خانما خانما من رفتم مطب دكتر صفوي كه خيابان شريعتي مطبشون هست ،وارد مطب كه شدم خانم منشي گفت چرا الان اومدي ديگه ديره و پذيرش نميشين،من با تعجب پرسيدم كه خودتون گفتين قبل ساعت شش اينجا باشم كه الانم ساعت پنج و نيم ،با بداخلاقي گفت خوب باشه ،توي سالن انتظار نشستم چهار خانم اونجا بودن،ازشون پرسيدم چطور با دكتر آشنا شدن،يكي از آنها گفت خواهرم عمل كرده و بسيار راضي هستيم و سه نفر بقيه گفتن دوستشون پيش دكتر عمل كرده و همه تاكيد داشتن كه بيني ها همه طبيعي و زيبا شدن جوري كه كسي متوجه نميشه دو خانم گوشتي بودن و دو تا استخوني كه نمونه هايي كه ديده بودن همه گوشتي بودن و اون خانمي كه خواهرش پيشش عمل كرده بود فردا پيشش عمل داشت
تمامي اون افرادي كه اونجا بودن اصلا مطب گردي نكرده بودن و يكراست پيش ايشون اومده بودن براي عمل
بعد يك ساعت نوبت من شد،دكتر خيلي خوب بيني من رو اناليز كرد و بهم گفت پليپ شديدي دارم در صورتي كه تا بحال خودم متوجه نشده بودم ،روي بينيم خطوطي رو كشيد و گفت كجاها إصلاح ميشه و گفت از من توقع بيني فانتزي و عروسكي و قوس زياد دار نداشته باش، يه بيني كاملا تميز با يه قوس زيبا و گفت كسي كه بيني رو از بيرون برش ميده (از كنار بيروني پره ها)دكتر نيست، بيني بايد از جايي كه پره ها به صورت وصل ميشه از قسمت داخل برش بخوره(نميدونم متوجه شدين كجا رو ميگم؟؟!!!)
دكتر بداخلاقي بود ولي تمام اجزا صورتم رو هم آناليز كرد
چون من بيني نيمه فانتزي ميخوام از خير ايشون گذاشتم ولي فك كنم اگه بيني طبيعي بخواين به نظرم دكتر خوبي رسيد
👈شايلين جون حتما به نظرم يه سري هم به اين دكتر بزنيد