بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام به همگی. من و همسرم هم میخایم ده روز دیگه بریم . به نظرتون دلار ارزون میشه ؟ هتل کناک چهار ستاره ست به نظرتون خوبه ؟ چه هتل و چه پروازی بهتره ؟ آخه ما شمال هستیم . اصلا نمی دونم با پرواز چه ساعتی بریم ؟
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
سلام به همگی. من و همسرم هم میخایم ده روز دیگه بریم . به نظرتون دلار ارزون میشه ؟ هتل کناک چهار ستار ...
هتل نزديك تكسيم بگير چون ازلحاظ رفت وامد هم به اتوبوس هم به مترو هم به ماشيناي خطي شون نزديكي وهم به خ استقلال، زياد م توقيدوبند ٤ و٥ ستاره بودنش نباش چون اصلا هتل نيستي من انقدر اصرار داشتم هتلمون استخر داشته باشه اصلا يكبارم نرفتم پروازتو رفت صبح بگير برگشت وشب پرواز تابان هواپيماهاش كوچيكه پرواز اسمان هم ساعتش خوب نيست ساعت١١:٣٠ شبه يعني روز اول هتل برات حساب شده ولي تواونجا نبودي قشم اير وماهان بهتره
هوا که عالیه، ولي تخفیفی وجود نداره،من جواهر، آک مرکز،هیستوریا،فروم استانبول،رو رفتم ایرانیان فقط از ال سی و دیفکتو خرید میکنن چون قیمتهاش بهتره،اکسارای ولاله ای رفتم ولی همه کلی فروشی هستن و جنساشونم به دلار میفروشن که اصلا ارزش نداره،چهارشنبه بازار هم که جنساشون داغون اصلا نرید، الویوم هم مسیر بسیار دور که قیمتهای ال سی با مراکز دیگه هیچ فرقی نمیکردم.
کارت موزه استانبول که در عرض ۷۲ ساعت چند جا رو میشه باهاش رفت قیمتش هم ۸۵ لیر هست. شامل چه جاهایی میشه. بعدم هر کس باید یکی بخره. یعنی با یه کارت نمیشه دو نفر برن یه جا؟