نونوش عزيزم
ممنونم از نكات بسيار دقيقي كه مطرح كردي. باهات 100 درصد موافقم.
هر دكتري توي يه موضوعي تبحر داره، سامي بيني گوشتي ها رو فوق العاده در مياره. من واقعا اگه بيني گوشتي داشتم شك نميكردم كه بايد برم پيش چنين دكتر توانايي. در حاليكه خيلي از دكترها اصلا بيني خيلي گوشتي رو قبول نميكنند. مثلا ديشب كه مطب ابيانه بودم فهميدم ابيانه فقط غضروفي استخوني عمل ميكنه و گوشتي عمل نميكنه، و حتي اگر بيني تون خيلي هم پر كار باشه بازم عمل نميكنه... (ديشب جلوي چشماي خودم يه خانومي رو رد كرد و گفت عملت نميكنم!)
خب معلومه كه سامي بابت اين تبحر هست كه چنين قيمت بالايي داره. (كه البته خب اگه براي عمل يك بيني گوشتي پيش او برويم، لذا قيمت عمل گوشتي 18 تومن بنظرم كاملا منطقي و درست هست.)
تمام ماجرا اين است كه ((انتخاب متناسب)) داشته باشيم. يه دوستي داشتم براي پسر 12 ساله اش يه كامپيوتر با آخرين تكنولوژي و بالاترين قيمت بازار خريده بود كه پسرش فقط اونجا گيم بازي كنه! حالا حكايت خيلي از ماهاست.
در مورد يك بيني كم كار، وقتي صرفا يك ايراد جزيي وجود داره قطعا نياز به دستان توانمند يك دكتر متبحر در بيني گوشتي با اون هزينه سرسامآور نيست... و ميشه رفت سراغ دكترهاي كم حاشيه و كم ريسك و محتاط تر (مثل دكتر ابيانه) و يا هر دكتري كه سليقه اش رو مي پسنديد.
و يا در مورد يك بيني استخوني ممكنه حتي سامي گزينه خوبي برامون نباشه و اصلا سليقه اش رو نپسنديم. چون سبك سامي در مورد عمل طبيعي استخوني مساوي است با يك بيني بزرگ و بدون ظرافتهاي خاص در طراحي. (اينجا موضوع سليقه هست و واقعا ممكنه كسي دوست داشته باشه يا نداشته باشه)
نونوش جان منم سليقه سامي رو در مورد عمل طبيعي بيني استخوني نمي پسندم. البته در مورد فانتزي نظرها فرق داره و من اصلا روي اون نظري ندارم.
فكر ميكنم براي بيني استخوني جاي مانور بيشتري وجود داره لذا گزينههاي قابل انتخاب بيشتر ميشه چون بحث سليقه پررنگتر مطرح ميشه.
در مورد ريسك: همونطور كه در مطب گرديها هم گفتم منم مثل شما، كاملا به سامي اعتماد دارم. ولي دكترهاي كم ريسك ديگري هم وجود دارد كه ميتوانند انتخاب شوند.