2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست
ستاره خوشبختی جان کتون همه جا شعبه داره.من با بستک جان موافقم کلا کارهای مردونه کتون خیلی بهتر از زنونشه.
شلوار جین رو میتونی از کتون یا ال سی وایکیکی یا ماوی جینز که همه جا شعبه داره بخری عزیزم.

من خودم این بار اخر که رفتم مرتر نرفتم.اصلا از این خیابون خوشم نمیاد.کلا جنسای جالبی نداره.

وقت میتونم باقیمت مناسب حتی توی پاساژها خرید کنم دلیلی نمبینم برم مرتر.
عزیزم من الان از دلار تو ایران خبر ندارم

ولی‌ هر یک لیر , 1200 تومن هست

هر صد دلار اینجا 180 لیر می‌شه ببین کدوم به نفت هست

والا امن الان نزدیک سه سال اینجا برای ما اون موقع خوبه یعنی‌ من به آب و هوا اینجا عادت کردم
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیمت ارز در بانک (ریال)

لیرترکیه 6973 6996

دلار آمریکا 12259 12260

قیمت ارز در بازار ایران(تومان)

دلار آمریکا 1675 1685

لیر ترکیه 980 995
مونا جون منم اگر خدا بخواد می خوام بیام استانبول ، مشکل زبان ندارم...مردم اونجا چطورین؟ آدرس بپرسم خوب برخورد می کنن؟

تابلو ها و علامت ها چطورن راحت می شه راهو پیدا کرد؟
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
سلام بچه ها خوبید؟
راستش رو بخواید دارم برای اولین بار می رم استانبل/میشه یه مقدار برام از تجربیاتتون بگید؟

می خوام برای خودم چندتا مانتو خوب و مجلسی و اسپرت بگیرم شما جایی رو سراغ دارید؟

برای دخترم هم می خوام یکم خرید کنم،لباس بچه گانه با قیمت مناسب ولی شیک کجا داره؟

قیمت پوشک و سرلاک وچیزهای اینطوری اونجا با ایران فرقی داره؟
مونا جون من یه سوال دارم ازت، ماه رمضون اوضاع ترکیه چطوره؟ یعنی شهر سوت و کوره یا وفرقی با زمانای دیگه نداره و می شه خوش گذروند؟ پارک آبی بازه؟

دوستان اطلاع دارین که تورای استانبول تو ماه رمضون گرون می شه یا ارزون؟
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
سارا جون من یک بار ماه رمضون اونجا بودم.توی این ماه خودشون خیلی خرید میکنن اخه عید فطر یکی از اعیاد بزرگشونه
یه جورایی مثل شبهای عید خودمنه .
فضای شهر هم که عالیههههههه من خودم خیلی دوست داشتم.
پارک ابی هم بعید میدونم که بسته باشه.حتما بازه.به هر حال اونجا یه کشور لائیکه و دین تو قانون اساسی ندارن که بخوان به خاطر عده ای که مسلمونن اینجور مراکز رو که براشون در امدزایی هم داره ببندن.
سلام..خانم پری..من راجع به دلار و لیر صحبتی نکرده بودم..اما به هر حال یه مقدار جزیی لیر میبریم با خودمون..من فقط گفتم که خودمون هتل رزرو کردیم و با تور نمیریم..و اینکه کاش دوستان پستهای اضافیشون رو پاک میکردن تا فقط مطالب مفید بمونه و کسی مجبور نباشه اینهمه صفحات رو زیر و رو کنه..سپاس
یه سوال تخصصی..من از چند جا سرچ کردم ظاهرا بهترین مسیر واسه رفتن به optimum اینه که از اسکله Eminonu بریم طرف آسیایی به اسکله harem..و از اونجا از ترمینال harem راحت میشه رفت اپتیموم (یه مسیر مستقیم هست D100)و ..در حالیکه اینجا چندبار عنوان شد باید بریم اسکله کادیکوی..حالا کدوم یکی درست تره؟ اصلا این اسکله harem مسافر پذیرش میکنه؟
آقا کارون اسکله harem هم هست و اونجا هم دنیز اتوبوس داره ولی‌ من اسم اسکله رو نمیدانم می‌پرسم بهتون میگم
عزیزم اون موقع خوبه برای آمدن

خیلی هم خوبه چون هرج هست

شما هم میتونی‌ بری پارک آبی

مرکز خرید و رستوران‌ها باز هستن اگه میکاهی‌ مراسم افطار هم تو مساجد هست

خلاصه اون موقع هم خوبه برای آمدن

سلام
دوستان عزیز
به نظر من در کل سال قیمت تورها نهایتا 100 هزار تومان بالا و پایین میشه پس سعی کنید برنامه های مسافرتی خودتون را به خاطر قیمت های تورها خراب نکنید
البته این نظر شخصی منه
پرسه زدن درخیالت،زیباترین نیاز من است.هوایم باش که نفسم نگیرد