2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015441 بازدید | 66527 پست
mami-kian-joon#   عزیزم بیا عکسا رو برات میذارم ببین.

عزیزم شرمنده اشتباه صدات کردم😶

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حالا چند ماه صبر کن انشاءلله از بین میره.ترمیم زیر یسال خوب نیست.

نه زیر یک سال که انجام نمیدم

منم امید داشتم بره ولی وقتی میگن باز از این موارد داشته و نرفته فک نمیکنم بره...

بچه ها من امروز بادكترسرمست عمل زيبايي گوش انجام دادم.گوشهاي من رو به جلو هست و سالها اذيت ميشدم بابت اين قضيه.وقتي براي مشاوره بيني پيش سرمست رفتم فهميدم خيلي متقاضي براي عمل گوش پيش ايشون ميان منم همسرمو راضي كردم.اما بگم براتون درد دارم در حد وحشتناك.😫😫😫😫😫قرص استامينوفن كدئين دار هر ٦ساعت دكتر گفت مصرف كنم كه از شدت درد من هر٤ساعت دارم مصرف ميكنم بازم بي فايدس😭 امروز چند تا عمل بيني كه چسب داشتن هم ازشون ديدم كه بد نبودن ولي دو تا هم بدون چسب ديدم خوشم نيومد.بينيها از روبرو مثلثي بودن🙄كلا دكتر سرمستو براي عمل گوشم فقط انتخاب كردم.

سلام دوستان من دیروز مطب دکتر امید ابراهیمی بودم.مشاوره زیباییش رایگان هست.خیلی آدم مودب و مهربونی به نظر میرسید.کارش طبیعی هست.عکسای تو مطبش خیلی خوب بود.یه پسره اومد تازه عمل کرده بود نوک بینیش خیلی تیز بود.ولی یه دختره رو دیدم بینیش عالی و طبیعی شده بود خیلی خوشم اومد.هزینه عملش ۱۱ هست.کسی چیزی در مورد این دکتر میدونه؟

بعد از عمل

قشنگه‌ 

با کی عملیدی؟

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
شایلین  جان راجب دکتر نوری واسم بیشتر توضیح میدی رفتی مطبش , خراب کاری هم داره

من یک نفر دیدم ک بصورت مشهودی ناقرینگی داشت البته عکس قبلشم دیدم بینی بد نبود

بقیه خوب بودن

ولی توی مطب گردیام دو نفر رو دیدم که از نوری خوب نمیگفتن

ختی یکی با نوری وقت عمل داشت اومده بود پیش ابیانه

ولی خودم جز اون یه نفر ناراضی ندیدم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
از نیمرخ قشنگه با کدوم دکتر عمل کردی؟

عزیرم من با دکتر بهنام غفاری ساری عمل کردم.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
قشنگه‌  با کی عملیدی؟

بهنام غفاری،ساری😊

خیلی ممنونم رهاجان خیلی لطف کردی عالیه طبیعی وقشنگ بهترینهاروبرات آرزومیکنم😘

مرسی عزیزم.امیدوارم هر کجا که عمل کردی بهترین نتیجه رو بگیری.دکتر غفاری تنفس هم خیییلی براش مهمه از اون نظر هم خیالت راحت باشه.

اگه دکتر غفاری رو انتخاب کردی فقط به نمونه کار من اکتفا نکن حتما برو از نزدیک چندین نمونه کار ببین من نزدیک به ده بار فقط واسه دیدن نمونه کار رفتم مطب.

سلام مهرانا جونم خوبی عزیزم  والا منم دیگه سعی میکنم نیام تاپیک الان ریپلایتو دیدم من امروز م ...

الان که دارم پیامتو میخوانم از عمل من دو ماه گذشته.

خوشحالم که از نتیجت راضی هستس عزیزم  هنوز روی قوز بینی منم وروم داره و هنوز میرم هفته ایی دو بار برا ماساژ و تعویض چسب. البته شنبه که رفتم گفت دیگه به نظر من کافیه چسب ولی اگه خودت حالشو داری یه ماه دیگه هم بزن.

منم بلد نیستم اصلا. تازه میخوام یاد بگیرم.

2810