2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000351 بازدید | 25337 پست
خانم الیس..شرمنده از اشتباه من بابت تشابه اسمی..و سپاس بابت پیگیری..با توجه به اینکه یه مستر کارت پیدا کردم تردید دارم که خودم هتل آپارتمان رزرو کنم یا با تور برم و هتل بگیرم..البته هر کدومش مزایا و معایبی داره..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=111142&PageNumber=1&msg=ok

راستش تاپیک بالا رو سال قبل ایجاد کردم به امید اینکه کمکی باشه از طرف اونایی که رفتن به ماها که میخوایم بریم..ولی نصفه و نیمه موند..قصد موازی کاری ندارم اما باز هم کسی بتونه تجربیاتش رو توی این تاپیک وارد کنه ممنون میشیم
الهام جان فوروم استانبول یه پاساژ بزرگه و اطرافش مغازه و اینا نیست...

ما با مترو رفتیم ، یعنی تا یه جایی که احتمالا آکسارای بود (مطمئن نیستم اصلا حافظم یاری نمیکنه) با اتوبوس رفتیم و از اونجا مترو سوار شدیم و نمیدونم ایستگاه یه چیزی تپه پیاده شدیم، دقیقا روبروش فوروم استانبول بود..حالا دوستانی که اونجا زندگی میکنن بهتر میتونن راهنمایی کنن.

کلا ما از مترو و اتوبوس خیلی خیلی استفاده کردیم..هر جا میخواستیم بریم اول از رسپشن هتل میپرسیدیم که میخوایم با مترو بریم و اونا هم راهنمایی میکردن..اون میدون اصلیه هست، اونجا یه سمتش ترمینال اتوبوس هست.

و یه چیز دیگه اینکه تو ترکیه خیلی به اینکه دنبال مارک خاصی برین نباشید، چون برخلاف کشورهای دیگه تو ترکیه و پاساژهای خوبش جنس چینی خیلی خیلی کم هست و خود ترکیه نساجی و پوشاکش قویه و برندهای محلی زیادی داره که ما اصلا نشنیدیم.

من خوذم مثلا از lcwaikiki و kotton و خیلی برندهای معروف خرید کردم ولی اعظم خریدهام از مارکهایی بودن که اصلا نشنیده بودم و خیلی هم جنسشون خوب دراومد.

الی جونم چشم می‌پرسم و حتما بهتون میگم

ولی‌ می‌دونم برای کدیکی از امینونو برو و بهترین اسکله اون ور همون کادیکوی هستش عزیزم

از صبح ساعت 7 هست تا شب ساعت9
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
الهام جون زحمت می‌شه براتون عزیزم اگه برات راحت بود و خونتون نزدیک خونه دوستم بود ممنون میشم برام بیاری عزیزم

همیشه برند‌ها یک سری از لباس‌ها و یا کفشهاشون حراج هست

عزیزم تور تنگه بسفر اگه خودت بخوای بری با تور نگیری که به نظر من تور نمی یارزه که بگیری 12لیر هست و اون دفعه که ما نزدیک اسکله بودیم ساعت3 حرکت داشت 1,5ساعت طول می‌کشه

کار خاصی‌ که فکر نکنم فقط موسیقی هست و اگه چیزی خواستید بخورید یا بنوشید رو خودتون باید تهیه کنید

مترو فکر کنم تا 10 ساعت باشه حالا دوستانی که اینجا آمدن و از این وسیله نقلیه‌‌ها استفاده کردن کمک کنن به دوستمون

مرتر روز یک شنبه تعطیل البته بعضی‌ از مغازه‌ها باز هستن

خیابون‌ها هم اکثرا روز یک شنبه باز هستن

استانبول فروم هم حراج داره من هفته قبل اونجا بودم و خرید کردم

راحت‌ترین مسیر با مترو میرید (otogar)ترمینال از اونجا سوار تاکسی میشید 5لیر میدید میرید
الهام جون شما کدوم هتل رو رزرو کردید. ما پیانو فورت رو میخواستیم بگیریم بعد 3 روز اژانس زنگ زد گفت جا نمیده متاسفانه(شما قبلا پیاونو فورت رو رفته بودید؟)
الان هتل لیبرتی رو گرفتیم و مجبور شدیم دوباره یه مبلغی پرداخت کنیم(نفری 50تومن اضافه تر)

کلا من همیشه دمپایی میبرم.ولی بازم از یاداوریت ممنونم)

الهام جون و بادوم جون تاریخ آمدن دقیقتون کی‌ هست بگید اگه من کاری نداشتم یا شما‌ها ضمن داشتید حتما همدیگرو ببینیم

البته اگه مایل هستید یه تایمی رو در نظر بگیریم با هم یه چای بنوشیم دوستان

مخصوصا که نی‌نی هم دارید به یوسف خوش می‌گذره
سلام دوستان
من امروز رفته بودم 4 شبه بازار گفتم تا فراموش نکردم مسیرش رو بهتون بگم
از میدادن تکسیم باید سوار اتوبوس های شماره 87 بشید و ایستگاه فاتیح پیاده بشین . درست کنار ایستگاه اتوبوس یه مسجد هست و روبروش هم یه کوچه که میره 4 شنبه بازارالبته اونجا به اسم بازار فاتیح میشناسن
یلی بزرگ و شلوغ بود و اکثرا هم خود ترکها از اونجا رید میکردند . نمیگم عالی بود ولی یه چیزهایی میشد اگه بگردی از توش بخری مثلا من روسری های طلاکوب که اینجا 30 تا 40 تومان هست رو اونجا 10 لیر خریدم
2810