2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست
layda جان
اصلا گول تور لیدرها را نخورین ما از این بلاها زیاد سرمون آمده
تورها 70-100 $ میگیرن برای ( هزینه بلیط کشتی + ناهار+ کالسکه)
خوب خودتون به همون شکلی که گفتم برین و آنجا اگه اشتباه نکنم برای 10 دقیقه 10 ت.ل کالسکه سواری میگیرن تازه مگه تو جنگلها میخاین برین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم صبح زود حرکت کنین برین و زود هم برگردین
خوش بگذره
پرسه زدن درخیالت،زیباترین نیاز من است.هوایم باش که نفسم نگیرد
راهیل جون نه چون عکساشو که دیدم همشون یه کالسکه هست که داخل جنگل میره از اون بابت گفتم فکر کردم خلوت

راستی ساحل اونجا رو رفتی به نظرت ما میتونیم بریم آخه یه جورایی نسبتا محجبه هستم اما عاشق دریام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بلیط تک با پرواز ماهان و گرفتم هواپیماشم ایرباس وقیمتشم 355 تومان در اومد برای این جمعه

و متاسفانه بعدش که بلیط ما okشد دیدیم دارن برای شنبه و 300 میفروشن

تازه همه جا 400 بود البته چارتر ولی ما تونستیم 355 بگیریم آژانس میگفت جمعه ها بلیط ارزون تر
اما یه دفعه خیلی بلیط و ارزونش کردن

هتلم ما رزرو نمیکنیم چون هر زمان بری اتاق هست ما چون اصلا طو هتل نمیمونیم همیشه آکسارای هتل میگیریم
به نظر من بلیطهاتون و همیشه چارتر بگیرید و نزدیک به پرواز چون نزدیک به پرواز به خاطر پر کردن هواپیما قیمتهاشون و میارن پایین
البته من تا حالا با ماهان نرفتم انشالله هواپیماش خوب باشه
layda جان
عزیزم این یه پیشنهاد که خودتون برین اگه دوست داری می تونی از تور استفاده کنی
عزیزم توی ساحل هر جور که راحتی می تونی لباس بپوشی و مشکلی از این بابت نداری
الیس جان
از نظر تمیزی که هتل 4 ستاره است و هر موقع که بخوای براتون اتاق را کامل تیز می کنن ولی در کل من راضی هستم و دوباره هم بخوام برم همین هتل را انتخاب می کنم
محلش هم findikzade است و خوبه آروم و تمیز البته اگه اهل شب بیرون رفتن هستی خوب تقسیم بهتره
راهیل جون برای رفتن به استانبول فروم باید مترویی که به سمت فرودگاه میره(havalimani) سوار بشی( از همون اکسارای)
ایستگاه kocatepe پیاده بشی
شماره خطش m1 و اگر اشتباه نکنم همون ایستگاه اکسارای اولین ایستگاهشه

ایستگاه کجاتپه که پیاده بشی از پله برقی میایی بالا و میرسی به استانبول فروم به همین راحتی.خیلی خوش مسیره.

لینک زیر نقشه مترو استانبوله.ببینی متوجه میشی عزیزم.

http://www.yigitalp.com/metromap.asp
سلام مونا جون تاپیکت را اتفاقی دیدم. خیلی خوشحال شدم.دست گلت درد نکنه پارسال که اومدم استانبول رو م نشد مزاحمت بشم انشاالله برا سفر بعدی.
یوسف خوبه؟
چرا برات مشکل پیش اومد ؟ خیلی نگرانت شدم. بچه ها تو کلوپ خودمون گفتن . انشاالله خدا شفا بده.
سلام فری جان
امیدوارم خوش گذشته باشه
بهتره اگه اشکال نداره اسم هتل - آژانسی که باهاش رفتی و نوع پروازت را برای همه دوستان بزاری
مرسی
ما قصد داشتیم هتل ویلا زوریخ رو اوکی کنیم. ولی دیروز که تماس گرفتیم گفتن تا آخر اردیبهشت هتل پر شده و توی خرداد هم نرخ ها تغییر کرده و از 850 شده یه تومن تقریبا :( حالا باز موندیم چکار کنیم :)) فکر کنم مجبور بشیم تعداد روزها رو کمتر کنیم. مثلا به جای 8 روزه ، 6 روزه بگیریم. من که تصمیم گرفتم سمت تقسیم هتل بگیرم.
منا جان سایت فروشگاه koton را میشه بگین؟
فروشگاه lc کجاها شعبه داره؟
منم دلم میخواد پارک ابی برم...خیلی از مرکز شهر دوره؟
راستی پول ترکیه تله است یا لیر؟یا هردو یکیه؟ هر تله چند تومانه؟
مامی دست سازه پرتال آموزشی جامع مخصوص مادارن در حوزه هنرهای دستی , هنرهای خانگی و هر نوع دست سازه مخصوص کودکان
ستاره خوشبختی http://www.koton.com.tr/LandingPage.aspx این سایت koton..من لباس مردونه هاش رو دوس داشتم اما زنونه هاش رو نه خیلی..ال سی وایکیکی هم همه جااا شعبه داره..خیابون استقلال..خیابون فاتیح و مراکز خرید
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!