2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000418 بازدید | 25337 پست
سلام دوستان شرمنده من چند روز حسابی‌ سرم شلوغ بود نتونستم بیام

همتا جون دستت درد نکنه عزیزم ، همتا جون اینجا میتونی‌ تنهایی‌ بری خرید اصلا نترس باید حواست با بچت باشه ولی‌ این طوری نیست که بدزدن ، لباس هم من چند جا رو فکر کنم تو صفحات قبل گفتم اونجا‌ها هست ، اینجا روتختی خوب و ارزون هم میتونی‌ پیدا کنی‌ ، من اوندفعه تو انگلیس هوم تو الویم دیدم که حراج زده بود جنس 800 لیری رو داشت میداد 200 لیر پس حتما تو اینجور جا‌ها هم برو حتما پیدا میکنی‌ ، دوست داری من تاکسیت بشم عزیزم

لیلی‌ جون من آدرس ندارم ولی‌ می‌دونم که تو تهران تور میتونی‌ خونه مبل بگیری اینم شماره دفترشون تو ایران باهاشون صحبت کن
2144123977
شماره آذر تور رو هم براتون پیدا می‌کنم میزارم
سمیه جون تو خیابون‌های فرعی تو اکسارای هست دقیقا کنار آذر تور یه پرده فروشی خیلی‌ بزرگ هست میتونی‌ از اونجا بگیری

دوستان در مورد فستیوال من هم مثل شما میگن هست

دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من میخواستم بدونم کسی از آژانس رویای چهارفصل تور گرفته؟من تو نت سرچ کردم می گفتن این آژانس خوبه.اگه کسی میدونه یه آژانس خوب به من معرفی کنه.دیگه وقت ندارم باید سریعتر تور رو بگیرم.میخوام 2 خرداد استانبول باشم.
ممنون
میشه یکی به من بگه چطوری میتونم از هتل کایا یا پیانوفورت برم میدون تکسیم.البته اونجا که میخوام برم تو تکسیم هست و لی کمی فاصله داره.می خوام با تراموا یا مترو برم چجوری میشه رفت؟خیلی سخته؟
کلا این منطقه تکسیم مساحتش چقدره؟ بین آکسارای تا تکسیم چجوری میشه رفت باید چند تا وسیله عوض کرد یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
ممنون مونا جون خیلی زحمتی کشیدی عزیزم . مرسی که اینقد خوبی.

دوستان قضیه اضافه بار با گمرک فرق میکنه اضافه بار را فرودگاه مبدا میگیره گمرک را تو مقصد میگیرن یعنی فرودگاه ایران وقتی برمیگردی میگیره.

گمرک خیلی قانون و ضابطه هم نداره یه وقت از یکی میگیرن از یکی دیگه نمیگیرن. کلا نسبت به ارزش خریدی که کردی گمرک میگیرن نه وزن بار.

بعضی وقتا هم تا ببینن کالایی که اوردین جنبه کار و بیزینسی داره گمرک میگیرن . کلا یه کم شانسیه مخصوصا تو فرودگاههای ایران.
مونا جون خیلی ممنون ومتشکرم
میخواستم بپرسم میتونم شماره تلفنتو یادداشت کنم برای اینکه احیانا کار ضروری پیش اومد مزاحمت بشم و بپرسم؟

پری جان من از آژانس قصرابری تو پاسداران گرفتم
dostan in shomare mane
5379934943
اگه اون موقعی که آمدید شوهرم تو استانبول باشه و منو بیاره حتما اگه براتون مشکل پیش آمد میام و کمکتون می‌کنم ولی‌ اگه نباشه شرمندم ولی‌ پاسخگو تلفن هستم
سلام مونا جون یه سوال داشتم منم می‌خوام یه آپارتمان اجاره‌ کنم می‌خوام ده شب بمونم پنج نفر هم هستیم الان زنگ زدم به این شمار که دادی تهران تور بعدش یه شمار تو استانبول بهم داد زنگ زدم گفت خونه اینجا زیاده شما بیا اینجا چند تا خونه نشون میدیم بهتون هر کدوم که خواستین بگیرید می‌خواستم بدونم به نظرت این کارو بکنم یعنی‌ میگم نیام اونجا بی‌ جا بمونم دستت درد نکنه اگه جوابمو بعدی من25 خرداد می‌خوام بیام
سمیه جون هتل کایا رو رو میدونم کجاست توی فندوق زادست. از جلوش رد شدم پارسال هم همسرم این هتل رو رفته بود.در کل توی 3 ستاره های استانبول هتل 3 ستاره خوبیه توی خیابون اصلیه.لب خیابونه.شبها شاید کمی صدای ماشینها اذیتت کنه ولی پنجره هاش دو جدارست. از کچیک خیلی بهتره ولی باید بگم پیانو فورت از اون بهتره
ولی دسترسی کایا به وسایل نقلیه عمومی هم خوبه
در مورد پیانو فورت برات نوشتم که عزیزم یه مسیری رو باید پیاده بیاییی تا ایستگاه اتوبوس از اونجا هم حدود 7 تا 8 ایستگاه تا تقسیمه
پیانو فورت تو فاتیح واقع شده که دو طرف خیابونش پر از مغازست و جایی شبیه خیابان ولیعصر خودمونه.
راست سفرتون چند روزست؟
هتل پیانو فورت یک هفته ای با پرواز ماهان 3 هفته پیش رو من 740 قیمت دارم.گفتم بگم شاید به دردتون بخوره.
هتل کایا هم حدود 720 قیمتش بود
مونای مهربون

شما همین که تلفنت رو در اختیار قرار میدی نهایت لطفه .دیگه اگر بخوای خودتو شوهرت هم راه بیوفتین به همه کمک کنید که از کارو زندگی ساقط میشین عزیزم.همین که آدم یه شماره آشنا داشته باشه کلی دلگرمیه به خدا...
اینشالا که همیشه دنیا به کامت باشه وهیجوقت توی زندگیت لنگ نمونی

من یه دختر ناز دوسال و نیمه دارم و یک پسرک 3ماهه.با پدر و مادرم میام و فقط پسرک رو با خودم میارم.مامانم میخواد بره خرید ...ولی من قصد اصلیم اینه که بیشتر استراحت کنم و برا خودم ول بچرخم .

اگر بیکار بودی خوشحال میشم گپی با هم بزنیم و ناهار بخوریم
pas dokhmalit ro koja mizari
dagh,ighan key miaid
man bayad barnameh shooharam ro ok konam
chon ye daftar sherkate shooharam to ye shahre digast abyad bere onja
age on moghe to mosaferat nabood hatman miam
etefaghan manam ye rooz tanhaii ro ehtiyaj daram
چقدر جالبه مونا جون یعنی می شه بدون تور بیایم و آپارتمان بگیریم؟ اینطوری که خیلی خوبه....دوستان هر کسی سوال کرد لطفا قیمتش رو هم اینجا بگذاره. ممنون.
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا