2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000391 بازدید | 25337 پست
دوستان برای رفتن به استانبول، برنامه سفر lonely planet رو هم چک کنید، پیشنهاد سفرش عالیه.
http://www.khanoumi.com تا 70% تخفیف بهترین لوازم آرایشی بهداشتی و عطر در حراج سه روزه بلک فرایدی فروشگاه اینترنتی خانومی، جمعه تا یکشنبه این هفته، 6 و 7 و 8 آذر 94 | کالاهای جدید به حراج اضافه شد.
آوا جان در رابطه با تور ارزان کوتاه بسفر چند بار صحبت کردم.. از اسکله امینونو میتونید از صبح تا غروب از کشتی هایی که نفری 12 لیر میگیرن و تا پل بغاز میرن و برمیگردن و 1 ساعت هم زمانش هست استفاده کنید.. تور شب ایرانی رو باید با تورلیدرتون هماهنگ کنید و یا اینکه چند شرکت هستند که در محدوده آکسارای و لالعلی دفتر دارند..اگه برید تبلیغاتشونو میبینید..اونها از تورلیدرها ارزانتر میفروشند اما من فکر میکنم 60 دلار هزینه این تور را دادن خیلی مقرون به صرفه نیست
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون آقای مهرگان به نظر من هم 60 دلار خیلی زیاد تازه میگفتن فرشید امین باشه 80 دلار شهره 100 دلار!! شنیده بودم تور تهران تو لالعلی ارزونتر میده همین تور 35 دلار می خواستم از تجربیات شما استفاده کنم. اون تورهای ترک موزیک نداره فقط می تونین از کافه داخل کشتی استفاده کنین.
دوستای من لطفا به این مساله توجه کنند: اختلاف زمانی کشور ما با ترکیه 1/5 هست.اما در تاریخ 30 شهریور ماه هر سال،ساعت رسمی ما،یک ساعت به عقب کشیده میشه.. پس اختلاف زمان ما با ترکیه از 1/5 ساعت به نیم ساعت کاهش پیدا میکنه.. یعنی از اول مهر تا همین الان که باهاتون صحبت میکنم ،اختلاف زمانی بین ایران و ترکیه نیم ساعت است.. اما توجه کنید که از 25 اکتبر که اروپا،ساعت رسمی خود را یک ساعت به عقب میکشد،ترکیه هم به تبع اروپا،یک ساعت، ساعت رسمی خودش رو به عقب میکشه. پس دوباره اختلاف ساعت بین مثلا تهران تا استانبول،همان 1/5 خواهد شد
...
حالا: ما هر سال،روز اول فروردین ساعت رسمی کشورمون،یک ساعت به جلو کشیده میشه.. پس یعنی از روز دوم فروردین هر سال،اختلاف ساعت ما با ترکیه میشه 2/5 ساعت.. این ادامه پیدا میکنه تا 29 مارچ که، اروپا هر سال 29 مارچ،یک ساعت،ساعت رسمیشونو به جلو میکشن..پس دوباره اختلاف ساعت برمیگرده به همون 1/5 ساعت. دوستان،این مساله رو مدنظر قرار بدن..چون هر ساله بعضی مسافران دقت نمیکنند و در پروازشون و زمانبندی اون،دچار مشکل میشن
...
سلام دوستان و آقای مهرگان ورودی کاخ دلما باغچه وبلیطجزیره بیوک آداوتنگه بسفرچقدره؟آقای مهرگان درسته که میگن الان ترکیه ناامنه وبمب گذاری شده من برای 11 آبان میخوام بلیط بگیرم به نظرشما امنیت داره که بیام؟
ریرا جان فکر میکنم 30 لیر هست.. بیوک ادا هم با استانبول کارت 4-5 لیر هست دوستای عزیزم در رابطه با نا آرامی های ترکیه،ببینید: اول نوامبر 2015 برابر با 10 آبان 94 قرار هست انتخابات پارلمان ترکیه هست.. در انتخابات 2،3 ماه قبل،اردوغان رییس جمهور ترکیه که از حزب عدالت و توسعه هست،هر کاری کرد نتونست مانع نفوذ کردها(حزب دموکراتیک خلق)،به پارلمان ترکیه بشه.. یعنی اینطور بگم که اردوغان میخواست کل پارلمان ترکیه از حزب خودش باشه که بتونه یکه تازی بکنه اما کردها رای اوردند و حدود 13 درصد کرسی پارلمانی رو بدست آوردند.. رییس جمهور اردوغان که شکست خورده بود نتونست اینو بپذیره و قرار شد در اول نوامبر 2015 مجدد انتخابات پارلمان برگزار بشه.. کردها هم که حس کردند بهشون ظلم شده و واقعا هم شده است،دست به نا آرامی زدند..هر جا نیروی نظامی میبینند مورد هدف قرار میدند..و در حقیقت انگار کردها صلح رو بر هم زدند. ارتش ترکیه هم مواضع کردها رو بمباران میکنه و تا حالا صد ها کرد کشته شدند.. رهبر کردهای ترکیه،عبدلله اوجالان هست که الان در زندانه و این مساله،اوضاعشون رو پیچیده تر کرده.. در کل نمیخام زیاد پیچیدش کنم،اینطور بگم که: حکومت ترکیه،به هیچ وجه حضور کرد های ترکیه رو در پارلمان و جاهای حساس نمیپذیره..چون میگه کردها،تجزیه طلب هستند و میخان یه کشور جدا داشته باشن..به همین دلیل هم سالهاست درگیرند.. دوستانی که در دهم آبان ماه عازمند،در صورتی که بلیط خود رو تهیه نکردند،بهتر هست کمی دیرتر عازم بشن..اون هم به خاطر اینکه احتمال بروز درگیری مجدد در صورت پیروزی کردها تو انتخابات هست.. شایدم هیچ اتفاقی نیفته..کسی نمیتونه قطعا بگه چی میشه اما اگر هنوز اقدامی نکردید بهتر هست روز دهم و دو سه روز بعد اون،در استانبول نباشید..اما اگه تهیه کردید بلیط یا تورتونو،هیچ ایرادی نداره. اینها همه احتمالات برای پیشگیری از هر اتفاقی هست.. کمی مواظب باشید در مناطق حساس کمتر برید
...
معمولا در استانبول،درگیری تظاهر کنندگان با پلیس از میدان تکسیم شروع میشه..به همین دلیل سعی کنید اون روز خاص کمتر به تکسیم برید یا اگرم رفتید،اگر دیدید شلوغ هست،سریعا اونجا رو ترک کنید اینها همه احتمالات هست و نباید از الان نگران باشید پلیس استانبول در برقراری امنیت بسیار ماهر هست چون خوب میدونه که روزانه حدود 3-4 ملیون توریست فقط در استانبول تردد میکنند و گشت و گذار میکنند..انفجار تنها یک بمب،میتونه تاماه ها،استانبول رو خالی از توریست بکنه و در نتیجه درآمدهای ترکیه ناشی از حضور گردشگر به شدت افت میکنه.. پس نگران امنیت استانبول نباشید،چون تا همین الان هیچ اتفاقی در استانبول غیر از یکی دو مورد درگیری کوچک اون هم در مناطق کم تردد،نیفتاده و ان شا.. هم نمیفته،فقط در یک نوامبر و دو سه روز بعد اون بیشتر مراقب باشید و در نهایت اینکه در حال حاضر هیچ مشکل نا امنی در استانبول وجود نداره
...
سلام آقای مهرگان. ممنون از زحماتتون برای راهنمایی دوستان در این تاپیک. جسارتاً نکته ای رو خدمتتون عرض کنم که امسال تغییر ساعت زمستانی در استانبول یکشنبه ۸ نوامبر انجام میشه. یعنی ۱۷ آبان. از اون تاریخ مجددا اختلاف ساعت ایران با ترکیه یک ساعت و نیم خواهد بود. http://www.timeanddate.com/time/change/turkey/istanbul منبعش هم این لینکی هست که در بالا گذاشتم.
ادنا گ جان ممنونم از دقت شما در شرایط عادی ساعت ها در ترکیهذباید طبق ساعت اروپا،یکشنبه 25 اکتبر،یعنی سوم آبان یک ساعت به عقب کشیده شود اما امسال استثناا بر اساس تصمیم هییت دولت ترکیه،به دلیل انتخابات عمومی پارلمان ترکیه در روز یکم نوامبر،این تاریخ به تعویق افتاده و در روز 8نوامبر انجام میشه..
...
ما سوئیت هاب فلت رو از بوکینگ رزرو کردیم که میتونم بگم عالی بود . البته توی بوکینگ هم ریتش عالی بود ولی بازهم چون خودمون تجربه کردیم میگم که سوئیت خیلی خوبی بود. پنج دقیقه با میدان تقسیم فاصله داشت و تمام مسیر هم سطح صاف بود و یه سربالایی خیلی کوچیک درحد 20 ثانیه داشت. ماشین ظرفشویی و کتری و گاز برقی داشت . خودشون لباسها رو می گرفتند و میشستند اونم رایگان و رایگان هم اتو میکردند. تمام مدت کمک میکردند . هرجایی که میخواستیم بریم راه رو نشون می دادند و تا میدون تقسیم خودشون میومدند و راه رو نشون می دادند.اتاق هر روز تمیز میشد و تخت بچه رایگان هم بهمون دادند.ّ
از دیدنی ها تور تنگه بسفر جزیره بیوک ادا. کاخ توپکاپی. مسجد آبی. ایاصوفیه. پارک گلخانه. سرداب باسیلیکا. برج گالاتا. رو رفتم. خیلی از جاها هم که توی برنامه مون بود وقت نشد یا بقیه موافقت نکردند. مثلا دوست داشتم که برم ویالند ولی چون گفتند بچه باید قدش از 130 بیشتر باشه تا بتونه با خودتون سوار بشه ما پشیمون شدیم. چون اون طوری باید هرکدوممون جداجدا سوار میشدیم که اصلا لذت بخش نبود. کلا تمام موزه ها رو هم تنهایی من و همسرم به نوبتی میرفتیم چون پسرم وقتی وارد فضاهای بسته میشد گریه میکرد. نمیدونیم چرا ولی کلا من میرفتم میدیدم بعد میومدم بیرون همسرم میرفت. 😉😉😉