2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000351 بازدید | 25337 پست
سلام میشه اطفا کسانی که سویت یا هتل آپارتمان در استانبول اجاره کردند لطف کنند تجربشون را اینجا مطرح کنند. من قبلا رفتم و هتلمان تو منطقه آکسارای بود . تو اکساری میشه هتل آپارتمان پیدا کرد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان مارمارا فروم خیلی خیلی بهتر از استانبول فرومه. هم مارکهاش کامل تره، هم خلوت تره. و به خاطر خلوتی ، جنسا سایزاشون کامل تره. اما خب اگر رفتید ایکیا میتونید استانبول فروم هم یه چرخ بزنید
بامداد جمعه یکم اسفند ماه ١٣٩٣ دخترکم به دنیا اومد ☺️
آقاى فدورا سوییت فریدیه 71 براى دونفر و یه بچه ٧ ساله و هتل سافیر براى ٧ شب حدوداً چند درمیاد ؟ کدوم منطقه بین این دومنطقه از نظر دسترسى بهتره ؟ ببخشید کامپیوترم مشکل داره نمیتونم ایمیل بفرستم
چرا کسی به سوالای من پاسخگو نیس؟؟ لطفا یکی جواب بده... از بین پارک آبی اکوا مارین و اکوا دلفین کدوم یکی تفریحاتش بیشتر و بهتره؟؟ در ماه رمضان این دو پارک آبی و پارک ویالند ساعات کاری خاصی دارن؟ تعطیل نیستن؟؟
2810