دوست عزيز نه متاسفانه. ولي همونطور كه تو متنهاي قبلي هم گفتم، اگر با خود دكترتون از نظر اخلاقي ميتونيد راحت باشيد و روي همراهي بعد از عملش خساب كنيد، و حداقل ٢-٣ جلسه تو مطبش بشينين و نمونه كارهاشون رو ببينين كه از كليت مدلهاسون خوشتون مياد و تعداد ناراضيهاشون كمه، اون دكتر مناسب شماست. من حتي مثال هم زدم ، مثلا دكتر شارقي واقعا تميز كار ميكنه و با اخلاقه ولي من از مدل بينيهاشون خوشم نيومد. حتي چندين بار هم تو مطب نشستم. منشي خيلي خوب و خانمي هم داشت. من خودم دكترمو واقعا به خاطر اخلاقش انتخاب كردم. توي امضام هم عكس بينيم رو ميتونيد ببينيد. خيلي هم حواستون باشه كه بعضي وقتها منشيهاي بعضي دكترها اينجا ميان و سعي ميكنن دكترشون رو مطرح كنند چند مورد تو همون سال ٩١ بود.
در مورد دكتر محبي بعضي دوستان سوال كردند، من شخصا نميشناسمشون، يك بار رفتم مطب نمونه كار ببينم اينقدر رفتار منشيهاشون با مريضها بد بود كه من اصلا نرفتم ويزيت شم. دو مورد بود خيلي قشنگ بود، يه مورد بود كه مشكل تنفسي داشت. اگر شما پستهاي سال ٩١ رو بخونيد كلي عكس بچه ها هست كه عمل كردند. يكيشون اسمش مامان شادي بود كه خيلي ناراضي بود. غزل خيلي خوب شده بود كه هنوزم باهاش دوستم و مشكلي نداشتش به جز اينكه يه مقدار بينيش افت كرده. اون زمان دكتر فرهنگ و سجاديان هم رو بورس بودند كه عكس زياد گذاشتن بچه ها.