2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000391 بازدید | 25337 پست
راهیل جون بیا تجربیاتت رو بگو عزیزم.بیشتر راجع به هتلهایی که بودی و میزان رضایتت بگو

راجع به استانبول فرو مو مارمارا فروم باید بگم یکی نیستن.
من خودم استانبول فروم رو رفتم دیگه وقت برای مارمار فروم نداشتیم و از دور دیدمش
فکر نمیکنم خیلی با هم فرقی داشته باشن ولی خوبیه استانبول فروم اینکه میتونی اکواریوم هم بری.
http://www.lcwaikiki.com/

سارا جون نمیدونم این به دردت میخوره یا نه
ولی این یکی از برندهایی که خیلی خوب میشه ازش خرید کرد برای سوغاتی هم عالیهههههههههههه
همه جا هم شعبه داره حتی بعضی جاها 2 تا 3 شعبه داره
ولی من شخصا از شعبه ای که تو ااستانبول فروم بود بیشتر خوشم اومد.
ما اکثرا از اینجا خرید میکنیم جنساش واقعا مرگ نداره مگر اینکه ازشون خسته بشی.

دوستان حتما شعبkoton رو هم برید مخصوصا برای لباس مردونه که پیراهن و شلوارهای عالی برای اقایون داشت با قیمت مناسب.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راهیل جون تا حالا کدوم هت ها رو رفتی راضی بودی ازشون؟؟؟
ما تابستون میخوایم بریم راستش با توجه به تجربیات دوستان فکر میکنم بعضی از هتل ها بیشتر به خاطر جاشون اسم و رسم دارن!!

برای شادی روح بابام و پسر عمه ام یه صلوات بفرستین لطفا! *اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم .*
ممنون خانم مونا..خانم پری..قبلا هم اشاره کردم..از بوکینگ هتل آپارتمان رزرو کردم..نزدیک سلطان احمد..واسه بوکینگ هم که شماره کارت یکی از دوستان رو گرفتم..اینجوری شاید بصرفه تر باشه ولی خب 650 دلار از 1000 تا سهمیه مون رو باید بدم به هتل(واسه7شب)!! و ..خلاصه سر جمع حساب کنی شاید مساوی بشه با تور و بدون تور..هر چند مطمئنا آژانسها قیمتها رو واسه تیر ماه بیشتر و بیشتر میکنن..شاید هم تا لحظه رفتن هتل مناسبتری به تورم بخوره و عوض کنم..بله واسه کودک هم هزینه میگیرن..بعضی هتلها الزاما سه تخته میدن..بعضیها تخت سفری با قیمت کمتر..یه دلیل دیگه اینکه با تور نرفتم این بود که ایران ایر بخاطر خرید بلیط خارجی بلیط پرواز اهواز به تهران و بالعکس 4 نفر ما رو نصف حساب کرد!!!!!!!! سوالی باشه باز در خدمتم..ببخشید پر حرفی کردم
سلام
layda جان برای رفتن به قسمت اسیایی ازاسکله امین اونو سوار کشتی مشوید و به قسمت اسیایی کادی کوی مبروید
برای بویوک آدا ( = جزیرهء بزرگ ) که جزیره پرنسس هم میگن.از ایستگاه آکسارای سوار تراموا میشویم تا اخرین ایستگاه یعنی کاباتاش.آنجا با کشتی بویوک آدا می رویم در مسیر کشتی در اسکله هِیبَلی آدا هم نگه می داردکه ما پیاده نمی شویم و یکراست می رویم بویوک آدا و 5 ت.ل هم می گیره برای برگشت هم همینطور
برای ساحل هم میشه از ساحل بیوک آدا استفاده کرد
پرسه زدن درخیالت،زیباترین نیاز من است.هوایم باش که نفسم نگیرد
راهیل جون ممنون از توضیحات کاملت
به نظرتون منو شوهرم همینجوری خودمون بریم بیوک آدا یا با تور بریم چون اولین بارمون
چون شنیدم اولن تور سر آدم ها کلاه میزارن دوما امکان داره از کشتی جا بمونیم در کلا
میارزه بریم یا نه دیگه اینکه امن هست نریم اونجا طو جنگل منگلش خفتمون کنن :-)
باز هم سلام
راستش من بار اول فقط هتل 5 ستاره TITANIC را رفتم
ولی دفعات بعدی فقط هتل all season را رفتم به چند دلیل :
1. قیمتش مناسبه
2. دسترسی به وسایل نقلیه راحت تره
3. به جمعه بازار که من خیلی دوسش دارم نزدیکه
4. میشه گفت نسبت به پولی که میدیم صبحانه و اتاقاش خوبه
http://www.hotelallseasons.com/
در ضمن من استانبول را برای خریدهای سالانم میرم و خوب فکر میکنم هتل 4 ستاره کافی باشه
آلیس جان
فکر کنم اواخر شهریور هم لباس گرم و هم لباس تابستانی ( البته در حراج های خوب ) بتونی گیر بیاری
ولی بعضی از مارکها مثل ZARRA C&A MANGO من دیدم حتی توی تیر ماه هم کاپشن داشتن
فکر کنم بهترین فصل تابستان برای خرید شهریوره چون پایان فصل مد (بهارو تابستان ) است