2777
2789
عنوان

امشب نماز والدین رو فراموش نکنید

2749 بازدید | 41 پست

سلام دوستان. 

ما واقعا توان جبران محبت های پدر و مادرامون رو نداریم. این نماز رو امشب بخونید. 

بهترین زمان خواندن نماز والدین: بین نماز مغرب و عشاء شب جمعه.. یعنی امشب. 

ان شاءالله پدر و مادراتون سالیان سال عمر با عزت و سلامت داشته باشن و اگر فوت کردن با بهترین بندگان خدا یعنی ائمه معصومین محشور بشن. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
بیشتر ببینید

برای زنده هاهم میشه خوند؟ 

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک جدا دارن میشن و مامانمم اینقدی اذیتم میکنه ک از هرچی مادره متنفر شدمه ن نماز می خونم واسشون ن هیچی چون هیچی در حقم نکردن فقط ظلم کرد 😏

هر تلخے و مرارتے ،خواهد گذشت . . 💛
برای زنده هاهم میشه خوند؟ 

اره. 

اگه زنده باشن مورد رحمت خدا قرار میگیرن

و اگر فوت کرده باشن اونقدر خوشحال میشن که دوست دارن به دنیا بیان و زانوی فرزندشون رو ببوسن. 

برای خودتون هم ثواب زیادی داره

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
بیشتر ببینید
اره.  اگه زنده باشن مورد رحمت خدا قرار میگیرن و اگر فوت کرده باشن اونقدر خوشحال میشن که دوست ...

خیلی ممنون💖

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
بیشتر ببینید
الان اون ذکری که اون لابلا ها نوشته شده رو باید اخر نماز بگیم؟

عزیزم رکعت اول حمد میخونی بعد ده بار ایه اولی که تو عکس نوشته شده. 

رکعت دوم حمد بعد ده بار ایه دوم عکس. 

بعد سلام ده بار ایه سوم عکس. 

توی عکس کامل توضیح داده شده

بیشتر ببینید
من ک جدا دارن میشن و مامانمم اینقدی اذیتم میکنه ک از هرچی مادره متنفر شدمه ن نماز می خونم واسشون ن ه ...

خدا گفته حتی اگر کافر هم باشن احترام کن. 

ان شاءالله محبت بین تون بیشتر بشه

بیشتر ببینید
توی نمارتون یاد پدر منم باشین لطفا

من به نیت تمام پدر و مادرها میخونم

ان شاءالله بهشون برسه

بیشتر ببینید
ستارتر ببخشید تو تاپیکت پیام گذاشتم! توروخدا نفری ۱۰صلوات برای بهبودی بیمار بفرستید 🙏🏻🌷

خواهش میکنم تاپیک متعلق به خودتونه. 

چشم عزیزم من میفرستم 

بیشتر ببینید
میگم توحید رو دیگه نخونیم؟

نه عزیزم. حمد و بعد هم اون ایات ده بار. 

بیشتر ببینید