2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
من مامانم عمل کرده ا ۱۸سال پیش اینقدر قشنگه که نگو  حیف جراح مامانم تهرانه حیف فقط

اسم جراحش چیه قربونت ماتهرانیم ببینیم میتونیم بریم پیشش بینی مامانتون گوشتی بود

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوری که میلانی برای من طراحی کرد هم همین بود فقط قوز رو بردلشت اونوقت دماغم درازتر با نظر میرسید.&nb ...

اره حتما همینکارو میکنم

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
نظرتون در مورد محبی بهم میگین؟

محبي ناراضي خيلي داشت.اونقدر زياد كه حتي منصرف شدم برم مطبش.من چند ساله دارم مدام تحقيق ميكنم آخرش رسيدم به دكتر بنيادي و قاروني.كه بنيادي بهتر از قارونيه

اسم جراحش چیه قربونت ماتهرانیم ببینیم میتونیم بریم پیشش بینی مامانتون گوشتی بود

من نمیدونم مامانم چی بود فقط خودش میگه مثله تو بود دماغم .....دکتر ایمانی ....البته مامانم از پیشکسوتاس ...مراعات هم نکرده بعد عمل 

پس خيلي بده خداروشكر پيشش عمل نكردي

اره خدارو شکر میرم پیشش دیگه صحبت میکنم ببینم چی میگه ...قوسش خوبه نوکش درازه 

ممنون گلم نشنیدم تاحالااسمش رو

شاید الان دیگهرو بورس نباشه ....و شایدم حالا دیگه کارش خوب نباشه .....۱۸سال پیش هووووو

پس چرا با بنيادي عمل نكردي؟

،اون چیزی که برای من طراحی کرد خیلی خوب شد ،ولی  از نظر من  برای بینی های کم کار خیلی خوبه،(البته من از اون کیس هایم که پیش هر دکتری برم از قبل  از عمل بهتر میشه)،اینم اضافه کنم که من خیلی حساسم متاسفانه

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
2810