2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000406 بازدید | 25337 پست
در مورد حمل و نقل که مامان بادوم توضیح کامل دادن. فقط بگم اینجور که من متوجه شدم ایکبیل ها هم هنوز کاربرد دارن. ولی الان بیشتر مردم از همون استانبول کارت که شبیه کارت های مترو خودمونه استقاده میکنن. قیمتش هم 7 لیره هست که میتونید برای سفر های بعدی استفاده کنید. ضمنا شارژش هم خیلی راحته چون تو خود ایستگاه ها دستگاه اتوماتیک شارژ داره که اگه یک بار وایسید و مال یک نفر دیگه رو که داره شارژ میکنه نگاه کنید یاد میگیرید.
ضمنا به نظر من بهترین وسیله رفت و آمد همین مترو و تراموا هستش چون مسیرش دقیقا معلومه و ایستگاه ها رو اعلام میکنه. البته یه سری اتوبوس جدید هم دارن که اونا هم ایستگاه ها رو اعلام میکنن ولی به هر حال با مترو و تراموا مسیر یابی خیلی راحته. ترکها مخصوصا وقتی از مناطق توریستیشون خارج میشی میبینی یک کلمه انگلیسی بلد نیستن. اتفاقا آدمای خوبین و دوست دارن کمکمت کنن ولی نمیتونن. ما موقع برگشت از آرمونی پارک باید سوار یه مینی بوس میشدیم و به مترو ینی بوسنا میرفتیم ولی خیلی سخت تونستیم مسیر رو پیدا کنیم و به ایستگاه مترو بریم. راستش دو بار مینی بوس رو اشتباه سوار شدیم و به حاشیه های شهر رفتیم :)) فکرشو بکنید روی مینی بوس نوشته وبد ینی بوسنا ولی وقتی سوار میشدیم به مردم میگفتیم ینی بوسنا؟ میگفتن نه نه نه! آخرش هم نفهمیدیم یعنی چی ولی به هر حال وقتی به مترو رسیدیم خیلی کار راحت بود. به هر حال تجربه با نمکی شد ولی کلا هر جا میخواید برید قبلش مسیر یابی کنید بعدش کار خیلی خیلی راحت میشه. چون وسایل نقلیه عمومیشون خیلی پرتعداد و قوی هست.
پریوش جان من اولین باره میام استانبول و دقیق نمیدونم ولی خب تو هر زمانی بیای به هر حال اوت لت ها هستن که تمام اجناسشون تخفیف خورده هستن و بازم غیر اون مراکز توی همه فروشگاه ها شون یه سری اجناس قدیمی تر دارن که روشون تخفیف خورده. به نظر من که هر وقت بیای اینجا میتونی از تخفیف ها استفاده کنی. خب من الان استانبولم ولی چیزی به عنوان جشنواره خرید یا حراج اونجورکه تو دوبی هست اینجا ندیدم. بازم میایم و اطلاعاتم رو کامل میکنم.
ضمنا سعی میکنم یه سری عکس از جاهای مختلف اینجا بزارم شاید به دوستان کمکی بشه. فعلا اینترنت هتل و وقت اجازه نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عسلی منم استفاده کردم از اطلاعاتت....

دوستان یکی مراکز اوت لت رو لیست می کنه؟ حد اقل اونایی رو که می شناسین.
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
عسلی جان مرسی از اطلاعات دقیقت
راستی من هر وقت میرم از ژتون استفاده میکنم یعنی کارت به صرفه تره
سارا جان عزیزم
1.olivium
2. park armoni
3. outlet air port
اینها را من میشناسم امیدوارم به دردت بخوره
پرسه زدن درخیالت،زیباترین نیاز من است.هوایم باش که نفسم نگیرد
ممنون راهیل جان،

یه سوال دارم: کارتی که برای وسایل نقلیه ی عمومی استفاده می شه برای یک نفره یا همه ی اعضای خانواده می تونن ازش استفاده کنن ....منظورم همزمان هست، ؟
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
سارا جون کارت اکبیل رو یه دونه بخری کافیه..وقتی شـارژش کنی و بخوای سوار اتوبوس بشی به تعداد افرادی که سوار شدن میدی راننده کارتو میزنه و از شارژت کم میشه..روز برگشت اگه هنوز کارتتون شارژ داشت برید کارتو پس بدید و پول مونده تو کارت رو بگیرید
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
دوستان اوت لت ایرپورت airport رو بهتون پیشنهاد نمیکنم .هم اینکه دوره در واقعا نزدیکه فرودگاهه و هم اینکه پاساژ جالبی نیست.یه پاساژ خیلی معمولی که جنسای جالبی هم توش نبود.
یا اینکه بزارید جز برنامه های اخرتون که اگر وقت کردید برید
چون اگر هم نرید چیز مهمی رو از دست نمیدید.
سلام به همگی
من جمعه برگشتم هوا خیلی عالی بود خدارو شکر پرواز خوبو بدون تاخیری داشتیم واقعا عالی بود
اونجام خیلی کم میشد ایندیریم پیدا کردبه نوعی تموم شده بود اما هزینمون خیلی رفته بود بالا به خاطر گرونی دلار همه چی دو برابر شده بود
اما یکسری کفش فروشی های خوبی طو خیابون شیشلی بود که حراج خوبی داشت مثلا من یک کفش جدیدو که طو ایران ندیده بودم و که قیمتشم 120 هزار بود و با تخفیفی که بهش زده بودند 20 هزار خریدم
خلاصه یکسری جاهای جدیدم و که از طو اینترنت پیدا کرده بودیمم رفتیم و بد نبودن
همه چی خوب بود غیر از قسمت آخرش که از گلومون در اوردن
ما چون یه سری مدل خریده بودیم و 3 تا ساک شده بود و 60 کیلو که با خیال راحت رسیدیم فرودگاه ایران و متاسفانه بیشترین درصد مسافرها رو گرفتند به خاطر گمرکی و نمی دونید چه خبر بود بیشتر زنها گریشون در اومده بود
چون همینجوری نسبت به ساکهایی که داشتی 500 هزار بعضی ها 800 هزار مینوشتن و تا پرداخت نمیکردی بارتو نمیدادن
که به ماهم جریمه خورد که من حتی گفتم یعنی میریم خارج از کشور نباید سوغاتی بیاریم...............
فقط گفتم براتون تجربه بشه از این طرف لباس اضافه با خودتون نبرین که از اونطرف تعداد ساک هاتون زیاد نشه که بخواین کلی پول بدین
البته بعضی هام فقط یک ساک داشتن اما کلی جریمه دادن
منا جون مرسی از آدرسهایی که داده بودی اونجاهام رفتیم اتفاقا خیلی خیابونای محلی بود اصلا توریست طوش نبود یه عروسی با حال سنتی دیدیم یه ماشینم بود مثل اتوبوس کل خیابونها رو میگشت و بالاش تمام باند بود و آهنگ حضرت رسول و میزاشت و مردمو به یه جا دعوت میکرد که خیلی قشنگ بود
در ضمن آخر خیابون مرتر هم یه شو لباس خیابونی گذاشته بودند نمی دونید دیدنش چه لذتی داشت مانکنهای زن و مردشو ن چی بودن
بچه ها فقط اگه رفتین آمار آدمهای ایرانی و که میان و باهاتون سر صحبت و باز میکنند و داشته باشین
ما خیلی میریم اما اینو چون تجربه کردم براتون میگم که شما ها دیگه تجربه نکنید
هم رسیدیم طو فرودگاه به شوهرم گفتم بیا به جای پول دادن به تاکسی با مترو بریم ببینم چجوری

تا اومدیم ژتون بگیریم یه مرد اومد گفت میشه برا منم بگیرین ما هم گرفتیم رفتیم طو مترو اومد جلوی ما نشست و شروع کرد به صحبت کردن که من چون طو ایران بدبختی کشیدم خونوادم منو ترک کردن الان اومدم اینجا پول حتی غذا ندارم و....شروع کرد یکم از ترکیه گفت و .....چشماشم پر اشک....

ما هم که حساس 20 لیر بهش دادیم تا پول و گرفت گفت بیشتر بدین و ....
دیگه ما یکم بهش شک کردیم اما گفتیم نه شاید واقعی گفت
بعد از اون روز هر شب که میخواستیم بریم هتل اونو طو آکسارای میدیدیم که داره مخ میزنه خیلی سوختم از اینکه به حرفاش اطمینان کردیم
خلاصه ببخشید زیاد نوشتم میخوام تجربیاتم و بگم که شماهام بدونید
یه تجربه بدمونم اینکه طو تاکسی چون با گوشیم میرفتم و نقشه راهارو چک میکردم که آدرسها رو اشتباه نریم متاسفانه وقتی پیاده شدیم دیدم گوشیم نیست نمی دونید چه حالی شدم فقط خدا رو شکر که شوهرم ترکی استانبولیش یکم خوب زود زنگ زد به گوشیم بعد از نیم ساعت آخر جواب داد
و باهاش سر شیشلی قرار گذاشتیم و خدا رو شکر گوشیمو اورد
اما میدونید نامرد چقدر گرفت 100 لیر
خیلی داغ شدیم ولی خوب ارزش داشت چون گوشیم گرون تر از این حرفا بود
میبینید چه اتفاقهایی برام افتاد
اما با وجود همه این چیزا نمی دونم چرا انقدر استانبول و دوست دارم
تازه هر جا خواستین سوار ماشین بشید اگه دیدین راننده یکم چیش و پیش کرد و گفت اونجا ترافیک و ....
سریع پیاده بشید چون نقشه داره
ما از جواهیر سوار شدیم دو تا خیابون بعدش میخواستیم پیاده بشیم که نامرد مسیری که 20 لیر میشدو 80 لیر ازمون گرفت هر چی شوهر رو نقشه بهش توضیح داد طو کتش نرفت و هی تاکسیمترش و نشون میداد فکر کنم دستکاریش کرده بود که یه مسیر کوتاه انقدر شد
آخه اینهمه ما رفتیم استانبول اولین راننده ای بود که اینجوری بود وگرنه راننده های خیلی مهربون با محبت با ادب و خوش اخلاق داره
حالا اگه کسی آدرسی میخواد میتونم آدرس هایی و که رفتم و براتون بزارم
یه تجربه دیگه هر وقت خواستین برین حتما با خودتون دارو(کدئین.قرص تحوع . قرص ترشا .قرص سرماخوردگی . چرک خشکن.قرص (ببخشید) اسهال .چند شاخه نبات . زنجبیل و عرق نعناع که برای رو دل کردن خیلی مفید با خودتون ببرید
شاید به حرفم بخندید اما برای احتیاط بر دارید چون اونجا خدایی ناکرده طوریتون بشه نمیشه طرف داروخونه رفت از گرونی
میدونید یه نخ دندون گرفتم 9000 تومان دیگه وای به قرص
در ضمن اونجا جلوی بیشتر کافه ها و رستوران ها میتونید با پرسیدن رمزشون وارد اینتر نت بشید

راستی یه کوفته روبروی ایستگاه تراموا فیندیق زاده که معمولا جمعه بازار میزاره و خوردیم جاتون خالی دست همه کوفته های ترکی و از پشت بسته بود مغازش تابلوی بزرگی داشت نوشته بود kofte حتما تست کنید آخه ما همیشه از کوفته سلطان احمد میخوریم اما این لاش یه پنیر خوشمزه ای بود حتما میل کنید
از اونجا از برنج قرمزشون یه کیلو اوردم کیلویی 2 لیر شد منتها باید دستور پختش و از مونا بپرسم آخه این برنجاشون خیلی خوشمزست
یکمم از فلفل قرمز بزرگهاش تازش و اوردم که برای تزئین آشپزخونه خیلی خوش رنگ