2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000382 بازدید | 25337 پست
دوستان عزیز من توی این مدت به یک نکته پی بردم!!!!!!! هر عزیزی که در مورد پاساژ و مراکز خرید نظر میده, مطابق با سلیقه ی خودش نظر میده. به نظرم در خرید دو دسته افراد داریم: 1- افرادی که برند اروپایی براشون مهم نیست و دوست دارن جنس خوب با قیمت مناسب بخرن. این طور افراد بیشتر رفتن به اوت لت ها رو توصیه می کنن (مثل خود من). من خودم از اوت لت اولویم, جنس های فوق العاده عالی و سایز خودم گرفتم. این طور نیست که جنس های توی اوت لت ها, پاره و کثیف و دست دوم باشه و مطابق با مد دهه 60 ! 2- افرادی که برندباز هستن و حاضرن برای لباس و خرید, حسابی خرج کنن. این طور افراد ظاهرا بیشتر نظرشون روی خیابون استقلال و جواهر و .... هست. پس شما ببینید جزو کدوم دسته هستید و طبق اون, به توصیه ی دوستان عمل کنید.
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مینا جون از تکسیم با فونیکولر برید کاباتاش از اونجا با تراموا خط تی ١ برید ایستگاه زیتین بورنو پیاده بشید و از همون ایستگاه که نگاه کنی مارمارا رو میبینی چون تنها ساختمان بزرگ اون اطرافه
بامداد جمعه یکم اسفند ماه ١٣٩٣ دخترکم به دنیا اومد ☺️
دوستانی که راجع به رفتن با بچه کوچیک پرسیدین
من با بچه ٣ ماهه که حساسیت به پروتیین داره ، ١٠ روز رفتم استانبول😂 منظورم اینه که محدودیت زیاد بود واسه خوراکی مثلا
بستگی به تر و فرز بودن خودتون داره که بتونین سریع بچه رو جمع و جور کنید
به قول دوستان شرایط واسه همه چی فراهم شده، اتاق کودک واسه تعویض و شیردهی همه پاساژا دارن.
جاهای تاریخی هم که ندارن توی کالسکه تعویض کنید و اگه شیر مادر میخورن با یه شال بزرگ استتار کنیدالبته هیچ کس هم بهتون نگاه نخواهد کرد😂
کالسکه هم همه جا میره و حتما با خودتون ببرید
بامداد جمعه یکم اسفند ماه ١٣٩٣ دخترکم به دنیا اومد ☺️
ممنون نگار جون. لطفا دوستان در مورد مبلغ عوارض خروج از کشور و همینطور هزینه خورد و خوراک و حمل و نقل هم توضیح بدین که حدودا هزینه این دو مورد چقدر میشه؟ دوسانی که با پرواز تابان سفر رفتن از پروازشون راضی بودن؟کلا میخوام بدونم خط هوایی تهران استانبول چطوره و هواپیما خیلی تکون داره یا نه؟ یه سوال دیگه کسانی که تازه پاسپورت گرفتن هزینه اش چقدر شد؟برای بچه 9 ماهه هم هزینه با بزرگسال یکسانه؟ پیشاپیش از لطف همه کسانی که جواب میدن تشکر می کنم.
عزیزدل مامان و با با خوش اومدی.عاشقتیم.
مهر ارا جان انگلیش هوم هم همه پاساژها شعبه داره. ممنونم اقای فدورا سفر عالی بود .با تشکر از لطف شما.ادرسها خیلی کمکمون کرد. من پارسال از جواهر یه کفش خریدم 200لیر امسال همون مغازه همون کفش رو میداد 220لیر..به نظر من جواهر متناسب با موقعیت قیمتا رو بالا میبره .این بار فقط نیم ساعت جواهر رو دیدم .
سلام دوستان من تازه از استانبول اومدم. به نظر من استانبول یه شهر زیبا با جغرافیای خاص و قشنگه که باید از مناظر طبیعیش و بافتهای قدیمی شهرش لذت برد. از سوار شدن به کشتی و شبهای درخشان اسکله امی نونو. از پرسه زدن توی کوچه پس کوچه های بی اوغلو، نشستن توی یه کافه دنج و تماشای رفت آمد مردم. پیاده روی شبانه توی خیابون استقلال و لذت بردن از موسیقی خیابونی. حتی بازدید کاخهایی مثل دلمه باغچه که شاید ما خودمون بهتر و قشنگترش رو تو ایران دیده باشیم ولی به خاطر حضور اون همه توریست تجربه خوبیه. من عاشق دروازه های بزرگ دلمه باغچه شدم که رو به دریا باز میشدن. میشه چند ساعت تو حیاط مسجد سلطان احمد نشست و به عظمت دوران عثمانی فکر کرد. صدای اذان محذونی که هرجای شهر باشین دو نوبت در روز شنیده میشه. دوستان عزیزم. استانبول یه مرکز خرید بزرگ نیست یه شهر تاریخیه. نمی دونم چرا هموطنای من اینقدر ولع خرید دارن. درسته اونجا جنسای خوب و ارزونی هم پیدا میشه ولی شاید با هزینه ای که آدم صرف رفت و آمد و هتل میکنه تهش اونقدرا براش فرقی نداشته باشه. الان کسایی که از ترکیه خرید عمده میکنن جنساشون رو اینجا به همون قیمتی میفروشن که توی اونجا برای ما درمیاد. من ایشالا سال دیگه دوباره میرم و با توجه به تجربه های این سفرم یه آپارتمان توی منطقه سیرکچی یا اسکله امینونو میگیرم و تا میتونم از گردش توی خیابونها و کشتی سواری روی تنگه بسفر و شبهای خیابون استقلال لذت میبرم.
توی زیتین بورنو یه قسمتی بورس پرده بود .انواع گیپور های خوشگل رو متری 15لیر گذاشته بودند.ما با اتوبوس رد میشدیم و چندین مغازه پرده ها رو متری 15لیر گذاشته بودند.دفعه بعد حتما میرم دنبال خرید ش .
گلی جان من دو بار تنگه بسفر رو رفتم راستش دیگه برام جذابیتی نداره.بازدید از اماکن تاریخی برای من فقط یکبارش جالبه. ولی از پیاده روی توی کوچه های استانبول واقعا لذت میبرم همینطور از استقلال و شبهای شاد و قشنگش. ولی من عاشق خرید کردن هستم و برام یکی از جذابیتهای سفره هرکسی مطابق سلیقش از سفر به استانبول لذت میبره
2810