2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000264 بازدید | 25337 پست
مامان برسام سلام.فکر می کنم تو برنامه چهارشنبه می توانید "کاله سنتر" را هم در نظر بگیرید.من نرسیدم بروم ولی مسافرهای ایرانی رادیدم که از کاله سنترتعریف می کردند.کاله سنتر چهارشنبه ها ظاهرا حراج داره.(البته اگر منظور از حراج رگال هایی باشه که بیرون فروشگاه می گذارند من بشخصه نمی پسندم ولی توی اوت لت اولیویوم من هم همانطور که غزلی جون گفتند از داخل فروشگاهها خریدهای خوبی کردم .از فلو چکمه 50 لیر گرفتم البته از هر سایز اون روز یکدانه بود!یا دامن مخمل و جین گرفتم یکی 20 لیر ولی فقط سایز s/xsداشت!)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان برسام.دلماباغچه بسیییار زیبا است(هم داخل ساختمانها وهم فضای بیرون).اگر توانستید در برنامه تان قرار دهید.روزی هم که بیوک ادا می روید اگر خسته نباشید با همون کشتی برگشت می توانید ایستگاه کادیکوی پیاده شوید و جاذبه های بخش اسیایی را ببینید.بازار ادویه هم در امینونو هم جالبه وهم خوراکی های خوبی داره. من به توصیه دوستان در این تاپیک رفتم قهوه ئ مهمت افندی را خریدم /عجیب معطر است و در بسته های کوچک برای سوغاتی مناسبه.در اولیویم هم طبقه زیرین "کرفور"داره می توانید چای سیب (تی بگ)مارک خود کرفور را بگیرید عطر بسیار خوبی داره و می توان سوغاتی هم اورد بخصوص که وزن هم ندارد.
سلام ما دیشب برگشتیم از همه دوستان با تجربه هاشون تشکر میکنم. اول از پرواز بگم. ترکیش عالی بود هواپیما بوئنگ که واسه برگشت خیلی خیلی بهتر و بزرگترم بود پذیرایی عالی و پرسنل مودب. همین ماهان پرواز همزمانه با ما چمدونشونو بارگیری نکرده بودن و تاخیرم داشتن. درکل ترکیش تو ایرلاین برایه ما الویته اول شد عاااالی بود. در موردهتل کریستال: صبح یه صبح حوله و دستمال و تعویض میشد و نظافت ملحفه و جارو هربار که من برگه میذاشتم پشت در انجام داده بودن. صبحانه خیلی خوب بود و همسر شکمویه من رااااضی بود. فقط اطاقا کوچیک بود که اصلا اهمیت نداشت و ما راضی بودیم. درمورد موقعیت:تکسیم عالیه. اگه ده باره دیگم برم فقط تکسیم هتل میگیریم چون عاشق اون فضا و زنده بودن محیط شدیم. شبا پرسه زدن تو خ استقلال و هتل اومدن به مدت٥ دقیقه! مترو تراموا فونیکولر اسکله همه چی در دسترس. در مورد خریدم من کاله سنتر رفتم ولی خوشم نیومد فقط از آدیداس خیلی خرید کردیم. به نظرم فقط استانبول فروم و خ استقلال بری میشه همه خریدو کرد. جواهیرم رفتم خوشم نیومد الکی گرون بود همون خریدو تو خ استقلالم میشد کرد. من از ال سی کتون فلو آدیداس منگوووو که عالی بود خرید کردم عثمان بی لباساش خیلی شیک بود یه لباس گرفتم١١٠٠لیر. از منگو کت و شلوار ست کردم خیلی درسشون دارررم از خ استقلال ٣تا سارافون مجلسی هر کدوم ١٢٠تومن خیلی شیک و قشنگن غذا ما خیلی خوب خوردیم خیلی گرون شد مک دونالد و برگر برید قیمتش مناسبتر میشه بازم سوالی بود در خدمتم
2805
در مورد جاهایه دیدنی ما ایاصوفیه نرفتیم به توصیه دیگران البته. دلماباغچه و توپ کاپی خوب بود. تور کشتی ایرانی رفتیم عکسم ٥تا انداختیم که خیلی خوب شد و یادگاریه خوبی شد. ک ن س ر ت م که نرسیدیم ولی به جاش تور شب ترک و رفتیم که از کشتی ایرانی خیلی بهتر بود توصیه میکنم برید. لیدرمون سی تراول بود که خوب بود. بیوک آدام خوب بود کالسکه سوار شدیم٥٠لیر با چونه زدن البته. ٧٠لیر قیمتشه. هوا عااااالی بود خنک و خوب اصلا یه قطره بارونم نیومد فقط گاهی ابری میشد. حتما با بچه لباس ببرید هرچند نبرید بچه بهتره اذیت میشید من دیدم با بچه خیلی اذیت میشدن
لوازم آرایش فلور مار همه جا شعبه داره ومن خیلی خرید کردم اگه اهله لوازم آرایشید حتما برید کفش از فلو حتما بخرید من مجلسی و بوت خریدم هر کدوم١٢٠تومن. لباس بچه ال سی عالیه. شلوار جین کتون خوبه. مردونه از ماوی خیلی خرید کردیم مخصوصا کت چرم و جین و پیراهن قیمتاش بالا بود ولی به نظرم ارزششو داشت.
شیرین جون سلام و صبح بخیر لطف می کنی برنامه ات رو بهم بگی همینطور وضعیت هوا و اینکه چه لباسی بردارم و همینطور چند دلار بردی مرسی ازت اگه زودتر بگی ممنون می شم چون من فردا در پرواز دارم و باید وسیله بردارم
سلام خانم prantel: من درمورد هتل چیزی ننوشته بودم فکر کنم منظورتون یک شخص دیگه بود. من تیرماه استانبول بودم و هتلمون پارما توی تقسیم بود که هیچ مشکلی نداشت و فوق‌العاده عالی بود از همه نظر. تمیزی، صبحانه، رفتار پرسنل، اتاقش هم زیاد کوچک نبود و وسایلش هم تقریباً نو بود چون هتل یک یا دو سال ساخت بود. تا میدون تقسیم هم دو دقیقه پیاده راه بود.
سلام آقای فدورا و دوستان عزیز ما هم فردا عازمیم و حتما تجربیاتمو براتون مینویسم فقط یه سوال دارم که هیج جا بهش اشاره نشده بود میشه در مورد دیسکوهای استانبول هم توضیح بدید این که یه دیسکوی معمولی ولی امن نه تجملاتی برای 2-3 ساعت میشه بهم معرفی کنید من دفعه پیش اخر هفته ها تو کوچه پس کوچه های استقلال دیسکو زیاد دیدم ولی چون تا حالا تجربه شو نداشتم نمیدونم چطورن
2810