2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000360 بازدید | 25337 پست
ایستینه پارک هم رفتم که خیلی گرون بود بدون هیچ حراجی. مینا جان برای لباس بچه پشت الیویوم یه خیابون پر از فروشگاه لباس بچه است با قیمت عالی و جنس مرغوب.من کلی لباس بچه خریدم از اونجا. فروم استانبول هم یک طبقه بچه گانه است کامل ولی قیمتهاش بالاتره. ما اف استانبول رو نتونستم برم فرصت نشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم عسل.یک سوال داشتم.مى خواستم بدونم که این خیابان بشت الویوم که کفتید همان خیابان بولوار جاده هست یا نه.اکر نیست شما مى دونید خیابان بولوار جاده دقیقا کجاست .باتشکر از شما.
من شنیدم تو فروشگاهها جنسهایی که تکسفری میگیری قیمت بالاتر حساب میکنند،مثلا بعضی لباسها دپ تا قیمت روشون خورده که میگن اون قیمت بالاترو حساب میکنند،ایا صحت داره؟
من از تکسیم با فونی کولر رفم کاباتاش از اونجا با تراموا رفتم ایستگاه اک شمس الدین اونجا پیاده شدیم و خیابون کنار پارک رو به سمت الیویوم اومدیم پایین اون قسمت کلی فروشی لباس بچه هست میاد پایین میرسید به چند تا برند بچه گونه درست روبه روتون الیویوم رو میبینید. با تشکر از اقای فدورا که دقیق و کامل ادرس رو به ما داده بودن و خیلی راحت رسیدیم اونجا.
سلام ما هم امروز صبح رسیدیم هتلمون گرند هالیج بود تمیز بود خدمه ش خوب بودن من خودم ترکی بلد بودم و خیلی خوب راهنماییم می کردن اتاقاش سشوار و صندوق و دمپایی یبار مصرف و کتری برقی داشت
2810