2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
اینم بینی من

مبارک باشه نوک چسبتو با قیچی بچین 

من انقد بدم میاد اینجوری چسب میزنن دکترا

باید حتما منظم باشه چسب از دو طرف به یه اندازه   

نیم ساعت طول میکشه چسب زدنم انقد میزنم بر میدارم یه اندازه باشه میزون باشه از دو طرف 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه میخوات نقاشیت کنه   که طراحیش این همه طول کشید؟     سه بعدی میخوات طراحی کنه؟ ح ...

اره سه بعدی ...نه به عکساش خیلی اعتباره دکتر و مریضاش گفتن دقیقا همون در میاره یا حداقل همونه....حداکثر کاری که میشه رو بینی کرد

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
مبارک باشه نوک چسبتو با قیچی بچین  من انقد بدم میاد اینجوری چسب میزنن دکترا باید حتما منظم با ...

خودمم میخواستم همینکارو کنم ترسیدم باز بشه 

ممنون که گفتی😘😘

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
اینجوری میچسبم البته این مال چند هفته پیشه دیگه با چسب عکس نمیگیرم جدیدا😂

انگار خط کش گذاشتی...بخدا خط کش میزاشتی کج میشد 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
انگار خط کش گذاشتی...بخدا خط کش میزاشتی کج میشد 

اگه بدونی چیکار کردم  

یه چسب اندازه ای که به سایز دماغم اوکیه چسبوندم رو دراورم هر سری که میخام چسب بزنم سایز اون چسب میبرم  

چسب کوچیکاشم همینطور 

خلاقیتم تو حلق دکتر

بعد به من یه عالمه قطر داد روز ترخیص 4-5 تا قطره سدیم کلرید که فقط یکیش مصرف شد بعد یک هفته اسپری داد بعد گفتم چیکار کنم چیکار نکنم اینا حیفه که اسپریشم محلولش با این قطره هایکیه قطره ها رو خالی میکنم تو جا اسپریی  

اها راستی بچه ها اسپری دکتر براتون نوشت یادتون باشه دبی سالین نخرید خیلی برند بیخودیه اصن خوب اسپری نمیشه تو بینی 

شاید خوب نزده هان؟🤔

اخه رو نوک رو نباید بزنن پخ میشه

خودش زد چسبو یا دستیارش 

نمیدونما دکتر با دکتر روش چسب زدنش فرق میکنه حتما درست زده دیگه

من روز چسب زدن از نحوه چسب زدنش فیلم گرفتم

2810