2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست
مونا این پنیرهایی که طو هتلها میارن همون پنیرهایی که طو سه شنبه بازار هست رو خیلی دوست دارم متاسفانه ایران نیست
میخواستم از اونجا بخرم اما مدلهای زیادی داشت نمی تونستم ازش بپرسم که کدومها مخصوص صبحانست و میشه بدون حرارت دادن خورد
آخه فکر کنم یه سریهاش مثل پنیر پیتزاست
اگه اسمش و میدونی میشه بگی که اینسری بگیرم چون طو هتل برای صبحانه سرو میشد خیلی خوشمزست
خانم مونا و خانم الیس..من هر اطلاعاتی از موزه یخ و اکواریوم و.. دارم صرفا از نت گرفتم و تا حالا استانبوووول نرفتم!! خدا بخواد اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد میرم با خانواده..یه بنده خدایی از خیابون بغداد و آرامش و حال و هواش تعریف میکرد!! اول اینکه موقعیتش کجاست؟دوم اینکه واقعیت داره؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سئوال دیگه
من همیشه از اون فلفلهایی که ترکیه زیاد داره میارم ایران و خیلی خوش طعم و زیاد تند هم نیست
راستش اونا رو رو میزای غذا هاشون میدیدم
اسم اون فلفل و میخواستم یکی گفت پول بیبر درست یا نه
بعد از هر جایی بگیرم اشکالی نداره یا از جای خاصی باید تهیه کنم (از لحاظ بهداشت)
laydi jon to bazar az har kodom ke bekhay mitoni test koni va bekhari
azizam man aslan panir nemikhorim az labaniyat badem miad
vali ye model panir hast ke mamanam mikhore mesl mo bafte shodast bayad bezari to ab garm ye kam narmtar mishe va shorish kam mishe
baed mikhori
ye ki ham ahst behesh migan lor migan onam khoshmazast
inam az etelaat madram
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
خیابان بغدادبا کلاستر از استقلال و خیلی گرون
اول باید بیاین امین نونو یا کاپاتاژ بعد سوار کشتی بشید برید ایستگاه کادی کوی
بعد از گذشتن مسیرها اتوبوس سوار دولموشوهای بوستانچی شوید
و بگید بغداد با لحجه
در قسمت آسیایی
اگه میخوای راحتتر برید با تاکسی راحتترما با تاکسی میریم
اون آدرس من نرفتم فقط شنیدم
مونا جون فقط اومدم باز تشکر کنم ازت که انقد با حوصله به سوالا جواب میدی..

بدجوری هوس استانبول و اسکندر کباب کردم:)) میام این تاپیک فقط دلم اسکندر کباب میخواد :((
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
سلام مونا جون
ببخشید من رفته بودم جزیره بویوک ادا الان برگشتم هتل
عزیزم من مهمون شرکت شوهرم هستم و از فردا صبح فول تایم برامون برنامه ریختن فقط خودم بین روز که جلسه دارن یه چند تا مرکز خرید که بلدم و میتونم با تراموا یا مترو برم رو میگردم
از شوهرتون تشکر کید دیگه مزاحمشون نمیشیم ههمینطوری شرمنده هستم

دوستان من امروز صبح رسیدم استانبول یه چند تا از سوالهایی رو که پرسیده بودین جواب میدم
ارز مسافرتی یک بار در سال اونم به کسی که ویزای 3 ماه به بالا نداشته باشه برای سفر به ترکیه 1000 دلار میدن که 1230 تومان هم حساب میکنند
تقریبا پدرمون در اومد تا گرفتیم قبلا راحت میدادند ولی الان 3 تا صف باید بایستی و کلی مدارک بهشون بدید
مدارک رو مینویسم اگه بتونید بیرون از فرودگاه فیشش رو تهیه کنید اونوقت اونجا فقز تو یه صف میایستید
این رو هم بدونید که اگه همه کارهاش رو تو فرودگاه انجام میدید بایذ خیلی زود بیایین فرودگاه تا پروازتون از دست نره
چون خیلی شلوغ بود من 1.5 ساعت بابت اینکار از دست دادم
مدارک :
اصل و کپی پاسپورت
اصل و کپی بلیط سفر که مهر ا.انس رو داره
اصل و کپی فیش عوارض خروج از کشور
در مورد کشور هایی که ویزا دارن هم اصل و کپی ویزا

اینها رو زودتر اماده کنید و نفری 1230 میلیون ریال هم به حساب یه بانک ملی یا سامان که شعبه ارزی دارن واریز کنید میتونید فیش رو بیارید فرودگاه و ارز رو بگیرید و شاید هم از همون بیرون بتونید ارز بگیرید
اینطوری قبل سفر مجبورید نیستید اینقدر زود بیایید و روز اول سفر خسته بشین

راستی من با هواپیمایی اطلس جت اومدم هواپیمای ترک هست و به نطرم خوب بود
قبلا با ترکیش اومده بودم و ایران ایر به نطرم از هر دوی اونها بهتر بود
هواپیماش با ترکیش یکی بود و لی پذیرایش بهتر بود

یه سوال دیگه از خانم مونا..شازده باشی واسه اسکان مناسبتره یا فندق زاده؟ میدونم به هم نزدیکن اما..نزدیکی به تراموا و مترو و همچنین بازار خیلی مهمه..آخه با دوتا بچه پیاده روی سخته برامون..نقشه متروی استانبول و .. رو دارم و بس که سرچ کردم استانبول رو از اهواز خودمون بهتر میشناسم!! اما..گفتم شما اونجا هستین بهتر میتونین راهنمایی کنین..سپاس
2810