2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
شايلين جان اگر با دكتر شارقي هم عقيده اي زودتر برو مطبش مشاوره بگير، چون دكتر فوق العاده اي هست من ب ...

ممنون عزیزم

دکتر کوهستانی رو هم میشناسی؟ تعریفشو زیاد شنیدم

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

سلام دوستاي خوبم

صبحتون بخير

من تقريبا چند ماهي هست خواننده خاموش اين تاپيك بودم

اما امروز عزمم و جزم كردم كه ي نكاتي رو بنويسم😉

من يكماه پيش بينيم و با دكتر شيرازي كردم

قبل از اون ميومدم اينجا و نظرات و ميخوندم، ديدم ي سري تبليغات الكي از ايشون و چندتا دكتر ديگه كرده بودن 

مثلا ي خانمي كه اسمشونم يادم نيست توي سه صفحه از چهارتا دكتر تعريف كرده كه با همه شون هم عمل كرده بود🤦🏻‍♀️

كه اين تبلیغات بنظرم برای تخریب اون دکترهای مورد نظر بود

و نب خود بخود اون دکتر ها از لیست ممکنه حذف بشن

من با حرف شایلین موافقم که بینی هرکسی با دیگری فرق داره

و همینطور مشکلات بینی ها از هر آدمی به آدم دیگه متفاوته

مثلا یکی انحراف داره، یکی پولیپ، یکی هر دورو باهم و یکی اصلا مشکلی نداره بینیش و فقط زیبایی عمل میکنه

من یکم از تجربیاتم با جراحی پیش دکتر شیرازی براتون مینویسم

امیدوارم به دردتون بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من راستش آدم سختگیری نیستم

همسرم اما کمی دو دل بود توی جراحی بینی

من مطب گردي نكردم اصلا

يك روز زنگ زدم به مطب دكتر شيرازي و براي هفته بعدش بهم وقت دادن

(چون چندتا نمونه گوشتي خوب ازش ديده بودم توي سايت و اينستاگرامش)

سبكش دقيقا همونه كه توي كاراش ميبينين

تقريبا همه رو ي جور عمل ميكنه

پس اگه اون سبكش و ميپسندين بريد پيشش

من بينيم گوشتي بود با پره هاي پهن

كه خب دختر داييم چندسال پيش با ي دكتر توي كرج عمل كرد كه بينيش افتضاح شد🤦🏻‍♀️ و من از همين ميترسيدم كه بينيم شبيه اون شه

روزي ام كه رفتم دكتر اولين كاري كه كردم عكس دختر داييم و نشون دادم و گفتم دكتر فقط بينيم شبيه اين نشه😅

دكتر بسيار اروم و مهربونن

همش خنده رو لبشونه

بيني من و معاينه كرد و گفت ٦٠-٧٠ درصد تغيير ميكنه بينيت

(درحاليكه به نفر قبلي من گفته بود فقط ٣٠ درصد تغيير ميكنه)

به هيچ هنوان سعي در متقاعد كردن من نداشت كه حتما بينيت و عمل كن

(درصورتيكه چند تا از دوستام، دوتاشون با افلاكي، يكي با قاروني و يكي با سجاديان جراحي كرده بودن، ميگفتن انقدر ازشون عكس انداختن و عيب و ايراداي زيبايي بينيشون و گفته بودن كه اونا مصر شدن به جراحي) كه البته اين نقطه ضعف يا قوت ي دكتر نيست از نظر من

از مطب كه بيرون اومديم همسرجان اوكي نهايي و داد😍 (تحت تاثير ارامش و محبت دكتر قرار گرفته بود😅)

از خونه به منشي زنگ زدم و براي اول تير وقت عمل بهم داد

من ١٨ خرداد ويزيت شدم و يك تير عمل كردم بينيم و

حالا ميام از تجربيات عملم ميگم براتون😉

اگه اينارو نمينوشتم دلم آروم نميشد😅

اخه هيچ اسمي از دكتر شيرازي تو اين صفحه هاي اخر نديدم كه كسي رفته باشه پيشش

و بنظر من يكي از خبره ترين و بهترين جراحاست

مشاوره رايگان بود

هنوزم بعد يكماه من هربار ميرم ويزيت ازم نميگيرن

هزيمه عمل گفت از ٧ تا ٢٠ تومن

بيني من و گفت ١٠، هزينه كلينيك هم ١/٤٠٠ شد

من فقط زيبايي عمل كردم و هيچ مشكلي نداشت بينيم

هيچ مدلي ام نديدم توي مطب

از دكتر پرسيدم گفت بدترين چيز ديدن همين مدل هاست، چون مثلا يكي رو ميبيني توي مطب كه ممكنه بيني قبل عملش اصلا شبيه تو نباشه، همينطور مشكلات بينيش (انحراف و اينا)

بعد تو اصرار داشته باشي مثل اون بشه بينيت 

اولا كه من ممكنه نتونم

و دوما اگه بتونم روي صورت تو ممكنه خوب نشه 

و گفت كه هر دكتري با معاينه بيني، خودش ميتونه بهترين نظر و درباره بيني مريضش بده

و همينطور درباره بعضي افراد ناراضي گفت كه جراحي بيني مراقبتاي بعدش مهمه

خيليا مثلا سيگار ميكشن، يا به پهلو ميخوابن، يا تو افتاب ميرن، يا شستشو نميدن مرتب بيني و از اين حرفا و بعد ميگن دكتر خوب نبوده

گفت بعضي ها ممكنه اونجوري كه بايد و شايد مراقبت نكنن از بينيشون و خب اين تقصير دكتر نيست ( و گفت كه دكترهاام گاهي ممكنه خرابكاري كنن و همه دكترا، حتي بهترينا هم شايد خرابكاري داشته باشن)

همينطور بهم از همه ريسكاش گفت، يعني قشنك اتمام حجت كرد باهام، گفت خيلي خيلي كم پيش مياد، اما ممكنه پيش بياد

كه خب همه حرفاش منطقي بنظر ميومد

روزاي شنبه و سه شنبه دكتر به بيماراي عمل بينيش وقت ميده

از ساعت سه و چهار به بعد مطبش يكم شلوغ تر ميشه كه ميتونين نمونه هارو ببينيد

دكتر طبيعي عمل ميكنه و يكم نيمه فانتزي

و از روز عملم بگم براتون كه بهم گفتن ٩ كلينيك باشم

كلينيك توي خيابون يكم وزرا

چسبيده به مطب دكتر دقيقا

ساعت ٩:٣٠ پذيرش شدم و ١٠:٣٠ هم رفتم تو اتاق عمل

من چهارمين نفر و اخرين عمل اون روز تر بودم

دكتر نشسته بود و داشت اينستاش و چك ميكرد😅😅

من خيلي ريلكس و خنده رو رفتم دراز كشيدم رو تخت و دكتر گفت استرسي چيزي؟؟؟

گفتم نه بابا دكتر ، استرس چيه

فقط بينيم طبيعي باشه ها، ديگه ي چك كرديم مدل بيني و بعدم كه بيهوشي كه اصلا بهترين حس دنياست بنظر من😍

ساعت ١٢:٣٠ بهوش اومدم و توي بخش رفتم

خداروشكر نه بالا اوردم، نه اذيت شدم

ساعت ٤ هم خونه بودم

كبودي و ورم كه اصلا نداشتم

فقط روز دوم بعد عمل در حد چندساعت زير چشمم و اطراف بينيم ورم كرد و يكم كبود شد كه اونم زودي رفت

(من يكي دو روز قبل عملم اناناس زياد خوردم) 

و همينطور بعد عمل همش اب كرفس و هويج و سيب

اب اناناس و اينا خوردم و البته يخ هم مداوم گذاشتم

از مراقبتاي بعد عملم همونايي كه دكتر توي برگه نوشته بود و رعايت كردم و الان بعد يكماه در كل راضي ام فعلا از مدل بينيم،

من حساس نيستم واقعا و غير منطقي ام به بينيم نگاه نميكنم

چون بيني من گوشتي يه و حداقل شش ماه تا يكسال زمان لازم داره واسه فرم نهاييش

(ببخشيد انقدر زياد نوشتم🙈 گفتم شايد به درد كسي بخوره تجربياتم)

اين هم به نمونه ٨ ساله از دكتر محبي

من تصمیم دارم با دکتر محبی عمل کنم ،اگه اطلاعات بیشتری  در مورد دکتر دارید  لطفا بهم بگید🙏

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
و از روز عملم بگم براتون كه بهم گفتن ٩ كلينيك باشم كلينيك توي خيابون يكم وزرا چسبيده به مطب د ...

به به

مررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسي نجوا جان كه تجربيات خودتو اينجا به اشتراك گذاشتي.. خيلي با اون قسمت صحبتات كه حرفاي دكتر رو نقل قول كردي موافقم (كه در مورد ديدن مدلهاي بيني هاي يك دكتر قبل عمل گفته بودند) . بهرحال بدن با بدن فرق داره و بيني با بيني فرق داره و حتي آدم با آدم و روحيه با روحيه فرق داره! يكي خيلي رعايت ميكنه و يكي نه!

حالا اگه كسي بعد عمل خودش بعلت عدم رعايت زد بيني شو تركوند كه دليلي نميشه دكتر بد باشه!

در مورد اينكه بدون بررسي و حتي بدون ديدن و شناختن هم بريم عمل كنيم، من چنين ريسكي نميكنم، حتي اگر طبق همين صحبتهاي الانم ديدن مدلها نتيجه قطعي رو نده اما نديدن مدلها هم كه خيلي ريسك رو مي بره بالاتر!! شايد نشه در مورد كار يه پزشك از طريق مطب گردي و ديدن مدلها قضاوت قطعي كرد ولي ميشه موارد افتضاح رو شناسايي كرد يا ميشه سليقه دكتر رو متوجه شد. 

مثلن اينكه فرزام زده بود بيني دوتا خانوم رو تركونده بود رو وقتي رفتم مطب گردي فهميدم!

در مجموع خيلي نكات جالب ومفيدي رو مطرح كردي و فكر ميكنم واسه ماها كه در حال تحقيق هستيم خيلي مفيده.

بازم از تجربياتت بخصوص بعد عمل بيا و بنويس عزيزم...

راستي نمي خواي از بيني خوشگلت يه عكس بفرستي مستفيض بشيم؟   

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
نیکا جان انشالله که هیچ کسی به عمل دوم نرسه واقعا استرس داره بخصوص اگه عمل اول افتضاح شده باشه! من ...

ممنونم عزیزم بابت این همه وقتی که میذاری واقعا حرفات به من انرژی مثبت میده 

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
راستش من نه تنها دکتر خودم بلکه هیچ دکتری رو به هیچ کس نمی تونم پیشنهاد کنم اگر پست های قبلی من رو خ ...

ممنون عزیزم صحبت شما کاملا درسته

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
ممنون عزیزم دکتر کوهستانی رو هم میشناسی؟ تعریفشو زیاد شنیدم

نه شايلين جان. يادمه بچه ها در موردش نوشته بودن اونموقع ولي اصلا يادم نمياد خوب يا بد. تو همون فروم سال ٩١ رو نگاه كن

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
بچه ها سلامممممم من اومدم با کلی خبر!! اول بگم توروخدا به کسانیکه فکر میکنن عمل بینی خیلی سادست، ب ...

اين نمونه فرزام بود كه قبلا براتون گفته بودم

دوستان من امروز يه ايميل به سايت ني ني سايت زدم و اعتراض كردم كه چرا نميشه صحبتها و عكسها رو پاك كرد چند روز بعد؟ و توضيح دادم كه ادم يه عكسو ميزاره كه دوستان ببينند و بعدش ميخواد پاك كنه يا بعضي از صحبتها در جواب ديگران در خد نه و اره عست كه هيچ مطلب مفيدي نيست و ما قبلا تمام حرفامون رو كه به درد نميخورد پاك ميكرديم كه كساني كه بعدا ميخوان استفاده كنن از مطالب مجبور نشن ٥٠٠ صفحه احوالپرسي بخونن. شما هم لطفا برين تو قسمت تماس با ما و اين اعتراض رو بكنين چون واقعا به خودتونم كمك ميشه كه راحت تر مطالب رو پيگيري كنيد. قديم كه سال ٩١ من بودم همينكارو ميكرديم و من و دوستان تمام مطالبرو كه به درد نميخورد پاك ميكرديم. 

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
دوستان من امروز يه ايميل به سايت ني ني سايت زدم و اعتراض كردم كه چرا نميشه صحبتها و عكسها رو پاك كرد ...

اليسا جان من يه مشكل ديگه هم با سايت دارم.

يه بار كلي وقت گذاشتم پيامهايي كه خوشم ميومد رو از ص اول سيو ميكردم )همون علامت ذخيره موجود زير هر پست) اما انگار سر كار بودم چون اصلا بعدش نميشه بيارمشون!!

اليسا جان يادم رفت گفتي چرا غلامرضا احمدي خوب نيست؟

بچه ها این بینی منه

۱۸ روز بعد از عمل

من بینیم گوشتی بود و ی قوز خیلی خیلی کوچیک هم داشتم روی بینیم

با دکتر شیرازی عمل کردم

هزینه هم با کلینیک ۱۱/۴۰۰ شد

و تا الان که یکماه گذشته از جراحیم راضی ام

2810