مطب گردی دکتر سامان
مطب بی نهایت شلوغ بود نمونه های عمل زیادی بودن.یه خانم بودن کمتر از ۱ ماه بود که عمل کرده بودن بینیشون خوش فرم بود ولی شدیدا ورم داشت تنها اشکال بینیشون این بود که کمی نوک بینیشون حالت مثلثی یا کلیپسی داشت و پره هاشون بالا پایین بود.خانم دیگه ای ۱ ماه و نیم بود که عمل کرده بودن بینیشون خیلی طبیعی و خوش فرم بود.خانم دیگه ای هم فکر میکنم کمتر از ۱ ماه از عملشون میگذشت فرم بینیشون نیمه فانتزی با ورم شدید بود ولی به استایل و چهره شون خیلی میومد دوستشون هم یک سال از عملشون میگذشت و فرم بینیشون تقریبا فانتزی بود خودشون راضی بودن و مشکل تنفسی نداشتن حتی اون خانمی که یک ماه و نیم از عملشون میگذشت گفتن تنفسشون بهتر هم شده.در کل به نظر من بینی ها تقریبا یک شکل بودن حالتشون نیمه فانتزی بود و من اون حالت کلیپسی بینی ها رو دوست نداشتم به جز همون بینی ۱ ماه و نیمه که عااالی بود و نکته ی دیگه اینکه متاسفانه بخیه ها تمیز نبودن .یه ویژگی خوب اونجا خوش اخلاقی مریض ها بود همشون خیلی خوب و دوست داشتنی بودن😄
دکتر بینی من رو با اون چراغا معاینه نکرد فقط از خودم درمورد بینیم پرسید و گفت چه نمره ای میدی و وقتی من گفتم ۱۳ گفت باز خوب نمره دادی😂 به زبان فارسی آسان بگم دکتر من رو با خاک یکسان کرد طوری که الان که دارم اینا رو براتون مینویسم سردرد گرفتم🤦🏻♀️ اول گف بنییت خیلی گنده ست چونه ات عقبه باید به چونه ات ژل بزنی که من تو دلم گفتم حتمااا ( من از تزریق خیلی میترسم)گفت پره هات باید جمع بشه و فقط چند نفر تو ایران میتونن این کار رو انجام بدن که یکیشون دایی منه که پدر پره ی ایرانه🤣 گفت درست کردن پره هات ۱ ساعت و نیم زمان میبره جدا از زمان عمل، گفت بینیت باید از پیشونی شروع می شده ولی پایین تره برای همین باید برد بالا . بعد من خودم پرسیدم دکتر من انحراف دارم گفت ۸۰٪ ادما انحراف دارن😂 کلی از خودش تعریف کرد ولی خیلی خوش اخلاق و صمیمی بود انگار من فامیلشونم😂 گفت هزینه ی عمل ۱۸ میلیونه من گفتم لطفا تخفیف بدین گفت نمیشه و من فقط یک نهایتا دو عمل در روز انجام میدم و اون دکترایی که چن تا عمل میکنن یه جایی خطا میکنن و عمل پره هات کار هر کسی نیست و دکترای خوب ۴۰ میلیون میگیرن😒بعد هم کلی از مالیات و هزینه ی پرسنل گفت و میخواست من رو قانع کنه که اصلا جای تخفیف نداره🙄فقط گفت اگه عملت کمتر از ۳ ساعت و نیم طول بکشه یک و نیم میلیون پس میدم.
هزینه ی جراحی: ۱۸ میلیون
هزینه ی کلینیک ( کلینیک نیاوران):۵ میلیون
حالا علااااوه بر اینها آقای دکتر به گفته ی خودشون به مریضاشون لطف فرمودن و یک دستگاه لیزر آوردن برای انجام low noise laser که سبک جدیدی هست و جای بخیه ها رو از بین میبره و ورم رو کاهش میده که به طور معمول میتونین ۱۰ جلسه لیزر برین که هزینه ی هر جلسه هم ۷۰۰-۸۰۰ هزار تومنه که دکتر فرمودن خیلی مناسبه😑 با اون بخیه هایی که دکتر میزنه و زبون چرب و نرمی که داره ۱۰ جلسه لیزر رو حتما میرین 😂 پس با احتساب همه ی هزینه ها شما برای یک دماغ فسقلی ۳۰ میلیون پیاده میشین😳😒 و این نکته ی زیبا رو هم اضافه کنم که یک دخترخانم زیبا و دلنوازی به من گفتن من دو هفته پیش ۱۵ تومن دادم و دکتر گویا لطف میکنن هر دو هفته ۳ میلیون رو هزینه ی عمل میکشن
این بود نتیجه ی مطب گردی من ☺ اگه سوالی دارین بفرمایین💕