2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000356 بازدید | 25337 پست
سلام.من احتیاج به راهنمایی دارم.من اگه لیرازاینجابخرم وارزمسافرتیم رواینجابفروشم به نفعم میشه یانه؟م ...

باخودتون دلار ببرین . لیر در برابر دلار به شدت افت کرده. هر صد دلار بین 460 تا 464 لیر چنج میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما با چه پروازی گرفتین و قیمت تورتون چقدر شد؟

من پرواز ماهان گرفتم

قیت تور برای 4 شب هتل تایتانیک سیتی و ترنسفر برگشت اختصاصی شد 4700 که من چون خیلی زود رزرو کردم الان که چک میکنم خیلی گرونتر شده

من پرواز ماهان گرفتم قیت تور برای 4 شب هتل تایتانیک سیتی و ترنسفر برگشت اختصاصی شد 4700 که من چون خ ...

وای چقدر گرون .چهار شب 4700.مای گاد.من دوست دارم 7 شب بمونم  

خوش بگذره .با خاطره خوش برگردی

آروشا جون من یه دختر ۲ سال و ۹ ماهه دارم که خیلی شیطونه. کالسکه اش سنگینه. میخواستم برای استانبول براش یه کالسکه مسافرتی سبک بخرم که بغل نخواد و خسته ام نکنه. می خواستم بپرسم از اینجا بخرم ببرم بهتره یا تو استانبول بخرم؟ 

کالسکه سبک ارزون اونجا از کجا میتونم تهیه کنم؟ چون همش ۶ روز اونجاییم نمی خوام زباد هزینه کنم.

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

آروشا خانم میشه به منم کمک کنید ممنون میشم. عمده فروشی لباس مجلسی به غیر از لالعلی و عثمان بی کجا برم لطف می کنید آدرس دقیق بگین . چون یه بار یه نفر گفت کادیکوی منم با مترو رفتم ولی کادیکوی که پیاده شدم چیزی ندیدم. همچنین کیف و کفش  که برند گوچی و لویی و...باشه البته فیک

آروشا جون من یه دختر ۲ سال و ۹ ماهه دارم که خیلی شیطونه. کالسکه اش سنگینه. میخواستم برای استانبول بر ...

والا من قیمت کالسکه بچه رو نه اینجا میدونم چنده نه استانبول فقط تو مرکز خرید فروم کلی مغازه لباس بچه فروشی و وسایل مربوط به بچه ها هست یه جای دیگه هم که کلی لباس بچه و وسایلشو دیدم یه خیابونه که به سمت اولیویوم میره. ایستگاه akssemesttin از تراموا پیاده شین و به سمت جنوب به سمت اولیویوم برین تو اون خیابون پر از لباس بچه است ولی اینکه جناسوشون چطوریه برند هستن یا نه رو نمیدونم 

آروشا خانم میشه به منم کمک کنید ممنون میشم. عمده فروشی لباس مجلسی به غیر از لالعلی و عثمان بی کجا بر ...

در مورد عمده فروشی من اطلاعات ندارم فقط میدونم لالعلی عثمان بی و آکسارای اکثرا عمده فروشها هستن

سلام کسی هنل تکسیم گونن رفته موقعیت مکانیش خیلی برام مهمه مخصوصا نزدیک مترو باشه

این هتل در ضلع شمالی میدون تکسیم قرار گرفته و فاصله اش تا متروی تکسیم پیاده سه یا چهار دقیقه است

2810