درود به همه دوستان
بچه ها من دوتا تجربه مطب گردي قول داده بودم بذارم براي كساني كه نميتونن برن يا دور هستن...
1- ابيانه (تاريخ بازديد 20 تير 98)
از محل كارم مستقيم رفتم اونجا، از ساعت 7.30 عصر تا ساعت 10.30 شب اونجا بودم... هرچي تلاش كردم منشي مهربونش (؟) نذاشت برم پيش دكتر! گفت شما وقتت براي امروز نيست، نميشه! البته منم خيلي سخت نگرفتم نشستم يه گوشه ريلكس و فقط مراجعه كننده ها رو نگاه ميكردم...
جمعا 9 مورد ديدم كه با دكتر ابيانه عمل كرده بودند.
اولين نفر يه دختر جوان بود كه هنوز گچ داشت، خيلي ورم و كبودي نداشت و وقتي ازش پرسيدم گفت از همون ساعات اوليه بعد عمل هم همينجوري بودم يعني ورم و كبودي زيادي نداشتم. عكس قبل عملشو نديدم اما گفت كه بيني من طولش همين بوده، استخوني بوده، يه قوز داشته و دكتر فقط قوز رو حذف كرده...
دوتا خانم جوان قد بلند با چسب اومدند داخل مطب، بيني هاشون شبيه هم بود، هردو تميز و بدون كوچكترين ورم و كبودي! رفتند روبروي من در فاصله بسيار دوري نشستند... (داشتم فكر ميكردم اي بابا حالا چجوري ازشون بپرسم؟؟ )
يه دختر جوان خيلي ملوس اونور نزديك اون دوتا خانم نشسته بود، چهره مهبون و ملوسي داشت بيني بسيار تميز و متناسب! متوجه شدم او هم يكماهو نيمه كه عمل كرده ولي چسب نداشت! حتي كوچكترين اثاري از ورم و كبودي و لك نداشت. هيچي!
مجبور شدم پاشم برم اونور پيششون! به بهونه آب خوردن رفتم و كنارشون نشستم. (هركول پورارويي بودم خبر نداشتم!)
اون خانومي كه گفتم ملوس بود و چسب نداشت، واقعا بيني قشنگي داشت و واقعا به چهره اش ميومد. عكس قبل عملشو رو ديدم و باورم نشد اينهمه تغيير !! بيني قبلش بزرگ و نيمه غضروفي و استخوني (شايدم نوكش كمي قلقلي گوشتي) .. ميگفت اصلا ورم ندشاته و عكس بلافاصله بعد از اتاق عملش رو ديدم، با گچ و باند ولي بدون حتي ذره اي كبودي! عجيب بود!
اون دوتا خانم قدبلند خيلي خوشحال بودند و همش ميخنديدند! مشخص بود از تغييراتشون راضي اند. پرسيدم ميخنديد درد نداريد؟ گفتند نه ما از اولش هم اوكي بوديم! يكيشون كه بيني رو به پايين و استخوني غضروفي داشته بود اون يكي هم بيني نسبتا تپل غضروفي و هردو عين هم شده بودند...
بچه ها تا اينجا رو نگه داريد بقيه رو بعد ميام ميگم يه كاري پيش اومد برام...
ادامه دارد...