2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000367 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد رستوران در بیوک آدا : اسمش کوشم بود ما که از اسکله امین نونو رفتیم به اسکله بیوک آدا که رسیدیم رستوران روبروی اسکله بود همین رستوران یه جای غذا خوری هم دقیقا کنار ساحل داشت و گرون ترین غذاش 19 لیر بود
یه مورد دیگه من یبار تو اسکله امین نونو از باجه بلیط فروشی پرسیدم گفت امروز برای بیوک آدا نداریم فردا داریم ظاهرا از این اسکله هر روز نمی ره ولی از کاباتاش هر روز می ره ما چون می خواستیم از این اسکله بریم اون روزی که گفته بودن دارن رفتیم جالب این که از چند تا از کارکنان هتل پرسیدم گفتن از امین نونو به بیوک آدا نمیشه رفت حتی لیدر و چون تا از مردم عادی هم همین حرف رو میدن ولی ما رفتیم و موفقیت شدیم
یادم رفت یه چیز خیلی مهم بهتون بگم چند نفر بودن که پولاشون رو دزدیده بودن ظاهرا یک نفر یا چند نفر با این روش کلی پول دزدیدن: یه آقای کاملا جنتلمن و موجه بهشون نزدیک شده و ازشون خواسته که دلار قدیم یا جدید رو بهشون نشون بده و اینا هم سادگی کردن و نشون دادن و جلو چشم خودشون بدون این که بفهمن مقداری از پول رو بدون اینکه خودشون بفهمن کف رفته بودن یکی هم کیفش رو بدون اینکه بفهمه از تو لابد ازش زده بودن که به پول ایران ده میلیون بوده تو دوربین که دیدن ظاهرا گذاشته بوده رو باجه پذیرش و داشته با رسپشن حرف میده که یه خانوم با رو بنده اومده برداشته و رفته
منو همسر و پسرم دو تا چمدون داشتیم چون بچه همراهمان بود اصلا از ایکس ری رومون نکردن والا عثمان بی فرصت نکردم برم کاپالی چارشی هم توریستی و گرونه همون دخترا که گفتم ازشون پرسیدم کله سنتر چجوریه می خوام برم ،فتن فوقالعاده گرونه تو اون خیابون یه مغازه بود که خیلی گرون میداد مثلا یه کت و دامن و پیراهن رو میداد 500 لیر ولی جنسش عالی بود
آرزو جان میشه از پرواز و هتلتون و آژانس هواپیمایی بگین؟
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
مامان آریا بد پرواز تابان بود که رفتنی یک ساعت تاخیر داشت ولی برگشت به موقع بود هتلمون گرند هالیج بود که از لحاظ دسترسی عالی بود حدودا پایین خیابون استقلال ایستگاه اتوبوس روبرو و مترو پنجاه متر بالا تر صبحونه ش: پنیر پنیر پیتزا سه نوع ژامبون سیب زمینی آب پز نیمروی بد قارچ و ذرت سوسیس چند مدل مربا عسل سوپ آبکی تخم مرغ آب پز سه مدل زیتون کورن فاکس کشمش برگه حلوا شکری شکلات شیر گرم و سرد چای قهوه و نسکافه شربت پرتغال و آلبالو هندونه خیار گوجه ارده شیره کتری برقی و صندوق و سشوار و دمپایی یه بار مصرف داشت کارکنان بسیار خوب و مهربان
2810