خانم همه مسافرا دنبال چنین هتلی هستند.شما بلیط گرفتید؟اصلا بدون تور میخاید سفر کنید؟ اگر بله که ابت ...
بله بایط دارم برای ۳ شنبه،وگرنه چرا باید بیام وقت خودم و شمارو بگیرم،با تور به خاطر ترنسفر و اینکه من grand de pera رو میخواستم اکی کنم اما جا نداشت و دیگه هتلی با این معیارها و نزدیکی نمیشناختم به همین دلیل از شما پرسیدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام دوستان چندتا سوال داشتم در مورد خریدهای استانبول 1)اسباب بازی فروشی با قینت مناسب از کجا میتونم تهیه کنم؟(میخوام برای پسرم سوغات بیارم اما گویا اونجا اسباب بازی گرون هست حالا خواستم ببینم جایی رو میشناسید اسباب بازی با قیمت مناسب داشته باشه مثلا بازی که فقط اسباب بازی باشه نه فروشگاه های گرون یکی بهم گفت روبرو اسکله امینونو هست درسته؟ اگه هست ادرس دقیقش رو میخوام در ضمن من 4شنبه بازار فاتیح هم میخوام برم اونجا هم اسباب بازی های قشنگ هست؟؟؟؟؟ 2)من میخوام لاللی برم برای لباس مجلسی ایا مرتر هم برم یا نه؟؟اگه مرتر چیز خاصی نداره تا وقتمو تلف نکنم مغازه های مرتر بیشتر چه اجناسی دارن(البته من اهل خرید مارک نیستم فقط میخوام جنس کیفیت دلشته باشه و قیمت مناسب) 3)کت و شلوار برای همسرم میخوام برای اینکه هم قشنگ و شیک باشه هم قیمت مناسب برم کاله سنتر یا خیابون فاتیح یا زیر پل اکسارای؟؟؟ 4)شنیدم زیر پل اکسارای هم یه بازار زیر زمینی هست که کلی مغازه کت و شلواری هست درسته؟؟؟(اگه همچین بازاری هست میشه ادرس دقیقش رو بگید چون تو گوگل مپ سرچ کردم نتونستم پیداش کنم بازار زیر پل اکسارای رو 5)منطقه سلطان احمد چعگه جور جاییه؟(یعنی بازاره یا حای تفریحی هست؟؟ به کجا نزدیکه این سلطان احم میخوامم ببینم به مسیرهایی که من قراره برم نزدیکه یا نه؟؟ 6)کاخ دلماباغچه برم قشنگ تره یا توپ کاپی؟؟اصلا ارطش رفتن دارن؟میشه رفت اونجا عکس گرفت؟(مثلا شنیدم ایوان اتاق سلطان سلیمان تو کاخ توپ کاپی خیلی قشنگه میذارن بری عکس بگیری؟؟ روز های خاصی تعطیل نیست؟اگه روز خاصی تعطیل هستن این دوتا بگید تا نرم و ورودی هر کاخ چقدره؟ورودی که دادیم بریم داخل بازم اونجا ورودی داره یا نه؟؟ 7)میخوام از استانبول پارچه بگیرم که قیمتش مناسب باشه از کجا برم پارچه بگیرم؟؟ یکی فکر کنم گفته بود تو اکسارای درسته؟؟ پارچه عمده نمیخوام متری برای خودم میخوام بخرم و همچنین بورس خرازی هاشون کجاست؟؟ 8)عوارض خروج از کشور نفری چقدره؟میشه قبل از رفتن تو فرودگاه بریم پرداخت کنیم که همون روز معطلی نداشته باشه؟(اگه اره کدوم بانک باید بریم و چند روز قبل از پرواز؟ 9)حوله میخوام از این تن پوش لباسی ها از کجا بگیرم؟؟تو 4شنبه بازار هست؟؟؟؟از این تن پوش لباسی ها؟؟؟ اگه نیست 3شنبه برم الویوم؟؟؟؟ 10)نمایندگی انگلیش هم و ال سی واکی کی در فروم استانبول هستن؟؟؟ 11)تو استانبول چون ابشون قابلخوردن نیست اب از کجا تهیه کنیم؟ اب معدنی شل بگیرم؟ میذارن ببریم تو اتاق هتل؟ 12)وقتی رسیدم فرودگاه اتاتورک اکبیل کارت از کجا بگیرم؟؟ از اون دستگاه ها که اکبیل کارت میده تو فرودگاه اتاتورک هست؟؟؟قیمتش اگه از خود دستگاه ها بگیرم 6لیر؟؟؟؟ 13)احتمالا هتل لامارتین یا میدتون یا فرونیا برم حالا چه چیزهایی لازم با خودم ببرم؟(حوله_شامپو_صابون_دمپایی_سشوار_خمیردندان_چای کیسه ای_قند_لیوان و اینکه این هتلها چایی ساز هم دلرن یا کتری برقی؟؟؟؟ 14)لباس مجلسی تو لاللی جینی؟میذارن پرو کنیم؟ تو فروم استانبول چی لباس مجلسی هست؟ لباس مجلسی های تو فاتیح بهتر هست و زیباااا تر یا لاللی؟قیمتی کدوم مناسب تره؟؟؟ 15)اگه بخوام تو لاللی لباس مجلسی جینی بخرم هر جینی چند تا توشه؟از چه یایزی تا چه سایزی؟؟؟بعد میتونم مثلا از یه سایز دوتا بردارم تو یه جین؟ یا میتونم همه رو همرنگ بردارم یا خودشون رنگ بندی میدن؟؟ و اینکه تو لاللی جینی ها تخفیف هم میدن رو اجناسشون؟؟ 16)دم نوش چای سیب و چای انرژی زا میخوام میگن اینا دم نوش های معروف ترکیه هستن؟کجا برم هم کیفیت داشته باشه هم قیمت مناسب؟حدود قیمتی این دم نوش ها رو میدونید؟فله هستن یا بسته بندی؟؟؟ 17)پاستیل و شکلات میخوام برای پسرم سوغات بیارم از کجا با قیمت مناسب و با کیفیت تهیه کنم؟؟؟؟ ببخشید زیاد شد سوالاتم