2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست
سلام. دوستان من دو بار به لطف اقای فدورا هتل دلخواهم رو رزرو کردم ورفتم ااستانبول.ایشون از کارت اعتباریشون برای دوستان استفاده میکنن درسته حالت فری کنسل رو میگیریم ولی اگر مسافر در هتل حاضر نشه کا مبلغ از کارت ایشون برداشته میشه این شرایط هتلهاست تا 3روز قبل سفر مثلا شما میتونید بدون هزینه کنسل کنید نه بعد اون. کدام یک از شما چنین ریسکی برای کسانی که نمیشناسید انجام میده؟
ایشون این محبت رو انجام میدن بی منت.. هزینه رزرو هتل هم واقعا به نظر من خیلی خیلی منصفانه هستش.. من و خانوادم بارها از ایشون در طی سفر سوال کردیم و بلافاصله پاسخمون رو اقای فدورا دادند در حالیکه هیچچچچ وظیف ای نداشتند . حتی برای مسافر ایرانی اونقدر احترام قایلند که بلافاصله بعد از رسیدن ما به هتل ازمون پرسیدن همه چیز اکی هست یا نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوییت بلک برد رو من از بوکینگ پیدا کردم و از اقای فدورا خواهش کردم برامون رزروش کنند ایشون هم لطف کردن رزروش کردند . بعد از بازگشت ما هم باز در مورد نقاط قوت و ضعف هتل پرسیدن و بعد با توجه به هزینه معقول این سوییت معرفیش کردند که اگر دوستان خواستند استفاده کنند ازش. خیلی بی انصافیه اگر بگید ایشون استفاده تجاری میکنن از تاپیک. چرا جامعه ایرانی باید اینقدر قدر نشناس باشه نسبت به محبت یک هم وطن؟!!! اگر دوست دارید با تور سفر کنید .یا از سایتهای ایرانی هتل بگیرید ولی به کسی که از صاحب تاپیک بیشتر برای تاپیک زحمت کشیدن کم لطفی نکنید.
برای خرید بلیط از سایت ترکیش ایر لاین حتما ویزا کارت لازم نیست میتونید اینترنتی رزرو کنید به دفتر های ترکیش مراجعه کنید و ریال پرداخت کنید و بخرید همون بلیط را !!
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
حداقل در مورد خانواده من، واقعاً در قبال زحمتی که کشیدن و مکاتباتی که داشتن و وقتی که صرف کردن، اصلاً بحث مالی قضیه دیگه به چشم نمیاد.... همیشه با صبر و حوصله و با جزئیات از صفر تا صد توضیح دادن و بین پیشنهادهای ما مزایا و معایب رو گفتن و با توجه به شرایط مسافرای همراه ما، گزینه پیشنهادی داشتن...
سیمین عزیز ، همونطور که ساناز مامان دانیال هم گفتند میتونید از سایت ترکیش رزرو کنید و معادل مبلغی که سایت میده رو به ریال حضوری در دفتر ترکیش ( برج نگار ) پرداخت کنید . این روش مسلما خیلی با مراجعه به آژانسها و گرفتن بلیط از اونا فرق میکنه . اولا هیچ کارمزد اضافه ای پرداخت نمیکنید . ثانیا با خیال راحت تو خونه میتونید همه ساعتها و روزها رو بررسی کنید و مناسبت ترین روز و ساعت رفت و برگشت رو با توجه به شرایط خودتون انتخاب کنید و ثالثا امکان انتخاب جای صندلی و نوع غذا و نوع بلیط ( چارتری یا با امکان کنسلی و تغییر تاریخ ) رو دارید . و در کل گرفتن بلیط از دفتر رسمی ترکیش بسیار مطمئن تره تا گرفتن بلیط از آژانس هایی که بعضا کلاه بردار از آب درمیان . البته این نظر شخصی منه و خودم هفته گذشته که استانبول بودم از همین طریق بلیط گرفتم . در مورد قیمت هم قبلا آقای فدورا راهنمایی کرده بودند که اگه زود تر اقدام کنیم ارزون تر میشه . ما برای 17 خرداد که رفتیم از 15 فروردین بلیط رو گرفتیم که با قابلیت کنسلی برای دو نفر شد 581 دلار . نفری تقریبا 290 دلار که معادلش شد 975 تومن .
راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel
آقای مهرگان همون جور که بچه ها هم گفتن رزرو از سایت امکان انتخاب صندلی و نوع غذا را دارید و هزینه ای بابت کارمزد پرداخت نمیکنید اون مبلغی که از سایت خرید میکنید محال ممکن است آژانسی به شما بده من 10 فروردین ماه برای 13 خرداد بلیط خریدم سه نفر دو میلیون در اومد کدوم آژانس با این قیمت پرواز ترکیش را میشه خرید
وقتی از سایت هم دارید خودتون رزرو میکنید دستتون برای تاریخ پرواز و ساعت هاش باز تره با عوض کردن و جا به جایی تاریخ ها میتوانید هزینه های سفر را مدیریت کنید
سلام یک هتل خوب و تمیز و البته ارزان قیمت برای 6 شب و دو تخته با یک بچه 1.5 ساله حوالی 1 - تقسیم یا 2 - کوچه پس کوچه های خیابان استقلال یا 3 - منطقه زیتون بورنو یا 4 - فندق زاده پیشنهاد بدین ؟ ممنون
سلام من هم این تاپیک را مدتی هست دنبال میکنم و شاهدم که چقدر مفید بوده و هست و دست همه دوستان درد نکنه . من سالها پیش رفتم و با وجد اینکه زیاد تحقیق کرده بودم باز هم مشکلات زیادی برا رفت وامد داشتیم و کلی هزینه بابت رفت و آمد با تاکسی دادیم . ای کاش همچین تاپیکی قبلا بود .