2777
2789
عنوان

همه مامانای فروردین 92 بیاین داخل

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 118 پست
سیما جون من واسه پسرم 5 ماهه پیش از این سه چرخه های دسته دار گرفتم 70000 تومان اکثرا هم دیدم تو سن بچه های ما از اون میگیرن و امیر خیلی سه چرخش دوست داره بیرونم استفاده میکنه.مارک gtoy
میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون
سلام دختر منم سه چرخه داره...ولی خب خیلی کم می برمش بیرون ... دخترم خیلی غرغروهه ... از حالا معلومه همش اعتراض میکنه ولی یه جایی میریم اینقدر ساکت و مظلوم میشینه همه میگن معلومه که خیلی ارومه!
توکلت علی الحی الذی لا یموت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم از یک سالگی رو قصری میشینه و بیشتر اوقات قبل از بی بی حتما می خواد رو دستشوییش بشینه و کم پیش می اد تو خودش بکنه ولی هنوز جرات نکردم از مامی بگیرمش...
توکلت علی الحی الذی لا یموت
سلام دختر من21 فروردین به دنیا اومد . حرف زدنش خیلی عالیه، جمله های کامل میگه ولی برای آموزش توالت رفتن خیلی مقاومت می کنه و درضمن خیلی خیلی لجبازه هر کاریو بگیم نکن همون کار را عمدا مدام تکرار میکنه
یا اگه دوست دارین به همین شماره پیام بدین تا گروه تشکیل بدیم خواهشا فقط متولدین فروردین 92 باشن چون گروه درهم چند تا دارم فقط بگین وایبر باشه یا واتساپ البته اینجا رو هم داشته باشیم چون بعضی از دوستان واتساپ و وایبر ندارن
فکر خوبیه.ولی اینجا که اصلا فعال نیستن خانمها من هر روز میام حتی اون ساعتی که اول گفتن ولی کسی نیست.مروارید جون اگر گروه تشکیل شد حتما بگو که منم شمارم و بزارم.الان نمیتونم چون ایران نیستم 1 ماه دیگه میام که شماره ایران و بدم.ممنون
سلام پسره منم متولد سوم فروردین 92 هست کامل صحبت میکنه و جملات رو میگه خیلی واضح منظورشو میرسونه بعد چون با شیشه شیر میخوره من هنوز از شیشه نگرفتمش چون خواهر کوچولوشم چندروز دیگه بدنیا میاد و اونم حتما دوست داره شیر بخوره برای اینکه ارامشش بهم نخوره شیشه بهش میدم هنوز برای پوشک گیری مقاومت میکنه هنوز دوست داره پوشک بشه حاضر نیست بدون پوشک تو اتاق بچرخه من سی دی صدافرین براش خریدم خیلی به حرف افتادنش کمک کرد مکمل هم سانستول اهن دار میدم بهش چهارتا نیششم از بعد تولد دوسالگیش دراومد و هنوزم درگیرشم خیلی سرفه میکنه بخاطره اب دندونش و اذیته الان سه چهار شبه توی تختش میخوابه البته فقط دیشب رو تنها بود تا صبح و خدادوشکر خوب بود تو شبم بیدار شد و منو صدازد رفتم کنارش به سرفه افتاده بود شربت بهش دادم و اب دوباره خوابید خداکنه بعد تولد نوزادمون بازم تو اتاقش بخوابه
2810