیگه را خود سایت را چک کنید بهتر میتونید متوجه بشید
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
سلام دوستان من تازه از استانبول برگشتم یه نکته مهم باید بگم به اونهایی که دارن تو فستیوال خرید میرن اونم اینه که برای خرید اول اول برید استانبول فروم. یه روز صبح تا شب هم میتونید باشید هم آکواریوم برید هم آیکیا. ناهار هم تو رستوران سلف سرویس ایکیا بخورید. همه برنده اونجا هستن با قیمتهای خیلی خیلی خوب. من متاسفانه روز آخر رفتم نه وقت داشتم نه پول... بخصوص c&a کیدز خیلی خیلی عالی بود من واسه خودم از مانگو برشکا لباس مجلسی گرفتم حدود 60 لیر. خلاصه اینکه قبل از اینکه برین خیابون استقلال یا هرجای دیگه برید استانبول فروم. ال سی و دفاکتو اصلا تخفیف نداشتن یا خیلی کم ولی برندهای دیگه عالی بودن
لباسهای کاملا نو و شیک و... در وبلاگم... یه نگاه بندازین ضرر نداره

http://frooshi92.persianblog.ir
نکته دیگه هتل ما فرونیا تو تقسیم بود خیلی سر راست و 5دقیقه تا تکسیم فاصله داشت. خیلی تمیز و خوب بود. رستورانش هم ط9 بود و ویو خیلی خوبی داشت. فکر کنم 4ستاره بود و ما کاملا راضی بودیم. بعد اینکه ما همه جا با مترو و تراموا رفتیم. ترجیحا با مترو رفت و آمد کنید چون تراموا گاهی تو ترافیک میمونه. تو نقشه های مترو m یعنی خط مترو t یعنی خط تراموا. بعد اینکه ما هیچ جا با تور نرفتیم و آدرس همه جاهایی دیدنی رو من از همین تاپیک درآورده بودم و خودمون رفتیم شاید نصف قیمت تورها. شاید هم کمتر. فقط قبل رفتن قشنگ اطلاعات تون زیاد کنید مثلا در مورد جزایر پرنس یا تنگه بسفر یا مسجد سلطان احمد و ایاصوفیه چون راهنما و... نیست دیگه وقتی خودتون برید. بعد اینکه از فروشگاه ها وقتی بالای 120 لیر خرید کنید تکس فری بخواهید ازشون که یک برگه است با فاکتور بهتون میدن. تور لیدر ما گفت اصلا سمت تکس فری تو فرودگاه نرید که صف طولانی داره یا اینکه چمدان تون گم میکنن ولی اولا که صفش خلوته ثانیا اصلا چمدان نمیگیرن ازتون اگر بارتون کم باشه البته یعنی در حدی که بتونین با خودتون ببرید تو هواپیما.
لباسهای کاملا نو و شیک و... در وبلاگم... یه نگاه بندازین ضرر نداره

http://frooshi92.persianblog.ir
مهرگان جان خیلی ممنون که به سوالم جواب دادید من یک دختر یکساله دارم میتونید راهنمائیم کنید از بین هتلهای کریستال و مترو پارک کدوم یکی بهتره؟ و برای خرید عید فطر برم بهتره یا اواخر شهریور ماه؟ بازم ممنون از اینکه وقت میذاری و جواب میدی .
مهرگان ممکنه لطف کنید ودرباره منطقه سیرکه چی و شبهاش هم توضیح بدید. ماعلاقمند به شب گردی و قدم زدن در خیابان ها شهرها هستیم. از این تاپیک متوجه شدم استقلال شبهایی زنده داره و اکسارای شبهاش امن نیست. الان برای انتخاب هتل در منطقه سیرکه چی و تقسیم کمکم کنید سپاسگزار میشم. من وهمسرم و پسر یک سال ونیمه ام قصد سفر داریم
مهرگان من هتل پرنس و گرفتم مى خام بدونم رفتن از این هتل به شهربازى ویالند یا فروم استانبول به چه صورته ؟ چون سرى قبل تکسیم هتل گرفته بودم از تکسیم رفتم فروم استانبول ، ولى الان از این هتل بلد نیستم ، ممنون میشم راهنمایى کنید