2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
 من همچنان در حسرت سیب گلابم دیگه مامانم دلش میسوزه برام رندش میکنه  منم دو تا از نخ بخ ...

شيوا جان يه بار يه مريضي اوردن بيمارستان از نردبون افتاده بود، رزيدنت جراحي سونوگرافي پروستات نوشته بود كه استاد اومد گفت براي چي پروستات!! اونم گفت كه شايد پاره شده باشه!!! استادمون هم گفت پروستاتي كه بخواد با يه پله نردبون افتادن پاره شه همون بهتر كه كنده شه بره!!! 

حالا اون دماغي كه بخواد با نخ دندون كشيدن كج بشه همون بهتر كه اول كار كج بشه!!!! به خودت اينقدر استرس نده من از هفته اول نخ دندون كشيدم. تا دو هفته تقريبا همه جا جوش ميخورن !!! اين ورمه كه تا بخوابه و بافتها كامل ترميم شن زمان ميگيره ولي تو شكلي كه سر عمل دكتر در اورده تاثيري نداره. هر مشكلي بعدا دماغهامون داشته باشه مربوط به كار دكتره و سر عمل. خيلي از دكترها حتي از هفته دوم ديگه چسب نميزنن.

به خودت استرس نده دختر جان برو حال دماغتو ببر. من كه كلا يادم رفته عمل كردم 

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         

سلام به همگی من تازه عضو شدم دیروزم چند تا پست گذاشتم

با اینکه تا حالا افلاین مطالب رو میخوندم اما انگار همتون رو میشناسم

خواهش میکنم اطلاعات مفیدتون رو همچنان اینجا بنویسید خیلی ممنون از همتون

من چون شهرستانم و هیچ اطلاعی ندارم خیلی ممنون میشم بهم کمک کنید ی دکتر خوب تو تهران انتخاب کنم

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانسنا جان من پیشنهادم به شما این هست که هرجا رفتید مشاوره اولش شما چیزی نگید؛ به دکتر بگید که پیش ...

من متاسفانه تهران نیستم و با بچه کوچیک اصلا نمیتونم خیلی مطب گردی کنم... لیفت سانترال رو هم اصلا نشنیده بودم ثابتی خیلی مختصر بش اشاره کرد بخاطر فاصله بینی و لبم که زیاده نسبتا ولی توضیح نداد ( هیچی رو درست توضیح نداد) گفتم که من هیچی درباره ش نمیدونم باید تحقیق کنم... خلاصه بیست روزی میشه دارم بش فکر می کنم...

شيوا جان يه بار يه مريضي اوردن بيمارستان از نردبون افتاده بود، رزيدنت جراحي سونوگرافي پروستات نوشته ...

اره اگه میخواست با یه به پهلو خوابیدن کج بشه که تا دو ماه میزاشتنش تو گچ که کج نشه 

الان دیگه دست میزنم استخونا کاملا محکم سفته چجوری میخوات اخه کج بشه مگه ضربه بخوره بهش 

دقیقا موقع خوابیدن فقط بحث ورمه که به هر طرفم که میخوابی حس میکنی سنگینی میکنه به اون سمت بینیت

من جرات نکردم نخ دندون بکشم الانم فقط تا جایی که دستم برسه میکشم این جلویی ها رو دندون تختامو نمیتونم بکشم میترسم 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من متاسفانه تهران نیستم و با بچه کوچیک اصلا نمیتونم خیلی مطب گردی کنم... لیفت سانترال رو هم اصلا نشن ...

با دکتری انجام بده که نمونه کارای لیفت و سانترال لبش رو دیده باشی 

ثابتیم با اون اخلاق گندش که میگن بچه ها بعدش اعصابتو خرد نکنه 

بچه دیروز یه آقایی میگفت که یه جایی هست ۳۰۰ تومن میگیره و صورت شما رو اسکن سه بعدی میکنه؛ بعد براتون صورت جدید طراحی میکنه و میگه چی بهتون میاد

خودش رفته بود انجام داده بود و به من نشون داد

اما من فکر میکنم ترجیحم این هست که بجای اینکه ۳۰۰ تومن بدم که یکجا و یک نرم افزار (با یک سلیقه) برام چهره طراحی کنه؛ اون ۳۰۰ تومن رو میدم به ۶ دکتر مشاور (با شش سلیقه) که برام وقت بذارن و نظرات متنوع تری بشنوم تا نهایتا جمع بندی کنم.

در کل پیشنهاد استراتژیک من به دوستان عزیزم این هست که بودجه‌ای رو برای ویزیت چند دکتر توی هزینه هاتون در نظر بگیرید. (حتی حتما از دکترهایی که ویزیت رایگان دارند رو هم برید حرفاشون رو بشنوید.)

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
اره اگه میخواست با یه به پهلو خوابیدن کج بشه که تا دو ماه میزاشتنش تو گچ که کج نشه  الان دیگه ...

چرا؟ مگه نميتوني دهنتو باز كني؟ پس چي جوري خميازه ميكشي؟ پس من شايد زيادي زود خوب شدم!!! چون اصلا برام خيلي عاديه!!! 

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
من در ححال حاضر بیشتر نظرم رو ابیانه یا حسنانی هست ولی دیروز شایلین جان گفت حسنانی دو تا ترمیمی داشت ...

والا منم نگران شدم   از دیشب میگم نکنه مال منم کج بشه  

چون من اصن مورد اینجوری ندیده بودم مطب حسنانی تو این سه چهار باری که رفتم 

چرا؟ مگه نميتوني دهنتو باز كني؟ پس چي جوري خميازه ميكشي؟ پس من شايد زيادي زود خوب شدم!!! چون اصلا بر ...

خمیازمو میخورم یا عضلات صورتمو میگیرم دهنمو کم باز میکنم 

تو که دیگه چسبم نمیزنی   

دکتر به منم گفت چسب خواستی نزنی هم اشکال نداره ولی شب رو حتما باید بزنی 

ولی من چون تابه تاست هنوز پره بینیم دوست ندارم بدون چسب برم بیرون هوا هم گرمه میشه کوفته دماغم

بچه ها سخت نگیرید همههههههه دکترا کجی دارند اصلا اکثر دماغا بعد چند سال کج میشن من خیلیارو دیدم اولش عالی بودن ولی بعدها کمی کج شدن که به نظرم در حد کمش اشکال نداره 

من متاسفانه تهران نیستم و با بچه کوچیک اصلا نمیتونم خیلی مطب گردی کنم... لیفت سانترال رو هم اصلا نشن ...

ثابتی یه جوری با من صحبت کرد که حس کردم منو داره یه چک ۱۰ میلیونی میبینه نه یه انسان!

حس میکنم خیلی دنبال پول و درامد هست‌

لذا حتما قبل از تصمیم نهایی چندجا برید بررسی کنید

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

شيوا جان، شايلين جان ببخشيد من دارم از خواب ميميرم ساعت ٣ صبحه!!! بايد ساعت ٦ هم بلند شم. روز خوبي داشته باشيد. خدانگهدار

2810