2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000380 بازدید | 25337 پست
برای رفتن به فروم استانبول از تکسیم سوار دلموش آکسارای بشین تقریبا 2 لیر میگیرن بعد با متروی M1 در کجاتپه پیاده بشین برای جواهیر هم از تکسیم سوار M2 شده دو ایستگاه بعد یعنی شیشلی پیاده بشین
سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای فدورا ممنون از لطفتون . ببخشید این رستوران ها که فرمودید از نظر قیمتی چطورن؟ چطوری می تونم به ساحل ببک برم ؟ ارزش رفتن داره به نظر شما؟ اگه جای بهتری سراغ دارید میشه بهم معرفی کنید.؟
رستوران که همه جا هست طبفه بالای پاساژ ها فود کورت هست خ استقلال هم پر رستورانه یک سو شرت یا لباس آستین بلند بردار بعضی وقتا بارونی میشه برای هر نفر در هر وعده تقریبا15 تا 20 لیر در نظر بگیرین برای غذا
مهراراجون من هم یه پسر 9 ماهه دارم.نمیدونم اصلا میشه با بچه کوچیک مسافرت راه دور رفت با توجه به اینکه مرتب میخوایم بریم خرید یا گردش .لطفا دوستانی که تجربه سفر با بچه کوچیک و داشتن از تجربه خودشون بگن و اینکه با بچه خوش میگذره.بچه اذیت نمیشه!؟
عزیزدل مامان و با با خوش اومدی.عاشقتیم.
دوستان سفر به استانبول خیلی راحته کلا شهر برای توریست اماده شده حتما کالسکه ببرین در مورد غذا هیچ مشکلی پیش نمیاد هر چی دلتون خواست میتونین تهیه کنبن از هایپر مارکت ها و سوپر مارکت ها هم مواد غذایی و میوه و تنقلات میتو نبن بگیرین
bahar-bz جان من جمعه بازار نرفتم چهارشنبه بازار رفتم که به قول آرزو جان, جنس هاش بنجل بود اما آررزو جمعه بازار رفته و راضی هست
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
2810