2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000374 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر فرصت عکس اتاق رو میذارم اولش به ما یه اتاق داده بودن که تخت هاش یه نفره بود و چون اتاق دو نفره خواسته بودیم واسه پسرم از این صندلی های تاشو گذاشته بودن واسه خواب من یه کیلو سوهان برده بودم واسه رشوه بهش دادم و خواستم اتاقم رو عوض کنن گفت واسه امشب نداریم ولی صبح بیا بهت بدم صبح رفتم و کلید اتاق جدید رو گرفتم دو تخته بود و واسه پسرم تخت پارک بود ویو هم نداره ویوش اتاق های روبرو بود که به نظرم اصلا اهمیتی نداشت چون مثل جنازه می رسیدیم هتل
سلام آرزو خانم ممنون میشم این چند سوال رو جواب بدین. من جمعه با همسرم دارم میرم استانبول. شما چه بازار هایی رفتین؟ قیمتاشون چجوری بود؟ تور تنگه بسفر هم رفتین؟ با تور یا بدون تور؟؟ پارک آبی چی؟ اگه آره، کدوم یکی رو رفتین؟ چطور بود؟ و خلاصه هر توضیه و نظری به ذهنتون رسید راجب هر چیه استانبول، بگین بی زحمت خیلی ممنون
bahar-bz جان راستش منم دنبال کیف و کفش بودم اما می دونی چه طوریه اونجا همه چیز چرم هست! حتی دست فروش هاش هم کیف دارن اما چرمه. خب من نمی خواستم این قدر هزینه کنم. کیف معمولی با قیمت مناسب ندیدم. کفش هم همین طور
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
آقای حمید من بازار اینا رو رفتم ازدیلک که با تور فری بود گرون کاپالی چارشی گرون چهار شنبه بازار بنجل و شلوغ جمعه بازار قیمت مناسب و خیلی خوب باغجیلار خیلی خوب پارک آبی نرفتم چون هوا یکم خنک بود تور بسفر هم با سی تراول شب ایرانی رو رفتم که هفتاد دلار بود و اشتباه کردم میشه خودمون بریم با سی و پنج دلار که تو اسکله ها بلیطش رو می فروختن البته تور کوتاهش که فقط کشتی سواریه خیلی ارزون تره در حد چند لیر بقیه جاها رو خودمون رفتیم جزیره بیوک آدا خودمون رفتیم نفری شش لیر رفت و شش لیر برگشت و غذا هم تو جزیره واسه دو نفر شد سی و پنج لیر با نوسابه
از میدون تقسیم سوار فونی کولر بشی برید اسکله کاباتاش از اونجا هم سوار مترو بشی و ایستگاه آخر پیاده بشی گاهی اوقات باید ترن رو وسط راه عوض کنید و به ترن موازی برید که دقیقا کنار همونه که سوار هستید و قبل از ایستگاهی که باید تعویض بشه به زبان ترکی و انگلیسی اعلام میشه
سلام دوستان من امروز صبح از استانبول اومد 10 روز اونجا بودم فقط حواستم به دوستان بگم وقتتون را در پاساژهای مختلف هدر ندین بهترین محل خرید پاساژ جواهیر و فروم استانبول و ایکیا می باشد در اوت لت ها جنس ها قدیمی و از سایز افتاده ولی مال پاساژهای خوب تکمیل و متنوع هست ال سی جواهیر عالیه قیمتهاش با بقیه جاها فرق نداره در جواهیر طبفه 4 کیف و کفش بود که 50 در صد تخفیف داشت
سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
2810