2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000413 بازدید | 25337 پست
منکه کالسکه بردم با خودم و به شدت راضی بودم.برای رفت و امدم خیلییییییییییی راحت بودم حتی با وسیله نقلیه عمومی
همونطور که لیدا جون گفتن کلا به کسی که با بچه وارد وسیله نقلیه میشه خیلی احترام میزارن

اما سمیه جون که کنفرانس دارید.باید بگم در مورد هتل پیانو فورت که هتل خوبیه من اونجا رو دیدم ولی عزیزم ادرسش به تقسیم نزدیک نیست و در خیابان فاتیح واقع شده .

در مورد هتل کچیک باید بگم در لالعلی واقع شدهه و در حد مسافرخونست و زیاد انتظار نباید داشته باشی و اون هم در خود تقسیم واقع نشده
در مورد هتل سوم دپورت اطلاعاتی ندارم عزیزم.

بین کچیک و پیانو فورت 100 درصد پیانو فورت بهتره ولی کچیک خیلی خوش مسیرتره عزیزم و به وسایل نقلیه عمومی نزدیکتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی می دونه فستیوال توریستی که در ترکیه برگزار میشه(امسال از 20خرداد هست تا 9 تیر) موقع خوبی برای سفر هست یا نه؟ منظورم اینه که نرخ هتلها تو این موقع کمتر از همیشه اند یا بیشتر یا مثل همیشه.ضمنا از نظر خرید فستیوال زمان خوبی برای خرید هست یا نه؟
$$خرید از سایتهای کانادا$$http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=32044 فروش لباسهای مارک کانادایی و آمریکاییhttp://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=32262&ChatDate=19-11-1393&PostID=66350575#66350575
من همچنان دارم صفحات قبل رو میخونم ...
من به دنبال یه هتل 4ستاره خوبم که دقیقا تو خیالون استقلال باشه.همونجا که میگید دو طرفش مغازه هست و شباش زنده هست.چون من شوهزم نمیاد با مامان و بابام میخوام برم و باهاشون جاهای دور نمیرم.میخوام تو هتل بمونم و اطراف هتل خرید کنم
آیا هتلی هت با این شرایط؟تو خ استقلال باشه خوبه؟تو خود میدان تکسیم بگیرم چه طوره؟اینقدر نزدیک هست که بتونم با کالسکه تنهایی برم خرید؟
زاستی امن هست؟بچه ام رو ندزدن!!!
وای ببخشید چه قدر سوال کردم:)
آیا همون اطراف لباس و این چیزا هست بخرم
ر
این روتختی های ترک که اینجا گرونه اونجا ارزونتره؟کجا میشه گیر آورد؟

راستی به تاکسی آشنا که زنگ بزنیم ببرتمون و مطمئن باشه نیست اونجا؟
سلام مامان بادووم جان
مرسی که جواب دادی.
پس با این حساب کچیک رو که میزارم کنار ولی پیانوفورت تا تقسیم چقدر راهه؟و با چه وسیله ای میشه رفت اونجا.من رو نقشه نگاه کرده بودم فکر کردم خیلی دور نیست.نمی خوام هتل برام گرون در بیاد.به نظرتون یه هتل 3 ستاره که به محل کنفرانسم نزدیک باشه کجاست.کنفرانس تو تقسیم هست.البته یعنی تو خیابون هاربای.همون تقسیم میشه دیگه درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان من 3 سال پیش استانبول بودم.

در مورد پارک ابی : پارک ابی خیلی دوره فکر میکنم با مترو و اتوبوس رفتنش سخت باشه. ما با تور رفتیم که ناهار هم داشت کلا یه صبح تا عصر وقتمون را گرفت. برای بچه ها مخصوصا خیلی خوبه. اونجا خانمها همه جور میان حتی بعضیها با مانتو و روسری رفته بودن تو اب البته ایرانی نبودن عرب بودن. ولی من اینبار برم دیگه نمیخوام برم.

برای شنا ساحلی که ورودی نخواد میتونین یکی از جزیره ها برین برای شنا ، وقتی با کشتی میرین بیوک ادا اخرین جزیره میشه. فکر کنم 4 تا یا 3 تا جزیره هست. ما یکروز با تور رفتیم بیوک ادا یه روز دیگه برای شنا یکی دیگه از جزیره ها خودمون رفتیم. همه جزیره ها هم رستوران دارن میتونین از صبح برین همونجا ناهار بخورید. تو یکی از جزیره ها که رفتیم یه فروشگاه حراج بود کلی لوازمالتحریر واسه پسرمون خریدیم.

یه کبابی هست شبیه کوبیده خودمونه بهش ادانا میگن من تو جزیره از این خوردم چون اسکندر و دونرشون را خیلی دوست نداشتم.

من 3 سال پیش 7 شهریور استانبول بودم برای خرید لباس گرم و کاپشن گیر میومد.

خیابون استقلال خیلی قشنگه توش غیر از مغازه کلیساهای قدیمی داره کلی نمایشگاه نقاشی دیدیم ما.

برای خرید من از c&a خیلی خرید کردم بعضی جنساش 3 بار off خورده بود.

ما خیلی وقتا مخصوصا برای شام از سوپر مارکتها خرید میکردیم چیزایی مثل دلمه و سالاد الویه دارن که توش گوشت هم نیست میگرفتیم میبردیم هتل میخوردیم .

من هتل سورملی بودم و راضی بودم.

ضمنا یه کتابچه اونجا گرفتم توش نوشته هر مرکز خریدی چه فروشگاههایی داره پیدا کردم میام سوالای دوستان را در این مورد جواب میدم.

مونا جون هر و قت اومدی سوال من را هم جواب بدی ممنون میشم عزیزم.

در مورد سایت یا ادرس برای اجاره اپارتمان پرسیدم . و حدود قیمت اگه میدونی.

چون پست جدید کذاشتم دوباره سوال را مطرح کردم که اشتباه نشه.

خیلی خانمی مونا جان خیلی با حوصله وقت گذاشتی برای دوستان.
من همه صفحات رو خوندم
ممنون واقعا که مفید بود ...همیشه شاد باشی مونای عزیز...بازم اگز لطف کنید جواب سوالاتم رو بدید ممنون میشم

با پرواز ماهان هتل گلدن پارک گرفتم جمعه 6خرداد 7شب و 8روز نفری1230000تومن ........دیگه هرچه بادا باد

راستی سبزی قرمه ای چیزی خواستین در خدمتم
سلام
سمیه جان
من شنیدم تو محدوده تکسیم هتل villa zurich که سه ستاره هم هست خوبه اما من نرفتم
http://www.hotelvillazurich.com/
یه تحقیقی در موردش بکن شاید به دردت بخوره
پرسه زدن درخیالت،زیباترین نیاز من است.هوایم باش که نفسم نگیرد
بچه ها من دقیقا متوجه موضوع فرودگاه ایران و اضافه بار نشدم...منظورتون اینه که مهم نیست هر نفر 30 کیلو جنس داریم یا نه ؟یعنی الکی به چمدون با جنسای نو گیر میدن؟چه بالای سی باشه چه کمتر؟

بچه ها منم دوست دارم خیابونای محلی ترکیه رو ببینم...یا جاهای خاصی که کمتر توریستا میرن...انگار یک جایی هست که رقص محلی میکنند...اروپایی ها خیلی ازش تعریف کردن
مامی دست سازه پرتال آموزشی جامع مخصوص مادارن در حوزه هنرهای دستی , هنرهای خانگی و هر نوع دست سازه مخصوص کودکان
سمیه جان به نظرم اگر بیشتر سمت تقسیم کار داری همون سمت هتل بگیر
اگر بخوای هتل پیانو فورت رو بگیری به تقسیم نزدیک نیست از اونجا تا ایستگاه اتوبوس 20 دقیقه راهه بعدشم حدود 7 ایستگاه تا تقسیمهه
اگر توی گوگل مپ سرچ کنی مسیر رو متوجه میشی
پیانو فورت تو منطقه فاتیح هست.
گوگل مپ خیلی کمکت میکنه.
در مورد هتلهای تقسیم اطلاع دقیقی ندارم وگرنه حتما کمکت میکردم.امیدوارم دوستان بتونن راهنمایی کنن
ستاره خوشبختی جون اصلا اینجوری نیست من خودم کلی چمدون با جنس نو داشتم فقط 16 جفت کفش نو داشتم
ولی همه رو تو چمدونا تقسیم کرده بودم لباس نو و کهنه رو قاطی چیده بوددم.
موقع تحویل بار چون اضافه بار هم داشتیم یه اقایی که بار نداشت یکی از چمدونای ما رو قبول کرد.به هر حال کسانی هستن که کمتر از 30 کیلو بار دارن و اینجوری به هم کمک میکنن.نگران نباش.
بعدشم تو فرودگاه امام خیلی راحت اومدیم اصلاگیری بهمون ندادن .
مونا جون و دوستان دیگر
کسی از فستیوال خبر نداره؟
$$خرید از سایتهای کانادا$$http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=32044 فروش لباسهای مارک کانادایی و آمریکاییhttp://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=32262&ChatDate=19-11-1393&PostID=66350575#66350575