2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000296 بازدید | 25337 پست
سلام  لباس مجلسی  عثمان بی داره  در واقع حاشیه همون خیابون که به جواهیر میخوره  ...

سلام عزیزم

ما 12 ام بلیط داشتیم و تا 18ام و استانبول بودیم،

روز11 ام که ارز گرفتیم مبلغ ارز 11800 بود که با نرخ آزاد تفاوت داشت.

سلام دوستان من برای اذر ماه قصد سفر دارم خاستم زودتر برم هربار کاری پیش اومد الن هم هوا سرد شده 

هتل لازونی پنج ستاره قیمت گرفتم شصت دلار اتاق دبل هست بوکینگ هم دیدم نظرات خوبی داره ولی خاستم اگه کسی تجربه داره بهم بگه خود هتل نوشته شاتل به تقسیم داره ولی میخام بهم بگید اطراف هتل رستوران و سوپر مارکت هست و اینکه خود هتل به مترو و وسیله نقلیه دسترسی داره که اگه به سرویس هتل نرسیدیم خودمون هم بتونیم بریم 

قصدم از سفر خرید و پاساژ نیس تفریح و استراحت میخام ولی اگه این هتل دسترسی مترو نداشته باشه خوب مسلما هزینه تاکسی خیلی میشه ممنون میشم راهنمایی کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ما 12 ام بلیط داشتیم و تا 18ام و استانبول بودیم، روز11 ام که ارز گرفتیم مبلغ ارز 11800 ...

ممنون

آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
سلام دوستان من برای اذر ماه قصد سفر دارم خاستم زودتر برم هربار کاری پیش اومد الن هم هوا سرد شده  ...

سلام

من تو مپ دیدم منطقه ای هست که معمولا توریستا نمیرن و ظاهرا مترو همنزدیکش نیست 

ایستگاه اتوبوس نزدیک هست که حدود نیم ساعت تا تکسیم طول میکشه

به نظرم اگه تکسیم نمیخواید باشید منطقه سلطان احمد و سیرکه چی بهتر باشه از منطقه اون هتل از نظر دسترسی 

ولی حدس میزنم مناظر اطراف هتل زیبا باشن

شیشلی هم ایستگاه مترو داره و دسترسی خوبی داره 

آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
2805
سلام من تو مپ دیدم منطقه ای هست که معمولا توریستا نمیرن و ظاهرا مترو همنزدیکش نیست  ایستگاه ا ...

ممنون خانومی  جواب دادید 

تو بوکینگ این هتل بالای دوهزار نفر نظر نوشتن پس فکر نکنم اینجور باشه که توریست نره 

نظر خودم رو این هتل از این بابت هست که میترسم هوا خیلی سرد باشه نتونستم جایی برم لااقل این هتل استخر خوبی داره با شصت دلار تو منطقه سلطان احمد و شیشلی مورد مناسب ندیدم همش نظرات منفی دیدم 

باز ممنون میشم دوستان اشنایی دارید راهنمایی کنید 

ممنون خانومی  جواب دادید  تو بوکینگ این هتل بالای دوهزار نفر نظر نوشتن پس فکر نکنم اینجور ...

درسته البته ممکنه به خاطر قیمتش و اینکه نزدیک آبه و احتمالا منظره اطرافش قشنگه طرفدار داره

اما به هرحال نسبت به اون مناطق رفت و آمد یکم سخت تره 

هرچند میگم با اتوبوس هم نیم ساعته میشه رسید تکسیم شاید به ایستگاه مترو دیگه ای زودتر هم بشه رسید

شاید حتی خیلی بهتر از اون ها باشه این منطقه

اگه رفتید لطفا بیاین نظرتونو بگین

تا جایی که میدونم گروه ت ل گرام برای سوال در مورد استانبول هست اگر دوستان لینکشو بهتون بدن  اونجا بیشتر فعاله

امیدوارم بهترین انتخابو داشته باشین و حسابی خوش بگذره

درسته البته ممکنه به خاطر قیمتش و اینکه نزدیک آبه و احتمالا منظره اطرافش قشنگه طرفدار داره اما به ه ...

ممنون خانومی جواب دادی

حالا تا دو هفته دیگه فرصت دارم شاید دوستان دیگه که ترکیه و اشنا هستن هم بیان نظر بدن 

تریپ ادوایزر هم خارجی ها خیلی تعریف نوشتن و اینکه هتل نوشته نه بار در روز شاتل داره 

تو تکسیم هتل خوب هست ولی بالای صد دلار میشه البته همین لازونی تو بوکینگ با صبحانه 130 دلاره 

دوستان اگه وقت داشتید این لینک هتل و که میزارم نگاه کنید اگه اشنایی دارید راهنمایی کنید نظرتون و بگی ...

دوست عزیز

این هتل بسیار هتل خوبیه اتاقهایی بزرگ و بسیار تمیز . ویوی هتل بسیار زیباست .روبروی هتل یک خیابان و بعد از اون فضای سبز ورودخانه قرار گرفته. این هتل نزدیک مینیاتورک پارک قرار داره. اطراف هتل به صورت محدود چند رستوران و سوپر مارکت قرار داره . یکی از شعبات هتل رامادا هم کنارش هست. درکل هتل تو منطقه توریستی نیست و محیط خلوتی رو اطرافش میبینین . ولی بزرگترین و مهمترین مسأله درمورد این هتل اینه که هیچ ایستگاه مترویی نزدیکش نیست. شما با نزدیکترین ایستگاه مترو حدودا پانزده دقیقه با تاکسی فاصله دارین. خوب این نکته خیلی مهمه . همیشه که نمی تونین از شاتل هتل استفاده کنید. اگر هزینه تاکسی و رفت و آمد با تاکسی براتون موردی نداره این هتل میتونه گزینه خوبی باشه .چون اکثر اوقات مجبور به استفاده از تاکسی هستین

دوست عزیز این هتل بسیار هتل خوبیه اتاقهایی بزرگ و بسیار تمیز . ویوی هتل بسیار زیباست .روبروی هتل یک ...

ممنون اروشا خانوم خیلی خوب توضیح دادی 

خانومی شما که اشنایی داری لطفا میگی هزینه تاکسی هم حدودا چقدره که به قول شما اگه مسیر رفت و با شاتل بریم برگشت حدود هزینه اش چقدر میشه 

اخه هر روز که نمیخام بیام تکسیم 

فقط اینکه گفتی رستوران و سوپر مارکت اطرافش هست که بشه خرید کرد هم خوبه 

هرچی هتل تو این قیمت اطراف تکسیم میبینم اصلا نظرات خوبی ننوشتن من هم زمان سفرم وقتی شده که هوا سرده شاید بیشتر تو هتل بمونیم 

ممنون اروشا خانوم خیلی خوب توضیح دادی  خانومی شما که اشنایی داری لطفا میگی هزینه تاکسی هم حدود ...

ببینید فقط تکسیم که نیست هر جای دیگه هم بخواین برین باید با تاکسی برین . از تمام مناطق توریستی و تفریحی فاصله داره . والا کرایه رو دقیق نمیدونم ولی کمتر از 30 لیر فکر نمیکنم باشه. شما تو منطقه سیرکه چی یا کاراکوی و یا حتی شیشلی هم می تونین هتلهای خیلی خوب پیدا کنید.  

ببینید فقط تکسیم که نیست هر جای دیگه هم بخواین برین باید با تاکسی برین . از تمام مناطق توریستی و تفر ...

بله درست میگی ممنونم باز سرچ میکنم 

نظرتون به هتل گرند مایکل اکسارای چیه؟ قیمتش خوبه شبی چهل و چهار دلار 

ولی نظرات ندیدم اینترنت 

بله درست میگی ممنونم باز سرچ میکنم  نظرتون به هتل گرند مایکل اکسارای چیه؟ قیمتش خوبه ...

آکسارای از نظر دسترسی خوبه اما منطقه خوبی نیست من که دوست نداشتم اونطرف ها رو البته هتل نبودم اونجا فقط از اونجا چند بار رد شدم

آکسارای از نظر دسترسی خوبه اما منطقه خوبی نیست من که دوست نداشتم اونطرف ها رو البته هتل نبودم اونجا ...

ممنون جواب دادی خانومی 

دیگه قیمت و. تمیزیش خوب باشه اوکی هست چون لازونی که خوشم اومده بود اروشا خانم راهنمایی کرد که هزینه تاکسی زیاد میشه 

این گرند مایکل هم جدید تبلیغ دیدم نظراتی خیلی کمی داره که همین کم هم ناراضی بودن 

الن نقشه دیدم نزدیکه هتل گرند مایکل یه هتل مرکر تاپکاپی هست نظرات و ریتینگ خوبی داره حالا قیمتش نیمدونم 

میخایم حدود ده شب بمونیم پس اینکه هتل تمیز و راحت باشه مهمه وگرنه دلم میگیره هوا هم سرده بیرون زیاد نمیشه موند و دلار هم که اینقدر بالا رفته به پول ما پس حساب هزنیه هم مهمه برام 

2810