2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
اها ......پس فردا میرم تو کار رژیم     حالا شایدم شنبه    

قبل و بعد عمل رژیم نگیر 

قبلش بدنت ضعیف میشه 

بعدشم نمیتونی چون ضعیفی

پس خواهرم حجابت   

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من در حدود ۳۸ سال عمرم بین ۵۰ تا ۵۲ بودم با قد ۱۶۴ کلا لاغرم ولی منو بیشتر استرس لاغر کرد

خوب پس من لاغر نمیشم 

چون اصلا استرس ندارم ...حتی حال استرس داشتنم ندارم 

من فقط انژی +میدمو میگم هر چی خیره

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
قبل و بعد عمل رژیم نگیر  قبلش بدنت ضعیف میشه  بعدشم نمیتونی چون ضعیفی پس خواهرم حجابت ...

ایول ...بیخیال رژیم 

چادرم کوووو

فک کنم به شیوا بگی خمیازه دیگه جیغ بزنه  نگا بجا اینکه دهنتو وا کنی ....ته زبونتو بده پایین گل ...

تا حالا فک نکرده بودم به پروسه بالا اوردنا   تا خوندمش داشتم امتحان میکردم ببینم واقعا اینجوری ادم بالا میاره 

اقا اصن من دهنم بسته دندونامم میکوبم رو هم باز نشه این پره های بینیتون این بیل بیلکه که باز میشه سر خمیازه رو چیکارش میکنید

چه قدر سخت.

من اینجوری فقط پره دماغم میلرزه بندری میره .......تمرینات قبل از عمل  

اها ......پس فردا میرم تو کار رژیم     حالا شایدم شنبه    

وزنتو دکتر بیهوشی میپرسه سر عمل لذا قبل عمل خودتو بکش   

لذا شایلین جان 😄😄😄😄خواستم بگم که دربست قبولت دارما ولی این نظر من به عنوان کسی هست که با تحقیقات ...

عزیزم مرسی که نظرتو گفتی

قطعا تجربه های تو برام یه دنیا ارزش داره

خدا میدونه چقد مطب گردی در شرایط من سخته و اگه کسی بیاد و دوستانه تجربیات ارزشمندشو بمن بگه منت بر سر من گذاشته، اینو جدی میگم...🌷

آمین عزیزم منو دربست قبول نداشته باش بابا! من صرفا میام اینجا کنار شما بلند بلند فکر میکنم تا اشکالات و ابهاماتم برطرف بشه و حالا اگه حرفام بدرد کسی خورد که چه عالی!

مرسی بابت توضیحاتت در مورد بخیه و جای بخیه! از پریشب این موضوع نگرانم کرده چون هرکسی رو دیدم خط داشت و  عجیب بود...

حالا که گفتی کوله باری از تجربه داری پس دیگه نمیتونی ساکت بمونی؛ سراپا منتظرم که بشنوم..

در مورد دکتر ابیانه؛ خداییش من حسم بهش مثبته، حتی یکسان بودن مدلهای بینی ایشون از نظر من حسن هست نه ایراد؛ چون تکلیف آدم روشنتره لذا ریسک تصمیم گیری میاد پایین.

خب آمین جان بگو بیشتر برامون

من عاشق شنیدن تجربیات ارزشمند تو و سایر دوستان هستم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
تا حالا فک نکرده بودم به پروسه بالا اوردنا     تا خوندمش داشتم امتحان میکردم ببینم واقعا ا ...

بیل بیلک  حالا امتحان کن دهنتو ببند خو

من هم بینی های یه شکل ندیدم.

من راجع به دکتر بیشتر شنیده بودم کوچیک نمی کنه و قوس نمی ده ولی بعد از عمل توی گروهمون همه مدل بود بعضی بچه ها قوس های خوشگلی داشتن ولی به من روز مشاوره گفت با توجه به فرم فک و پیشانی بینی شما باید صاف باشه .البته من راجع به مجسمه ساز بودنشون فکر می کنم هیچ ربطی نداره چون توی کار نسبت های زیبایی رو می دونن همونا رو رعایت می کنن و بینی خمیر بازی که نیست بعضی بینی ها تازه که باز می کنی می بینی یه سری محدودیت ها مثلا اگر بخوان بیشتر از یه حدی پروجکشن بینی رو کم کنن مشکل تنفسی ایجاد می کنه و...برای همین همه ی دکترا می گن باید باز بشه تا ببینیم.

2810