2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000361 بازدید | 25337 پست
در مورد مراکز خرید باید انتظاراتون رو در نظر بگیرید که چی می خواد ولی بنظرم اون تور فری که می برن اصلا خوب نیست و گرونن من هم چهار شنبه بازار رفتم هم جمعه بازار چهار شنبه بازار بنجل بازار بود و خیلی شلوغ ولی جمعه بازار خوب بود و من خریدهای خوبی کردم روز آخر تو جزیره با چند تا دختر ترک آشنا شدم و ازشون در مورد مراکز خرید پرسیدم آدرس یجا رو دادن رفتم که پاساژ نبود مغازه ها تو خیابون بودن و جنس های خوبی داشتن تو اون خیابون آل سی واکی و دفکتو هم شعبه داشت که واسه همسرم از دفکتو خرید کردیم البته جنسشون جور نبود و از همه چیز توش نبود ولی قیمتاش از شعبه خیابون استقلال خیلی بهتر بود ادر اون خیابون :تراموایی که ایستگاه اولش کاباتاشه سوار شد و تو ایستگاه آخر که باغجیلاره پیاده شد یه نکته در مورد تراموا این که تو بعضی ایستگاه ها باید پیاده شی و سوار خط موازی بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

sho110 جان این موضوع درست نیست اصلا تکس فری هیچ ربطی به مغازه ها نداره تکس فری همون مالیاتی هست که اداره ی مالیات و گمرک ترکیه به ما پس میده. پس از جیب مغازه دار نمیره که بخواد روش بکشه. اون دوتا قیمتی هم که بهت گفتن روی لیبل ها زده, قیمت خرید نقدی و خرید قسطی هست! یعنی اونجا حتی یک بلوز رو میشه قسطی خرید که اگه قسطی بخری, قیمتش یک مقدار بالاتر از قیمت خرید نقدی هست
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
آرزو گفتی چهارشنه بازار و کردی کبابم الکی وقتمون رو اونجا تلف کردیم من به هرکی میرسم میگم چهارشنبه بازار نریییییییییید
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
کیانا جون خوش گذشت ولی خیلی خسته شدیم الانم حسابی مریض شدم من این هتل رو برای هفت روز با تور و پرواز تابان گرفتم یک و چهارصد و پنجاه غذاهای جزیره بیوک آدا خیلی ارزون بود کیانا ولی جمعه بازارش خیلی بهتر بود
2810