2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000351 بازدید | 25337 پست
لیدا جون من پارسال تمام استانبول رو زیرو رو کردم و دنیال لباس مجلسی خیلی تک بودم تمام اکسارای و خیابون فاتیح و بقیه جاها آخرش هم دوتا پیراهن مجلسی از خیابون عثمان بی خریدم
از این لباس هایی که سری دوزی نبود .مزون دوز بود و تو خود استانبول هم نمونه اش نبود هرکدوم رو 400 لیر خریدم و با خوشحالی اومئم ایران. بعد هم رفتم تو پاسار ونک دیدم یه مغازه عین یکی از لباس هام رو زده 150 تومان و میگه ترکه البته من خودم فهمیدم که از روی یه مدل زورنال معروف فرانسوی ذوخته بودند ولی بسیار تمیز و خوب بود
اینو بخت گفتم بدونی ایران برای لباس مجلسی مناسب تره
یه مغازه هم تو خیابون عثمان بی هست که من پارسال ازش یه کت و دامن خریدم 100 تومان و اون کت و دامکن تهران 300 تومان بود و خیلی هم شیک بود . این مغازه هم عمده فروشه و هم خرده فروش و فرشنده ایرانی هم داره اکثر لباس فروش های ایرات مییان از اون لباس میخرند 2 طبقه هست و همه جور لباسی داره
دیروز که رفتم دیدم که طبقه پایین رو پر از لباس مجلسی کرده اگه خواستی آدرس دقیق رو بدم یه سری بزنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیابون ادنان مندرس رفتم که طوش مرکز خرید هیستوریا هست میخواستم بدونم همونجا رو میگی چون من اونجا رفتم ولی مغازه آنچنانی نداشت نمی دونم بچه ها کجا رو میگن که خیلی لباس مجلسی داره
راستی هتل کجا گرفتی شبی چند دو تخته
آخه من 6 ماه پیش رفتم استانبول طو آکسارای شبی 80 دلار بود طو تقسیم میشه اینجوری پیدا کرد
چون نمی خوام زیاد برای هتل هزینه کنم
مرسی از اینکه به سئوالم جواب میدی
مونا جون ممنون از لطفت عزیزم.
اگر بشه که حتما ولی میدونید من برای کار همسرم داریم میایمیم اونجا.در کنارش چند روز هم به ما اختصاص داره.

الان هوا چطوره مونا جون؟من تو سایت دیدم تا چند روز دیگه هو افتابی و گاهی نیمه ابریه

یه سوال دیگه هم داشتم ادرس مارمارو فرو م رو میخواستم.
برای رفتن به عثمان بی از میدان تکسینم سوار مترو میشی و یه ایستگاه بعد ایستگاه عثمان بی هست
از مترو که پیاده شدی 200 مترو بالاتر یه خیابون هست ک ه توش پر از مغازه هست اسمش رو اگه پیدا کردم برات مینویسم
اونجا 3ومین یا چهارمین مغازه سمت چپ خیابون اون مغازه دو طبقه هست که من گفتم
بعدش هم دوطرف خیابان تا انتها پر از مزون هست که لباس مجلسی میدوزند هر کدام از مغازه ها هم طبقه بالاشون مزون دارند که لباس ها رو از پشت شیشه اویزو کردند و از خیابون پیداست

خ فاتیح هم همون آدر س یالا برای چهارشنبه بازار میشه خیابون فاتیح سر تا سر خیابون پر از مفازه هست مغازه های مختلف از لوازم منزل و کیف و کفش گرفته تا لباس مجلسی باید سر تا سر خیابون رو بگردی

لیدا جان من هتلی که اومدم اتاق دو تخته اش با مالیات شبی 160 یورو هست که خیلی گرونه البته من مهمون بودم و شوهرم برای کارش اومده بود . به نطر من اگه هت خ آکسارای بگیری راحت تری چون به مراکز خرید اونور نزدیک تره منطورم خ فاتیح و مرتر و اولیویم و ... هست

2810